< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Kéri: rémes és hazug volt Putyin látogatása//// Calls: Putin’s visit was a terrible liar and

| Mobile | RSS

Kéri: rémes és hazug volt Putyin látogatása//// Calls: Putin’s visit was a terrible liar and

2015. február 19. | hozzászólás | Közélet

Kéri: rémes és hazug volt Putyin látogatása

Ez 40 perc dögunalom volt, a diplomácia mindig a semmit mondásról szól, de ez különösen rémes volt – így értékelte az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Kéri László Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin közös sajtótájékoztatóját.
Lejátszás

A politológus szerint otthon is megtarthatta volna ezt a sajtótájékoztatót Vlagyimir Putyin. A szakember elmondta: gyakorlatilag eljött az orosz elnök, és beszámolt az aktuális luganszki és donyecki helyzetről. Hozzátette: orosz szempontból fontos, hogy a belső problémákat kivetítsék Európára, Putyin azt érzékeltette, hogy mindent megtesz a megoldásért, de ezt mások nem engedik neki.

Kéri László szerint magyar szempontból a gázzal kapcsolatban evidenciákat hallottunk, ezt távirati úton is lehetett volna közölni. Az viszont fontos volt, hogy letettük újra a hűségesküt az oroszok európai jelenlétének támogatása mellett – fogalmazott. A politológus kijelentette: Magyarország egy olyan játszma részese, amiben nem is szabadna részt vennie. A szakember elmondta: európai nézőpontból ez a látogatás rémes és hazug volt.

atv.hu

forrás:atv.hu

Calls: Putin’s visit was a terrible liar and

It was 40 minutes drag, diplomacy is always the adage anything, but it was particularly awful – commented ATV Straight Talk entitled repertoire and Vladimir Putin calls Viktor Orban joint press conference.
Play

According to the political scientist, this home could hold a press conference Vladimir Putin. The specialist said that virtually came to the Russian president, and reported on the current situation luganszki and Donetsk. He added that the Russian point of view, it is important that the internal problems of extrapolating Europe, Putin has sensors that do all of the answers are, but others do not allow it.

According to Hungarian Laszlo calls heard in relation to gas evidences point of view, this could also be communicated by telegram. But it was important that we took back the loyalty oath to support the Russian presence in Europe – to put it. The political scientist stated that Hungary is a party game, which is not supposed to take part. The expert said that the European perspective, this visit was horrible and untrue.

atv.hu

Source: atv.hu

Leave a Reply 267 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: