< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Vissza kellett varrni a férfi heréjét Letépte az expasija zacsiját, börtönbe küldték a nőt

| Mobile | RSS

Vissza kellett varrni a férfi heréjét Letépte az expasija zacsiját, börtönbe küldték a nőt

2015. február 12. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Vissza kellett varrni a férfi heréjét
Letépte az expasija zacsiját, börtönbe küldték a nőt

Csak a gyors és bravúros sebészi beavatkozásnak köszönheti a férfi, hogy visszakapta a herezacskóját, amit a volt szerelme tépett le a szakításuk után, bosszúból.

Fotó: freedigitalphotos.net/sakhorn38

Két év börtönre ítélte az indianai bíróság a 46 éves Christina Rebert, akinek bűnösségét már hónapokkal korábban megállapították, de csak most került sor a jogerős ítélet meghozatalára. A nőt azért zárják rácsok mögé, mert 2012 augusztusában rátámadt a volt barátjára a férfi otthonában és olyan súlyos sérüléseket okozott neki, hogy rekonstrukciós műtétre volt szükség. A nő az ügyész szerint berontott az akkor 59 éves férfi otthonába, miközben az áldozat a számítógépén dolgozott, és ököllel kezdte ütni a fejét.

Aztán megragadta a herezacskóját és olyan erősen szorította, ahogy csak tudta, miközben folytatódott a dulakodás. A férfi nagy nehezen kiszabadult és értesítette a rendőröket, akik a helyszínen letartóztatták Rebert. Két évvel a támadás után, 2014 augusztusában mondták ki a nő bűnösségét, a most kiszabott büntetésben jelentősége volt a “rendkívül szörnyű sérülésnek”, amely miatt a sértett élete megváltozott – hangsúlyozta Marianne Vorhees bíró. Bár sikerült visszavarrni a leszakadt szervet és helyreállító műtétet is végrehajtottak, a férfi egyik barátja a sajtónak azt mondta a mostani ítélethirdetésre reagálva, hogy az áldozatnak még most is fájdalmai vannak.

Rebernek mindazonáltal összesen négy évet kell fogságban tölteni, ennek az első felét börtönben, a második két évet pedig fogházban – adta hírül a NY Daily News.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 274 megnézve, 1 alkalommal mai nap |