< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Milliók kapnak most névre szóló levelet a NAV-tól

| Mobile | RSS

Milliók kapnak most névre szóló levelet a NAV-tól

2015. január 20. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Milliók kapnak most névre szóló levelet a NAV-tól

Akik tavaly az interneten adták be az szja-bevallásukat, azoknak az ügyfélkapus tárhelyükre elektronikus információkat juttat el a NAV, másoknak postán küldi a hivatal a bevallási nyomtatványok kisebb-nagyobb csomagját.

Nagyjából négymillió embernek küld névre szóló elektronikus vagy postai levelet mostanában a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a küldemények az adóbevallási teendőkre, határidőkre hívják fel a figyelmet – írja a Magyar Nemzet keddi számában.

Kis Péter András, a NAV szóvivője a lapnak elmondta: akik tavaly az interneten adták be az szja-bevallásukat, azoknak az ügyfélkapus tárhelyükre elektronikus információkat juttat el a NAV, másoknak postán küldi a hivatal a bevallási nyomtatványok kisebb-nagyobb csomagját.

Az adóbevallás első teendőit egyébként a következő hetekben intézhetik a polgárok, mivel az idén január 31. szombatra esik, ezért február 2-áig tölthetik ki a munkavállalók azt a dokumentumot, amelyben a munkaadót kérik meg a 2014-es adóbevallás elkészítésére. A magánszemély dönthet úgy is, hogy az adóhivatalt bízza meg az adminisztrációval, az ehhez szükséges nyilatkozatot február közepéig kell benyújtani – hívta fel a figyelmet a szóvivő.
forrás:hvg.hu

Leave a Reply 150 megnézve, 1 alkalommal mai nap |