< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Az megvolt, hogy az USA-ból senki nem ment el a terrorellenes felvonulásra?

| Mobile | RSS

Az megvolt, hogy az USA-ból senki nem ment el a terrorellenes felvonulásra?

2015. január 13. | hozzászólás | Közélet

Az megvolt, hogy az USA-ból senki nem ment el a terrorellenes felvonulásra?

A befolyásos Politico blog hívja fel a figyelmet arra, micsoda orbitális bénaság, hogy Obama nem bírt kart ölteni a 44 állam- és kormányfővel a másfél milliós párizsi békemeneten, sőt, még Joe Biden alelnököt sem bírta elküldeni, hogy reprezentálja az esküvők lebombázását, kínzásokat, illegális lehallgatásokat rendszerint a “terror elleni harc”-cal magyarázó nagyhatalmat. A Politico egyetlen magasrangú amerikai tisztviselőről sem tud, aki részt vett volna a meneten, sőt, a Fehér Háztól hat háztömbnyire vonuló washingtoni szolidaritási megmozduláson is csak Victoria Nuland, az amerikai külügyminisztérium Kelet- és Közép-Európáért felelős államtitkára vett részt. A blog által megkérdezett szakértők is csak a fejüket vakarják, hogyan nézhette be ezt a fontos gesztust az amerikai diplomácia.

UPDATE: az USA is érezheti, hogy van mit jóvá tennie, John Kerry külügyminiszter hétfő reggel váratlanul bejelentette, hogy csütörtökön Párizsba utazik.

forrás:index.hu

Leave a Reply 216 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: