< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: A NASA lekapcsolta az élő adást, amikor egy UFO jelent meg a Nemzetközi Űrállomás kamerájának képén

| Mobile | RSS

A NASA lekapcsolta az élő adást, amikor egy UFO jelent meg a Nemzetközi Űrállomás kamerájának képén

2015. február 3. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság

A NASA lekapcsolta az élő adást, amikor egy UFO jelent meg a Nemzetközi Űrállomás kamerájának képén

Egy UFO-t sikerült filmre venni a NASA élő videóadásából, melyet a Nemzetközi Űrálllomáson üzemelő kamera közvetített január 15-én. Ám amint a titokzatos szürke tárgy megjelent, és felemelkedett a horizont fölé, a NASA élő adását hirtelen megszakították.

Véletlen egybeesés? UFO kutatók szerint nem.

A videót egy az űrállomáson kívül felszerelt nagy felbontású kamera közvetítette, részeként a NASA azon kísérletének, hogy HD képeket sugározzanak az űrből, és amely eddig a legtisztább élő képet nyújtotta a bolygóról, amit valaha produkáltak.

De mint oly sokszor, a HD kamerák láttak valami mást is, valamit, ami miatt a NASA igen szűkszavúvá vált, amikor az adófizetők, akik az űrügynökséget is finanszírozzák, választ vártak arra, hogy mi látható a zavarba ejtő képeken.

Ahogy az alábbi felvételen látszik, egy távoli, de különálló tárgy jelenik meg, ami úgy tűnik, hogy körülbelül azonos pályán, körülbelül 450 kilométeres magasságban repül a Föld körül, ám hirtelen egy értesítés jelenik meg a nézők számára, hogy a NASA nagy felbontású kamerájánál valamiféle technikai nehézség tapasztalható.

Igaz, hogy még a mai kifinomult technológia esetében egy űrből érkező élő videóképnél is lehetnek váratlan hibák és leállások. Ám UFO figyelők azt mondják, hogy nem ez az első alkalom, hogy a NASA hirtelen megszakítja a videójelet, pillanatokkal azután, hogy egy ismeretlen tárgy jelenik meg a képernyőn.

Míg néhány szkeptikus megjegyezte, hogy az objektum egyszerűen a Föld holdja lehet, és nem egy titokzatos UFO, több hozzáértő is kizárta ezt a lehetőséget.

“Vegyük figyelembe, hogy a Hold fehérnek tűnik, amikor megjelenik,” – írta a videó feltöltője. “Számomra semmi értelme nem volna feltölteni egy videót a Holdról.”

Így néz ki a Hold összehasonlításképpen:

Scott Waring UFO kutató szerint a NASA egyik rossz szokása, hogy cenzúrázza a váratlan UFO észleléseket a saját élő közvetítése során.

“A NASA újra megtette. Egy UFO tűnik fel az élő internetes kamera képén, és a NASA szinte azonnal lekapcsolja,” – írta Scott. “Ki lepődik meg ezen? Ha valaki igen, ő itt még nagyon új. A kutatók heti rendszerességgel rögzítenek UFO-kat, és a NASA rögvest leállítja az adást, amint megjelennek. Azonban a NASA tojásfejek nem mindig figyelnek eléggé a képernyőre, és egy csomó igen érdekes, és néha nagyon részletes UFO-t hagynak ki.”

A felvétel több hozzászólója azt mondta, hogy e-mailben kértek magyarázatot a NASA-tól az UFO észlelésre, és hogy miért szüntették be az adást, de nem akadt senki az űrkutatási hivatalban, aki udvarias választ adott volna.

forrás:újvilágtudat.hu

Leave a Reply 603 megnézve, 1 alkalommal mai nap |