< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Kövér szerint az amerikaiak célja egy új SZDSZ megalapítása//// Fat americani, secondo lo scopo della creazione di una nuova SZDSZ

| Mobile | RSS

Kövér szerint az amerikaiak célja egy új SZDSZ megalapítása//// Fat americani, secondo lo scopo della creazione di una nuova SZDSZ

2014. december 27. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Kövér szerint az amerikaiak célja egy új SZDSZ megalapítása

Az Országgyűlés elnöke szerint az amerikaiak célja Magyarországon egy új, az SZDSZ helyébe lépő “kreatúrapárt” megalapítása lehet. Logikus lehet, hogy 2018-ra kell felépíteni a poszt-SZDSZ-t, hogy ne lehessen kormányt alakítani nélküle a Jobbikkal szemben – mondta Kövér László a Magyar Hírlapnak.

A házelnök az újság szombati számában publikált interjúban arról beszélt, hogy világpolitikai hatalmi harc zajlik, amelynek tétje nemcsak Magyarország, hanem egész Európa sorsa, az európai nemzetállamok szuverenitása és a valódi demokrácia esélye.

Kövér László szerint nem azon kell dolgozni, hogy “az amerikaiak megszeressenek”, máshol kell szövetségeseket találni. “Olyanokat, akikkel ugyanabban a hajóban evezünk, méghozzá az alsó fedélközben. Ők a kelet-közép-európai országok” – mondta.

A házelnök szólt arról is, vannak olyan elméletek, hogy az első világháború nem ért véget, hanem a másodikkal folytatódott. Ezt továbbgondolva a második sem ért véget, a folytatása a hidegháború volt, és visszatekintve az elmúlt huszonöt évre megállapítható, hogy a negyedik világháború zajlik.

“Volt néhány békés évünk, amikor azt lehetett gondolni, beáll az egypólusú világrend. De látjuk, erről szó sincs, a feltörekvő, valaha harmadik világbéli hatalmakkal, az új riválisokkal és Oroszországgal is meg kell küzdenie az Egyesült Államoknak” – tette hozzá. A házelnök szerint a mostani ütközések ebből adódnak.

Arra a kérdésre, hogy mi a céljuk az amerikaiaknak, Kövér László kijelentette: úgy tűnik, most már nem elégednek meg azzal, hogy egy másik kormány jöjjön a mostani helyett, hanem teljes kormánypárti és ellenzéki elitcserében gondolkodnak.

“Nem hiszem, hogy a komolyan vehető szakértőik azt gondolnák, hogy az erőviszonyokat olyan mértékben meg lehet változtatni 2018-ra, hogy abból egy új kormányzó erő kerüljön ki. Nem biztos, hogy ez a céljuk. Viszont azt gondolhatják, hogy azt az űrt, amely az SZDSZ széthullásával keletkezett, be lehet tölteni egy új párttal. A mérleg nyelve, a ‘túlsúlyos kisebbség’ pozíciójára, amely nélkül nem lehet kormányozni, ott lesz majd egy új kreatúrapárt” – fejtette ki.

Kövér László szerint az, hogy számottevő támogatottsággal bírnak a radikálisok, kapóra is jöhet egy ilyen forgatókönyv kiagyalóinak. A Jobbik húzott ugyanis hasznot az elmúlt hónapok tüntetéseiből és a Fidesz gyengüléséből.

MTI

forrás:propeller.hu

Fat americani, secondo lo scopo della creazione di una nuova SZDSZ

Speaker del Parlamento degli americani Ungheria mira alla creazione di un nuovo, entrare nel SZDSZ da “creature del partito”. Logico al 2018 per costruire un post-SZDSZ, non può essere convertito senza governo contro il Jobbik – ha detto l’ungherese Laszlo Kover Herald.

L’altoparlante Sabato edizione del giornale ha pubblicato una intervista ha detto che luogo politico lotta di potere prendendo il mondo, che è in gioco non è solo in Ungheria, ma il destino di tutta l’Europa, la sovranità dello stato-nazione europeo e la possibilità di una vera democrazia.

Secondo Laszlo Kover non devono lavorare su questo “americani megszeressenek” altrove per trovare alleati. “E ‘il motivo per il quale lo stesso nella stessa barca, anche quando riguardano il fondo dei paesi dell’Europa centrale e orientale.” – Ha detto.

L’oratore ha detto che, ci sono teorie che la prima guerra mondiale non è finita, ma il secondo ha continuato. Questo è ulteriormente pensando al secondo in fase di completamento, è stata una continuazione della guerra fredda, e Guardando indietro negli ultimi 25 anni per la quarta guerra mondiale in corso.

“C’è stato qualche anno pacifico del nostro quando potremmo pensare per raggiungere l’ordine mondiale unipolare, ma vediamo questo non è il, emergenti, potenze mondiali sempre terzi, nuovi rivali e la Russia hanno anche a che fare con gli Stati Uniti.” – Ha aggiunto. L’oratore ha detto che i conflitti in corso da derivante.

Alla domanda su quale sia lo scopo degli americani, Laszlo Kover ha detto: a quanto pare, non è più contento del fatto che un altro governo vengono in luogo del presente, ma pro-governo e di opposizione élite globali pensare in cambio.

“Non credo che per essere presi sul serio esperti, riteniamo che l’equilibrio di potere potrebbe essere così tanto cambiato nel 2018 per farne un nuovo potere di governo viene fuori. Non sono sicuro che questo è il loro obiettivo. Ma penso che il vuoto prodotto nella disintegrazione del SZDSZ, è possibile scaricare un nuovo linguaggio del saldo partito in posizione di ‘minoranze’ in sovrappeso, senza la quale non si può governare, allora ci sarà un nuovo partito creatura “-. ha detto.

Laszlo Kover, il fatto che un notevole sostegno nell’ambito dei radicali, possono tornare utili in tale kiagyalóinak scenario. Jobbik è disegnato beneficiato negli ultimi mesi tüntetéseiből e l’indebolimento del Fidesz.

MTI

Fonte: propeller.hu

Leave a Reply 289 megnézve, 1 alkalommal mai nap |