< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Rolex-Magyarország/////Rolex Hongrie

| Mobile | RSS

Rolex-Magyarország/////Rolex Hongrie

2014. december 15. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Rolex-Magyarország

Most, hogy nagyjából túljutottak a karácsonyi ajándékok meg az ünnepi kellékek beszerzésén, és az erkélyen hullatja tűlevelét a méregdrága törpefenyő, üljenek le egy pillanatra, és gondolják át az egészet: megvan-e minden?

Click Here!

Mert hajlamosak vagyunk a karácsonyt bizonyos régi sémák szerint kezelni, s ilyenkor a szeretet látszatát keltve bizony olyanokat is magunkhoz ölelni, megajándékozni, akiket amúgy szívből utálunk, s közben megfeledkezni azoknak a kisdedeknek a százezreiről, akiknek a feje fölött lyukas tető van, nem pedig a kiválasztottak glóriája ragyog. Akik megváltók már csak azért sem lehetnek, mert azok az iskolák, ahol az OKJ-s megváltóképzés folyik, előttük örökre zárva maradnak, abban az országban, ahol a béke és szeretet jegyében most készül egymás torkának ugrani a magyar.

Nincs áldás ezen az országon, de miért is volna, hiszen hazug nép lettünk, s mert ebben a hazában már rég semmi nem az, aminek mondjuk vagy aminek látszik. A kurva szűzlánnyá sajnáltatja magát, a hiányt többletnek, a csődöt sikernek nevezik, a lopás neve nemzetmentés lett, a népet szolgálni hivatottakról pedig lassan már azt sem tudjuk, kik ők, honnan jöttek, miről beszélnek ezek a mélyen vallásos neveltetésű, de a tízparancsolatot naponta leköpő farizeusok.

Ez a mostani is háborús karácsony lesz. Pár éve már szabadságharc folyik nálunk. Háború és hadikommunizmus idején pedig ne legyünk finnyásak, vészterhes időkben minden megengedett ugyanis, ami a szent célt szolgálja. Elrekvirálható ló, zab, ház, gépkocsi, bankbetét, bármi. Zavart legfeljebb az okoz, hogy ezeket az elegáns vidéki vezérkari tisztecskéket, akik vereséget vereségre halmoznak, a frontról érkező hírek mintha már nem is érdekelnék. Viszont lopják a lovainkat, a zabot, viszik a házunkat, a pénzünket? Rossz hír, hogy vészesen megnőtt a vezérkar létszáma, az ellopható holmi viszont egyre kevesebb. Várható volt, ami bekövetkezett, hogy egymást kezdik lőni, hiszen a régiek a megszokott jussukat féltik, az újak meg követelik a maguk részét az egyre fogyatkozó koncból.

A vezénylő tábornok szomorú. Kénytelen látni, hogy már nemcsak a hazán belül vonulgatnak esténként mindenféle nemzetidegen elemek – jövőre már az éppen most becsapott devizahitelesek, a kirúgásra váró kereskedők is köztük lesznek –, de külföldről is egyre több támadás éri. Amerika a felső szinteken korrupciót emleget, holott tudjuk, a miniszterelnöktől – akit ma már országa öt leggazdagabb embere között emlegetnek – semmi sem áll távolabb, mint a lopás. Arról meg tényleg nem ő tehet, ha vannak a kiválasztottjai között olyanok, akiket a tenyerén hordoz a jóisten, s töredék áron jutnak – pokoli szerencsével, családi és baráti segítséggel – ingatlanokhoz, állami megrendelésekhez, hatalomhoz, égből pottyant vagyonokhoz, arany Rolex órákhoz. (Lássuk be: nem is volna ezzel semmi baj, ha nem piszkítana bele a képbe az a négymillió szegény, s ha nem volna ennyire világos az összefüggés a hirtelen születő vagyonok és az ő nyomorúságuk közt.)

Orbán tábornok bajban van. Túlmanőverezte magát. Hirtelen túl sok lett az ügy. Szövetségeseink Orbán bicskáival a hátukban állnak értetlenül szerte a világban, idehaza pedig a csecsemőktől a Londonban boldogulni kényteleneken át a korkedvezményes nyugdíjuktól megfosztottakig nincs már a társadalomnak olyan csoportja, amelyet meg ne alázott, be ne csapott, meg ne sarcolt volna. Ezzel sem lenne még baj, de az ő emberei közben gyarapodnak. Volt idő, amikor sokan elhitték, hogy ezek a derék vidéki káderek valóban két kezük munkájával, arcuk verejtékével szedegették össze kisebb-nagyobb vagyonukat. Ekkor jöttek az amerikai korrupciós vádak, s mára eljutottunk oda, hogy már a látszatra sem ügyelnek. Röhögve mondják bele a kamerába, hogy ne foglalkozzanak velük – ha egyáltalán megállnak fél percre, hogy válaszoljanak a riporternek. Ők azok, akiknek mindenre van egy hazug és pofátlan válaszuk.

A mostanában egyre sűrűbben hibázó pávatáncost aggódással vegyes szánalommal figyelik neveltjei, akik közben már türelmetlenül lesik, mikor jön el az ő idejük. Úgy hiszik: csereszabatosak, hiszen mindent eltanultak tőle. Pedig tévednek.

Mi pedig a nyilatkozataik alatt már nem is a szavakra figyelünk, hanem arra, melyik milliós arany Rolex-modell csillog a kormányzati főmajom csuklóján, és a pár perccel korábbi hírekben mekkora lakásról, telekről, szántóról, szőlőről, erdőről, bankszámláról esett szó vele kapcsolatban. Vagy a rokonságában, a gyereke nevén. Mit vett olcsón mostanában és mit kapott ajándékba vagy lopott el, mert beosztása, kapcsolatai révén erre módja nyílt? És nem vesszük észre, hogy minden új meghökkentő hír csak arra szolgál, hogy egy időre elterelje a figyelmet egy, már a levegőben lógó újabb botrányról. Ezek a fiatalok nem ismernek mértéket. Mint a szerzési vágyat legyűrni képtelen vidéki gátlástalannak, minden kell nekik. És még annál is több.

Orbán maga is ilyen. A legapróbb porcikájáig az. Múltjában, kapcsolataiban, kivagyiságában, vagy ha öltönyt vesz. Kolbászt tölt, visszaadja a zsellérségnek a szabad pálinkafőzés jogát – s közben elvesz mást –, haverja mangalicatelepét avatja fel (mit keresnek a marhák a disznók közt? – kérdezte nem sokkal később valaki Orbán Facebook-oldalán), utcai cipőben áll az ünnepi asztalra, pálinkáspohárral a kezében énekel kórusban malac műdalocskát a kamerába a fehérvári huszárokról. Igen, ez az ő igazi terepe. Vidéki háza mellé építtet stadiont, hogy kéznél legyen, s ha sarkig tárja a budi ajtaját, jól láthassa élete fő művét.

A nép gyermeke ő. A legkisebbik királyfi, aki ha felrántja hétmérföldes gumicsizmáját, ujja egyetlen pattintásával parancsol megálljt az árnak. Máskor meg maghéjat köpködő drukker. Gyanús és felfoghatatlan számára minden, ami városi, ami nem kétkezi munkával vagy a természet segítségével készül. Az extraprofit neki úri huncutság, és gyanús minden olyan pénz, ami nem általa látható és irányítható módon mozog. Ő döntött az internetadóról, holott, mondják, digitális analfabéta, akire egy mobiltelefont már rá lehet bízni – SMS-eket olvasni és küldeni állítólag tud –, ha el nem veszíti a készüléket. Benne Putyin dácsájának számával. De számára az internet homályos világ. Azon jön a szex, ott szervezkedik az ellenzék, de a világháló az a hely is, amely kínos könyörtelenséggel őrzi hosszú évekre visszamenőleg minden hazugságát.

Orbán már rég nem a régi. A hajdani fiatal demokrata már nem fiatal és nem demokrata. Egy ideje nem érti a dolgokat. Elment mellette a világ. Pedig ha egyszer rászánna fél órát, izgalmas dolgok tárulnának elé a világhálón. De Orbán ezt már nem is próbálja megérteni. Rájött, hogy a net kívül esik az általa befolyásolható, legyőzhető, lefizethető dolgok körén. Nincs fölötte hatalma.

Vesztett. Hosszú utat tett meg Brüsszeltől Putyin nadrágjának cipzárján át (köszönet a bizarr jellemzésért lengyel testvéreinknek) több, keleti diktatúrákban tett kitérő után vissza, talán ismét Brüsszelig. A híres pávatáncos akkorát akart lejteni, mint még senki, végül saját lábában botlott meg. Hasra esett, és most ott fekszik a parketten, mint egy rakás szerencsétlenség. El kéne takarítani őt, vagy felsegíteni, de senki nem tudja, hogy ami történt, vajon nem egy újabb trükk, nem a produkció része-e.

Orbán megöregedett. Meghízott és pár hónap alatt látványosan megőszült. Más udvari sminkesek és fodrászok jóval hosszabbra nyújtják ezt az időszakot, így hitelesítve a gondterhelt, az ország sorsáért munkálkodó, gondjait a vállán viselő vezér portréját. A földre került. A mostanában egyre sűrűbben hibázó pávatáncost aggódással vegyes szánalommal figyelik neveltjei, akik közben már türelmetlenül lesik, mikor jön el az ő idejük. Úgy hiszik: csereszabatosak, hiszen mindent eltanultak tőle. Pedig tévednek.

No de, karácsony közeledvén, legyen béke és szeretet. Ezek a derék és kiváló kormányzati vagyonosodók önökkel együtt nyilván ott lesznek szenteste az éjféli misén, hogy hálát adjanak az Úrnak. (Az éginek.) Ha netán a templomban túl közel kerülnének hozzájuk azon az estén, legyenek óvatosak. És nagyon vigyázzanak a pénztárcájukra.

forrás:168óra.hu

Rolex Hongrie

Maintenant que vous avez à peu près sur les cadeaux de Noël aux fournitures de fête, et le balcon verser les aiguilles de pin nain coûteux, asseyez-vous un instant et de réfléchir à tout cela: vous avez tout?
Cliquez ici!

Parce que nous avons tendance à traiter les Noël certains régimes anciens dans, et ce est l’amour de l’illusion témoignage est également embrasser la, présenterait qui sont déjà vivement haïssent, et dans l’intervalle, d’oublier ces bébés dans les centaines de milliers de laquelle plus de la tête avec un toit qui fuit, plutôt que le auréole sélectionnée brille. Ceux qui ne devait pas seulement être des sauveurs, parce que ces écoles où la formation rédemptrice NTR a lieu en face d’eux restent enfermés à jamais dans le pays, où l’esprit de paix et d’amour se prépare à sauter la gorge de l’autre aux Etats-Unis.

Il n’y a aucune bénédiction dans ce pays, mais pourquoi nous avons devenu populaire comme un menteur, parce qu’il a depuis longtemps rien dans la patrie ne est pas ce que nous disons ou ce qu’ils semblent être. La jeune fille vierge putain sentir désolé pour lui, l’absence de surplus, la faillite est appelé un succès, le vol a été rebaptisé le sauvetage de la nation, les gens servent hivatottakról lentement, je ne sais même pas qui ils sont, d’où ils viennent, ce qui parlez-vous ci éducation profondément religieuse, mais les Dix Commandements quotidiens crache pharisiens.

Ce sera la guerre actuelle à Noël. Un couple d’années, nous avons été en cours pour la liberté. En temps de guerre et le communisme de guerre ne est pas être dégoûté, des temps difficiles parce que tout est permis, ce qui est dans le but sacré. Elrekvirálható cheval, de l’avoine, maison, voiture, les dépôts bancaires, peu importe. Jusqu’à la perturbation causée à ces élégants pays tisztecskéket chef d’état-major, qui thésaurisent défaite défaite, les nouvelles de l’avant comme si elle ne est plus intéressé. Cependant, la rupture et voler nos chevaux, l’avoine, la vente de la maison, notre argent? Les mauvaises nouvelles, ce est que dangereusement augmenté le nombre d’employés, et la pénurie croissante de choses à voler. Il était prévu que se est produit pour commencer à tirer les uns sur les autres, parce que les anciens se habituer à leur peur de la nouvelle demande de leur part de la diminution koncból.

Sad Le général commandant. Forcé de constater que non seulement le soir vonulgatnak des éléments étrangers de la nation au sein de la maison l’avenir vient triché prêts en devises, les commerçants attendent le coup d’envoi sera parmi eux mais aussi de plus en plus d’attaque étrangère. Amérique au plus haut niveau de mention de la corruption, même si nous savons que le premier ministre qui est maintenant le pays est mentionné parmi les cinq homme le plus riche rien ne pourrait être plus loin que le vol. Que ce est vraiment pas de sa faute si vous êtes parmi les élus sont ceux qui sont dans la paume de sa main porte le bon Dieu, et la fraction du prix portée la chance infernale, la famille et les amis de l’aide l’immobilier, les ordres de gouvernement, le pouvoir, Windfall fortunes, l’or des montres Rolex. (Avouons-le:. Ils ne ont pas rien de mal à cela, si vous ne piszkítana pas à l’image des quatre millions de pauvres, et si ce ne était pas si claire corrélation entre les fortunes subites du nourrisson et sa peine)

Général Orban est en difficulté. Se Túlmanőverezte. Soudain devenu trop le cas. Alliés Orban bicskáival le dos de leurs intérêts sont perplexes dans le monde entier, à la maison et des bébés à Londres prospérer kényteleneken jusqu’au début nyugdíjuktól megfosztottakig ne est plus dans la société est un groupe qui ne devrait pas être humilié, vous ne frappez pas, vous ne avez pas sac. Ce serait plus de difficulté, mais aussi prospérer au cours de ses hommes. Il fut un temps où beaucoup de gens croyaient que ces deux cadres ruraux de taille vraiment travailler avec leurs mains, leurs visages transpirent réunit une foule plus ou moins. Puis vinrent les allégations américaines de corruption, et qui nous a conduit à ne cherchez pas plus après leur apparition. Dit en riant dans l’appareil photo, de ne pas traiter avec eux si jamais arrêter pour une demi-minute pour répondre à la journaliste. Ce sont eux qui ont tout un menteur et la réponse éhontée.

L’angoisse de pávatáncost plus en plus souvent commis d’erreur récents mélangé avec pitié regardé soulevé, qui pendant qu’ils le regardaient avec impatience, quand vient leur temps. Ils pensent: interchangeables, comme cela avait tout appris de lui. Mais ils ont tort.

Et nous ne avons même pas attention aux mots dans les déclarations, mais à un million d’or Rolex modèle lueur du gouvernement singe de capital poignet, et quelques minutes plus tôt nouvelles ce lakásról, sol, szántóról, vignobles, forêts, compte bancaire a été dit sur lui. Ou la relation du nom de l’enfant. Que se est pas cher de nos jours et ce un cadeau ou volé, parce que grâce à son poste de cette façon des relations ouvertes? Et nous ne réalisons pas que chaque nouvelle étonnante nouvelles ne sert qu’à détourner temporairement l’attention d’un nouveau scandale a été suspendu dans l’air. Ces jeunes gens ne savent pas le taux. Comme l’acquisition ou de l’incapacité à surmonter sans scrupules rural, tout ce qu’ils ont besoin. Et même plus que cela.

Orban lui-même tel. Son corps est le plus petit. Relations passées et kivagyiságában ou vous achetez un costume. Saucisse, retourne la goupille a un droit à la liberté de cognac et en attendant rien perdu buddy mangalicatelepét inaugure (ce qu’il faut pour le bétail entre les porcs – a déclaré peu après quelqu’un Orban Facebook page), chaussures de ville est la table de fête, pálinkáspohárral dans les mains d’un art de porc chanson chant choral à la caméra dans hussards Székesfehérvár. Oui, ce est son vrai terrain. Construit une maison de campagne à côté du stade d’avoir en main, et si vous explorez la porte ouverte dépendance large vue, clairement du travail de ma vie.

L’enfant de son peuple. Le jeune prince, qui se felrántja bottes de sept lieues et claquer du doigt une commande prix d’arrêt. D’autres fois, Husk fans de cracher. Suspecte et incompréhensible à tous, qui est la ville qui ne fonctionne pas, ou la nature du manuel d’aide. L’avantage supplémentaire de son mal distinguée, et se méfient de l’argent qui ne est pas de façon visible et contrôlable il se déplace. Il a décidé de taxer l’Internet, lorsque, par exemple, un analphabète numérique, dont il a un téléphone mobile peut faire confiance pour envoyer et lire des messages SMS prétendument peut si elle ne perd pas le dispositif. Poutine numéro de dácsájának en elle. Mais pour monde obscur de l’Internet. Cela vient au sexe, il organisaient l’opposition, mais le Web est aussi le lieu qui retient de nombreuses années de mensonge maladroit de tous.

Orban a été de ne pas l’ancien. Les anciens jeunes démocrates ne est plus jeune et non un démocrate. Depuis un certain temps, vous ne comprenez pas les choses. Il est allé à l’autre monde. Mais une fois que vous consacrez une demi-heure avant tárulnának choses passionnantes sur le web. Orban, mais ce ne est même plus essayer de comprendre. Il se rendit compte qu’il était en dehors de la portée de son influence sur le net peut être surmonté, les choses lefizethető. Il n’y a pas de pouvoir sur lui.

Perdu. Poutine a parcouru un long chemin de pantalons Bruxelles glissière plus (grâce à un étrange jellemzésért frères polonais) fait un certain nombre de dictatures après détour par l’est, peut-être à nouveau à Bruxelles. Le célèbre danseur de paon voulait descendre puis, plus que quiconque, et finalement trébuché sur ses propres pieds. Fell plus, et maintenant allongé sur le sol comme un perdant. Vous devez le sauver ou felsegíteni, mais personne ne sait ce qui est arrivé, si ce ne est un nouveau truc, ne fait pas partie des exigences de la production.

Âgés Orban. Pris du poids et spectaculairement devenu gris dans quelques mois. D’autres artistes de maquillage de la cour et les coiffeurs seront beaucoup plus longtemps cette période, le certifié si inquiet, le sort du pays travaillent dans, vos soucis sur les épaules de portrait du chef de l’utilisateur. Était sur le terrain. L’angoisse de pávatáncost plus en plus souvent commis d’erreur récents mélangé avec pitié regardé soulevé, qui pendant qu’ils le regardaient avec impatience, quand vient leur temps. Ils pensent: interchangeables, comme cela avait tout appris de lui. Mais ils ont tort.

Mais l’approche de Noël, qu’il y ait la paix et l’amour. Ces taille haute et le gouvernement vagyonosodók évidemment il y aura avec vous dans la veille messe de minuit de Noël pour rendre grâce au Seigneur. (Dans le ciel). Si peut-être l’église serait trop près d’eux dans la nuit, soyez prudent. Et je prends soin de leurs portefeuilles.

Source: 168óra.hu

 

Leave a Reply 280 megnézve, 1 alkalommal mai nap |