< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Megjött a baksiak kedve…Zsóka néni jelezte

| Mobile | RSS

Megjött a baksiak kedve…Zsóka néni jelezte

2015. január 30. | hozzászólás | Közélet

Megjött a baksiak kedve…Zsóka néni jelezte

Tisztelt szerkesztő Úr!

Teljesen igaza van, abban amit leír. Ezeket az adócsalásokat, feketemunkásokat mindenki ismeri. Búza sem mer lépni vagy nem akar tenni semmit ebben az ügyben. Az is igaz, senki nem mert szólni nekik, idáig.

Baloghné is szemet hunyt az adócsalás mellett.

Maga nem tudja még mi mindent csináltak ezek itt…! Azt állvállalkozók, mint szobafestők, autószerelők, traktorszerelők, kőművesek…ajajajaj. Ám ha szeretne, többet tudni jöjjön el hozzám.

Zs úr is többnek kiásta a csatorna gödrit számla nélkül, de annak a családnak soha nem volt munkahelye.

Az unokám arrafelé lakik, s látta, reggel, hogy az utcában lassú léptekkel megy egy fehér kocsi- rendszám meg van- s meg áll a segédmunkás előtt. Több órát várakozott a műhelynek csúfolt putri előtt.
Azokat az embereket nagyon meg kellene büntetni, akik ehhez a koszos kontárhoz viszik a szerelni valót! A falu szégyene.

Számos család nem érti, hogy a képviselő-testület miért nem kezdeményez eljárást a feketemunkások ellen. Azt gondoljuk, hogy szándékosan tönkre akarják tenni a nonprofit Kft, mert fontosabb az adócsalók védelme.

A törött bordájú roma polgárőr is éjszaka jár az erdőben. A fát, miért nem nappal szállítja ha veszi? A ház mögötti földes út, ha beszélni tudna…

Zs. úr is fát árult. Nyíltan. Megtehette.

Főszerkesztő Úr!
Jöjjön el. Többen is várjuk magát. Maga volt az egyetlen reményünk… nagyon szerettük volna, ha maga lett volna a polgármester. De tudjuk, maga nem akart lenni soha polgármester. Akkor várjuk. Jelezze, mikor szándékozik eljönni hozzánk
Természetesen az adatait zártan kezeljük. A kérésének eleget téve Zsóka néni.
(szerkesztő)
2015-01-30 -ilo-

Leave a Reply 339 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: