< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Facebookon szóltak be Novák Elődnek

| Mobile | RSS

Facebookon szóltak be Novák Elődnek

2015. január 8. | hozzászólás | Közélet

Facebookon szóltak be Novák Elődnek

Novák Elődnek, a Jobbik országgyűlési képviselőjének a Facebookon olvasott be egy felhasználó, aki – állítása szerint – a politikus gyerekkori ismerőse.

“Figyi Előd!

Gyerekkorunkban titeket hitt a fél falu cigánynak, több testvéred volt, mint a legtöbb gyereknek a suliban. Mégsem álltunk körül köpködni, vagy megruházni téged, sőt még be se mószeroltunk, amikor pókokat ettél az udvaron. Rajtad kívül tulajdonképpen mindenki normális ember lett, nem is értjük, hogyan lettél ilyen korlátolt gondolkodású degenerált nacionalista pöcs. Bort iszol, és vizet prédikálsz. Futószalagon gyártod a gyerekeket, eltartatod magad és családodat az adófizetőkkel, miközben mások nyomorúsága ellen hergelsz keresztény turbómagyar köntösbe burkolózva.

Azért néha kérdezd meg anyádat, nincs-e hányingere amikor rád néz. Gyermekorvosként kizárt dolog, hogy ossza a nézeteidet, meg mi sem úgy ismertük meg, mint aki roma gyereknek egyszerűen nem segít.”

A kommentelő az után szólalt fel, hogy Novák egy családi fotó alatt magyarkodott Újév alkalmából. A jobbikos képviselő kijelentése miatt tiltakozók egyébként tüntetést is szerveznek a párt Villányi úti székháza elé szerda délutánra.
forrás:propeller.hu

Leave a Reply 203 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: