< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: A cionisták keze ebben is benne van? – A Rothschild család vásárolta meg a Charlie Hebdo-t 2014 decemberében

| Mobile | RSS

A cionisták keze ebben is benne van? – A Rothschild család vásárolta meg a Charlie Hebdo-t 2014 decemberében

2015. január 25. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság

A cionisták keze ebben is benne van? – A Rothschild család vásárolta meg a Charlie Hebdo-t 2014 decemberében

Egy igen hiteles holland üzleti magazin, a Quote január 9-i beszámolója szerint, melyet a német Neopresse újság is megerősített január 19-én, a Charlie Hebdo-t 2014 decemberében eladták a Rothschild családnak.

http://www.quotenet.nl/Nieuws/De-Rothschild-s-drukken-Charlie-Hebdo-Wij-twijfelden-of-we-krant-moeten-uitgeven-142940

http://www.neopresse.com/politik/medienbericht-rothschild-familie-uebernahm-charlie-hebdo/

Úgy tűnik, hogy ez a vásárlás heves viták tárgya volt a családtagok között Báró Philippe de Rothschild szerint, aki nemrég adott interjút a Quote magazinnak januárban.

“Volt egy vita a megszerzéssel kapcsolatban, melyet nagybátyámmal, Báró Edouard de Rothschild-al folytattunk,” – mondta Philippe. “Egyes családtagok meg akarták akadályozni a vásárlást, mert úgy érezték, hogy ennek a lapnak a megszerzésére úgy tekintenének, hogy politikai befolyást adna számunkra. Ezt minden áron el akartuk kerülni. Nem akarjuk, hogy úgy lássanak bennünket, mint akik részt vesznek a politikában, legalábbis nem ilyen átlátható módon! A végén a család tartózkodásán sikerült úrrá lennünk.”

Báró Philippe de Rothschild tájékoztatta a Quote magazint, hogy a Charlie Hebdo felvásárlását 2014 decemberében véglegesítették.

Egyértelmű, hogy nem volt megfelelő fogadtatása az egész család körében az “alvilágban”, de az is világos, hogy a probléma a vásárlás nagy horderejű jellegében volt. Ahogy Philippe kifejtette, a Rothschild család nem kíván beleavatkozni a politikába, “legalábbis nem nyíltan”!

A probléma úgy tűnik az volt, hogy a Charlie Hebdo megvásárlása felszínre hozná a Rothschildok felforgató tevékenységét.

Nem kell sok képzelőerő, hogy összekapcsoljuk a vásárlást, és csupán pár héttel később a szatirikus médium elleni támadást, mely a gyűlöletbeszéd egy ismert cionista platformja volt.

Ne felejtsük el, hogy a támadás óta a magazin a híresztelések szerint 20 millió eurót kapott a kormánytól, és értékesítése exponenciálisan kezdett el növekedni.

Ez talán azonos gondolkodásmód, mely elvezet bennünket a Világkereskedelmi Központ ikertornyainak eladásához 2001 nyarán Larry Silverstein részére, majd ezt követően egy állítólagos “terrorista” támadás során a megsemmisítésükhöz ugyanazon év szeptemberében. Különösen mivel most már köztudott, hogy Silverstein mindössze hat héttel korábban változtatta meg a biztosítási feltételeket, hogy az fedezetet nyújtson a váratlan terrortámadások esetében.

Ez az információ nem jelent kategorikus bizonyítékot a Charlie Hebdo elleni támadásban való cionista részvételre, de el kell gondolkodnunk, és figyelembe kell vennünk a lehetőségeket.

Mindenesetre meg kell, hogy kérdőjelezzük a főáramú média narratíváját, amely már túl sok anomáliát mutat.

forrás:világtudat.hu

Leave a Reply 146 megnézve, 1 alkalommal mai nap |