< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Tíz év körüli fiú gyilkol az Iszlám Állam új kivégzésvideóján/// Garçon d’environ dix ans, tuant l’État islamique de la Nouvelle kivégzésvideóján

| Mobile | RSS

Tíz év körüli fiú gyilkol az Iszlám Állam új kivégzésvideóján/// Garçon d’environ dix ans, tuant l’État islamique de la Nouvelle kivégzésvideóján

2015. január 16. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Tíz év körüli fiú gyilkol az Iszlám Állam új kivégzésvideóján

Két újabb túsz kivégzéséről tett közzé videofelvételt kedden az Iszlám Állam (IS) nevű terrorszervezet az AFP francia hírügynökség tájékoztatása szerint.

Az internetre feltöltött hétperces felvétel tanúsága szerint a két térdeplő férfit egy tíz év körüli kazah származású gyerek lőtte tarkón. A magát Abdalláhnak nevező, hosszú hajú fiú a kivégzés után diadalittasan a magasba emelte a pisztolyát.

A szunnita szélsőségesek közleményéből kiderül, hogy a kivégzett túszok az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) munkatársai voltak. Az Iszlám Állam azzal vádolta meg őket, hogy megpróbáltak beszivárogni a radikális iszlamisták közé Szíriában. Az IS propagandacsatornáján, az al-Hayet Media által kiadott videón a fiú mellett álló IS-tag oroszul beszél.

A vágatlan videóban a kivégzett férfiak arról beszéltek, hogy az FSZB arra bérelte fel őket, hogy információt gyűjtsenek az Iszlám Államról, és hogy magas rangú vezetőket végezzenek ki – írja az International Business Times.

Egy nappal ezelőtt egy olyan videót tettek közzé, amin egy 14 éves fiú követ el öngyilkos robbantást. Az, hogy újabban gyerekeket használnak fel kegyetlen céljaikhoz, azt is jelenti, hogy egyre durvább eszközökhöz nyúlnak, olyanokhoz, amik még az Iszlám Állam mércéjével mérve is durvák.

A videó alatt futó felirat szerint a 38 éves Mamajev Dzsambulatot és a 30 éves Asimov Szergejt végezték ki. Előbbi Kazahsztánból érkezett, utóbbi származása ismeretlen – közölte a Huffington Post.

A felvétel végén Abdalláh látható katonai gyakorlóruhában, a háttérben más egyenruhás gyerekek is vannak. „Mi leszel, ha nagy leszel?” – kérdezte a fiútól a videó készítője. „Én leszek az, aki lemészárolja a hitetleneket. Mudzsahed leszek, ha Allah is úgy akarja” – válaszolta Abdalláh oroszul.

Az orosz hatóságok egyelőre nem kommentálták a történteket. Becslések szerint nagyjából négyszáz orosz állampolgár csatlakozhatott az Iszlám Államhoz, sokan közülük Csecsenföldről érkeztek a Közel-Keletre.

Az Irakban és Szíriában hatalmas területeket elfoglaló Iszlám Állam korábban több olyan felvételt is közzétett az interneten, amelyen a csoport tagjai által végrehajtott mészárlások láthatóak. A dzsihadisták tavaly ősszel négy – két amerikai és két brit – túsz lefejezéséről hoztak nyilvánosságra nagy port felkavaró videókat.

forrás:index.hu

Garçon d’environ dix ans, tuant l’État islamique de la Nouvelle kivégzésvideóján

Deux organisation terroriste récente a publié un enregistrement vidéo de l’exécution d’otages mardi l’Etat islamique (IS) a appelé l’agence de nouvelles informations Français AFP ci-dessous.

L’enregistrement de sept minutes téléchargés sur l’Internet a montré que les deux hommes à genoux dans le cou d’un enfant kazakh-né une dizaine d’années. Le dénominateur Abdallah lui-même, garçon aux cheveux longs après l’exécution triomphalement soulevé son pistolet.

La communication des extrémistes sunnites révèle que les otages ont été exécutés dans le Service fédéral de sécurité (FSB) de Russie personnel. L’État islamique les a accusés qu’ils ont essayé d’infiltrer les islamistes radicaux parmi Syrie. Le propagandacsatornáján IS, la vidéo diffusée par Al Hayet médias garçon debout à côté des membres russophones.

La vidéo intégrale des hommes exécutés parlé du FSB ont été les a embauchés pour recueillir des informations sur l’état à l’Islam, et que les hauts dirigeants qui effectuent – écrit l’international Business Times.

Un jour, il ya une vidéo a été publiée, qui suit un garçon de 14 ans dans un attentat-suicide. Le fait que les enfants sont utilisés dans de nouveaux objectifs sont cruels, cela signifie aussi que les dispositifs de plus en plus grosses vont, donc pour qui sont mesurés à l’aune de l’État islamique est encore rugueuse.

Fonctionnant sous la légende sous la vidéo Mamajev Dzsambulatot 38 ans et 30 ans, Sergei Asimov a été effectuée. L’ancien arrivé au Kazakhstan, ce dernier d’origine inconnue – a dit le Huffington Post.

À la fin de l’enregistrement, Abdallah treillis militaires visibles, dans le fond, il ya d’autres enfants en uniformes. “Que ferez-vous quand vous grandissez?” – Question du garçon dans le créateur de la vidéo. “Je serai le seul à tuer les infidèles. Je vais moudjahidine, si Allah le veut “- a déclaré Abdallah russe.

Les autorités russes ne ont pas encore commenté l’incident. On estime qu’environ quatre cents citoyens russes à se joindre à l’Etat islamique, beaucoup d’entre eux sont venus de Tchétchénie au Moyen-Orient.

Irak et la Syrie aux vastes zones d’occupation Etat islamique avaient un certain nombre d’enregistrements sur l’Internet, qui a effectué les massacres par les membres du groupe peuvent être vu. Djihadiste automne dernier de quatre à deux Américains et deux Britanniques – a été publié en otage lefejezéséről principaux vidéos inquiétantes portuaires.

Source: index.hu

Leave a Reply 332 megnézve, 1 alkalommal mai nap |