< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Kilép a Fidesz-frakcióból Fodor Ibolya

| Mobile | RSS

Kilép a Fidesz-frakcióból Fodor Ibolya

2014. december 10. | hozzászólás | Közélet

Kilép a Fidesz-frakcióból Fodor Ibolya

Távozik a Fidesz-frakcióból, de nem mond le mandátumáról Fodor Ibolya, az a képviselő, aki korábban hazaárulónak nevezte a kormány ellen tüntetőket. Az RTL Híradó pénteken mutatta be azt a jogerős bírósági ítéletet, amiből kiderült, hogy Fodor Ibolyát sikkasztásért bűnsegédként másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

Click Here!

Fodor Ibolya csak nevetett, amikor az RTL Klub riportere megkérdezte tőle, hogy bocsánatot kér-e a tüntetőktől, amiért lehazaárulózta őket.

Fodor Ibolya

Fodort azért ítélték felfüggesztett börtönbüntetésre, mert férjével 12,5 millió forintot sikkasztottak. Fodort a bíróság „folytatólagosan, jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntettében” mint bűnsegédet mondta ki bűnösnek.

Amikor az RTL Klub múlt hét pénteken nyilvánosságra hozta az ügyet, Fodor először letagadta, hogy elítélték volna. Szombatra a Fidesz-frakció már belső vizsgálatot emlegetett, később Fodor bejelentette, kilép a képviselőcsoportból.

A Fidesz elfogadta Fodor Ibolya lemondását, közleményükben azt írták, nem tudtak a politikus múltjáról. A Fidesz is megkapta a bírósági ítéletet. Mint írták, az abban szereplő tények szomorúak és egyértelműek.

Fodor parlamenti mandátumáról nem mondott le, tehát országgyűlési képviselő marad. Az ellenzéki pártok azonnali lemondásra szólították fel.

forrás:168óra.hu

Leave a Reply 135 megnézve, 1 alkalommal mai nap |