< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Miért éri meg előrefizetős mérőre váltani?

| Mobile | RSS

Miért éri meg előrefizetős mérőre váltani?

2014. december 26. | hozzászólás | Közélet

Miért éri meg előrefizetős mérőre váltani?

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport előrefizetős mérő programja kiszámítható, kényelmes, energiatudatos áramfogyasztást kínál.

Az induló „Váltson előrefizetős mérőre!” akció számos előnyt ígér azoknak a lakossági felhasználóknak, akik csatlakoznak a programhoz. Először is a gyorsaságért cserébe az első 1000 ügyfél közel 100 kWh villamos energia mennyiségnek megfelelő feltöltést kap ajándékba, amely akár – nappali mérő esetén – 4000 Ft értékű is lehet.

Az előrefizetős mérő egyszerűbben működik, mint gondolnánk. A feltöltő-kártyás mobiltelefonokhoz hasonlóan mi határozzuk meg a fogyasztásra szánt összeget és ezt az értéket kitevő villamosenergia mennyiséget vásároljuk meg előre. Az előrefizetős mérő visszafelé számol, így a digitális kijelzőjén könnyen követhető a még felhasználható kWh mennyiség.
További információért kattintson a képre!

Mielőtt döntenénk érdemes számba venni a további előnyöket is:

Az előrefizetős mérés kiszámítható megoldást nyújt, nem keletkezik hátralékunk.
Az előrefizetős és a normál mérő esetében megegyezik a fizetendő energiadíj, így egyszerűen kalkulálható.
Nincs többé vitás kérdés még akkor sem, ha lakásunkat albérlőnek adjuk ki, mivel a fogyasztás könnyen nyomon követhető.
Az ország közel 500 elfogadóhelye kényelmes, gyors és praktikus feltöltést tesz lehetővé. Az árusító helyeket tartalmazó lista elérhető az ügyfélszolgálati irodákban, a www.elmu.hu és a www.emasz.hu weboldalakon.
Saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy mennyi áramot fogyasztunk, ami növeli az energiatudatosságunkat is.
Keretek közé szorítható a villamosenergia-költségünk. Ráadásul, amikor nyaralónk van, garázst vagy raktárt bérlünk, sok későbbi vitát előzünk meg az új mérővel.

Az átálláskor egy egyszeri 7030 Ft+ÁFA mérőnkénti szerelési díjjal és az első feltöltőkód összegével kell számolnunk, melynek mennyisége jelenleg 50 kWh. (ELMŰ ellátási területén nappali mérő: bruttó 1875 Ft, vezérelt mérő: bruttó 1161 Ft. ÉMÁSZ ellátási területén nappali mérő: bruttó 1862 Ft, vezérelt mérő: bruttó 1138 Ft.) Érdemes megjegyezni azt is, hogy mindkét összeg teljes egészében lefogyasztható! (x)

forrás:168óra.hu

Leave a Reply 228 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: