< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Itt a kép Colleen Bell eskütételéről

| Mobile | RSS

Itt a kép Colleen Bell eskütételéről

2014. december 27. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Itt a kép Colleen Bell eskütételéről

Immár biztos: januárban érkezik Magyarországra az Egyesült Államok új nagykövete Colleen Bell. Az egykori televíziós producer a múlt héten tette le az esküt.

„Kérjük, gratuláljatok velünk együtt Colleen Bradley Bell nagykövetnek, aki a múlt héten tette le ünnepélyes hivatali esküjét az USA Külügyminisztériumában” – ezzel a megjegyzéssel közölt képet a Facebookon az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége a leendő amerikai nagykövetről, aki a bejegyzés szerint januárban érkezik Budapestre.

 

Colleen Bell keze a Biblián és az amerikai alkotmányon
Forrás: Facebook

A képviselet egy prezentációt is készített, amelyben a kiválasztásától az érkezéséig felsorolják Bell eddigi diplomata karrierjének fontosabb eseményeit – a rögtönzött életrajzban azonban nem szerepel például az, amikor John McCain a a nagyköveti posztra alkalmatlannak nevezte az egykori tévés producert.

Az amerikai külügyminisztérium honlapja szerint Bell december 16-án tette le a hivatali esküt Charles Rivkin, a washingtoni külügy gazdasági és üzleti ügyekért felelős helyettes államtitkárának jelenlétében.
forrás:origo.hu

Leave a Reply 296 megnézve, 1 alkalommal mai nap |