< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Csintalan: Simicska nem hülye!

| Mobile | RSS

Csintalan: Simicska nem hülye!

2015. február 7. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Csintalan: Simicska nem hülye!

Simicska Lajos a médiából tudta meg, hogy a médiabirodalmába tartozó cégek vezetői lemondtak, ez sok mindenről árulkodik – jelentette ki Csintalan Sándor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Lánchídrádió munkatársa szerint Liszkay Gábor és Csemely Péter olyan pszichodrámát adott elő, aminek hatására a többiek is felmondtak, az viszont érthetetlen, hogy lelkiismereti okokra hivatkoztak.

Csintalan közölte, tiszteli és becsüli Simicska Lajost az elmúlt 25 évben végzett tevékenysége alapján. Simicska Lajos nem hülye, egy konzervatív értékrendű ember – közölte az újságíró, hozzátéve, Simicskán és Budai Györgyön kívül az összes többi ember, aki a rendszerváltás után tűz közelébe jutott, ellopta a pénzt.

Simicska Lajos működő vagyont tett a politika mögé, az pedig egy össznemzeti hazugság, hogy nem kell pénz a politikába. Simicska Lajos egy olyan rendszert épített ki, ami termeli a pénzt – magyarázta Csintalan.

A Lánchídrádió munkatársa elmondta: a reklámadó nyílt támadás a demokrácia ellen, a reklámadó egy plusz adó, különösen egy olyan országban, amelyben a fogyasztóképes közönsége minimális, minden média az állam marketing igényein keresztül van finanszírozva. Ha az állam úgy ítéli meg, arra jön rá, hogy bizonyos szereplőket pozitívan diszkriminál, mondjuk a köztévét, a többiektől elvon, akkor baj van – vélekedett.

Ezt a katyvaszt sokan hozták össze, attól, hogy Orbán Viktornak nincs igaza, attól még az ellenzéknek sincs – jelentette ki Csintalan Sándor, aki szerint a mostani konfliktus kitörése a választások utánra tehető, amikor Orbán Viktor előállt azzal, hogy be kell darálni a médiát, mert ő úgy gondolja, hogy nem kell Index, meg RTL Klub sem; a másik dolog pedig Paks volt. Simicska Lajos azt gondolja, hogy ez rossz projekt politikailag, energetikailag és környezetvédelmi szempontból is – vélekedett.
forrás:propeller.hu

Leave a Reply 265 megnézve, 1 alkalommal mai nap |