< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Orbán Viktor most veszíthette el 2018-at//// Jetzt Viktor Orban könnte im Jahr 2018 verloren haben,

| Mobile | RSS

Orbán Viktor most veszíthette el 2018-at//// Jetzt Viktor Orban könnte im Jahr 2018 verloren haben,

2015. február 8. | hozzászólás | Közélet

Orbán Viktor most veszíthette el 2018-at

Az egyik legjobb írás a pénteken kitört médiaháborúról és a Fidesz belső válságról. A Nyugati Fény blog szerint egy bosszúszomjas milliárdos áll szemben egy gátlástalan despotával, és a dicstelen uralomnak dicstelen lesz a bukása is.

Mindazok, akik eddig túl erősnek érezték a FIDESZ = MAFFIA párhuzamot, tegnap vaskos ízelítőt kaptak belőle, hogyan is működik a hazánkat foglyul ejtő bűnszervezet. Amelyik prédának tekinti az egész országot és csatatérnek használja az egymás közötti leszámolásokhoz.

Hogy mit jelent az illiberális demokrácia, ahol az ország harmadik legbefolyásosabb embere, aki 30 éven át volt a miniszterelnök legfőbb szövetségese, teljesen elképzelhetően tartja, hogy megölik: lelövik vagy elüti egy autó.

A szürreális február hatodika fordulópont volt, ami után semmi nem lehet olyan a magyar belpolitikában, mint annak előtte volt. Tegnap végleg leszakadt a demokrácia függönye és a reflektorok fénye megvilágította a háttérben machináló szereplőket. Lehet, hogy Orbán Viktor tegnap veszítette el a 2018-as választásokat.

A teljes írás a Nyugati Fény blogon >>>

forrás:propeller.hu

Keresési javaslat: Orbán Viktor most vesztette el 2018-at Az egyik legjobb írás a pénteken kitört médiaháborúról és a Fidesz belső válságról. A Nyugati Fény blog szerint egy bosszúszomjas milliárdos áll szemben egy gátlástalan despotával, és a dicstelen uralomnak dicstelen lesz a bukása is. Mindazok, akik eddig túl erősnek érezték a FIDESZ = MAFFIA párhuzamot, tegnap vaskos ízelítőt kaptak belőle, hogyan is működik a hazánkat foglyul ejtő bűnszervezet. Amelyik prédának tekinti az egész országot és csatatérnek használja az egymás közötti leszámolásokhoz. Hogy mit jelent az illiberális demokrácia, ahol az ország harmadik legbefolyásosabb embere, aki 30 éven át volt a miniszterelnök legfőbb szövetségese, teljesen elképzelhetően tartja, hogy megölik: lelövik vagy elüti egy autó. A szürreális február hatodika fordulópont volt, ami után semmi nem lehet olyan a magyar belpolitikában, mint annak előtte volt. Tegnap végleg leszakadt a demokrácia függönye és a reflektorok fénye megvilágította a háttérben machináló szereplőket. Lehet, hogy Orbán Viktor tegnap veszítette el a 2018-as választásokat. A teljes írás a Nyugati Fény blogon >>>

forrás:propeller.hu

Jetzt Viktor Orban könnte im Jahr 2018 verloren haben,

Einer der besten schriftlich in den Medien der Krieg ausbrach am Freitag und Fidesz inneren Krise. Die Westlicht ist mit einem skrupellosen despotával einen rachsüchtigen Milliardär nach Blog und unrühmlichen unrühmlichen Regel wird der Untergang sein konfrontiert.

All diejenigen, die zu starke Parallelen gefühlt haben die FIDESZ = MAFIA, erhielt gestern einen Geschmack davon klobig, wie es in unserem Land kriminellen Entführer. Welche Beute wie das ganze Land und die Verwendung der Schlachtshowdowns zwischen ihnen.

Die Bedeutung der illiberalen Demokratie, in der die dritte mächtigste Mann im Land, der seit 30 Jahren war wichtigsten Verbündeten des Premierministers, durchaus denkbar, um zu töten: Schuss oder überfahren von einem Auto.

Es war der Wendepunkt in der sechsten surreal Februar, nach der nichts kann eine ungarische Innenpolitik, als es vorher war. Gestern schließlich abgerissen Vorhang und Strahler beleuchtet die Hintergrundakteure Machinale Demokratie. Vielleicht Viktor Orban gestern verloren die 2018 Wahlen.

Die technischen Daten der westlichen Licht Blog >>>

Quelle: propeller.hu

Leave a Reply 389 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: