< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Pénzt követelt, elfogták- videóval

| Mobile | RSS

Pénzt követelt, elfogták- videóval

2015. február 7. | hozzászólás | Rendőrségi hírek

Pénzt követelt, elfogták- videóval
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A férfi egy készpénzfelvételt követően több ezer forintot követelt a sértettől.

A cikkhez kapcsolódó videó:

A budapesti M. József a gyanú szerint 2015. február 3-án követte a sértettet egy Budapest XXII. kerületi bankfiókig, ahol pénzt követelt tőle. A gyanúsított azzal fenyegette meg a férfit, hogy ha nem adja át az általa említett összeget, akkor bántalmazni fogja őt, az édesanyját és kisfiát is.
A sértett félelmében megegyezett a férfival abban, hogy még aznap este találkoznak és átadja a pénzt. A sértett ezt követően feljelentést tett a rendőrségen. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályának munkatársai a sértettel együtt érkeztek az esti találkozóra, ahol a pénz átadását követően 17 óra 25 perckor elfogták a 24 éves M. Józsefet. A gyanúsítottat a kerületi kapitányságra előállították, majd kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A férfival szemben a további eljárást zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

forrás:brfk

Leave a Reply 1334 megnézve, 1 alkalommal mai nap |