< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Le kellett szedálni az őrült nőt Kis híján megette az újszülöttjét az elmebeteg anya

| Mobile | RSS

Le kellett szedálni az őrült nőt Kis híján megette az újszülöttjét az elmebeteg anya

2014. december 5. | hozzászólás | Életképek/bulvár

www.fecsego.eu logó

www.fecsego.eu logó

Le kellett szedálni az őrült nőt
Kis híján megette az újszülöttjét az elmebeteg anya

Csak egy erős nyugtatóinjekcióval tudták megállítani az orvosok az elborult agyú nőt, aki a kórházban rátámadt a 3 napos kisbabájára és meg akarta enni őt – előzőleg semmi nem utalt az elmebajra.

Ha nem lép a szobába épp akkor a nővér, talán tragédiával is végződhetett volna a friss anya elméjének megbomlása, aki három nappal korábban hozta a világra a gyermekét. Az asszonyt a dél-kínai Shenzhen városban találták meg, az utcán törtek rá a szülési fájdalmak, de sikerült még időben a kórházba juttatni. A szülés után a gyermekével együtt egy kórterembe fektették, közben pedig megpróbálták felvenni a kapcsolatot a családjával.

Eleinte semmi nem utalt a közelgő bajra, de amikor a harmadik napon Liu Tianlun nővér belépett a szobába, döbbenten látta, hogy a fiatal anya a fia karját harapdálja. A nővér azonnal segítségért kiáltott, majd megpróbálta elvenni a nőtől a kisbabát, de erre az anya még erősebben szorította a picit és nemcsak hogy nem volt hajlandó elengedni, de még inkább harapta a karját.

“Rettenetesen sokkoló volt, a baba karja súlyosan megsérült, és nemcsak mély sérüléseket szenvedett, hanem rengeteg véraláfutás is keletkezett a harapások következtében. Szerencsére az orvosoknak sikerült valamit a nő fogai közé nyomni, hogy megállítsák az újabb harapást és aztán kipeckelték az állkapcsát. Ezt követően a nő kapott egy nyugtatót, a babát pedig átvitték egy biztonságos helyre” – közölte a kórház szóvivője.

A rendőrség nyilvánosságra hozta a 24 éves nő személyazonosságát. A közlemény szerint Li Zhenghua terhességéről tudott a család, de az anyja kidobta őt az utcára, miután állítólag Li “furcsán kezdett viselkedni”. Arról azonban sem a várandós nő, sem a család többi tagja nem értesített senkit, hogy egy baba érkezése várható és lehet, hogy Linek segítségre lesz szüksége. Amikor rátaláltak vajúdás közben az utcán, már hetek óta ott élhetett, és a szülési fájdalmak is jó ideje megkezdődhettek.

A kórház orvosai most megpróbálják kivizsgálni, mi késztethette kannibalizmusra a nőt, a gyermek sorsa viszont egyelőre bizonytalan, mert bár ismert az apa személye is, a jelek szerint esze ágában sincs elfogadni és felnevelni a gyermekét – számolt be az Austrian Times című hírhonlap.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 233 megnézve, 1 alkalommal mai nap |