< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Megnyílt a lábuk alatt a járda Elnyelte őket a föld, miután leszálltak a buszról//// Opened under the feet of the sidewalk The earth swallowed them, having descended from the bus

| Mobile | RSS

Megnyílt a lábuk alatt a járda Elnyelte őket a föld, miután leszálltak a buszról//// Opened under the feet of the sidewalk The earth swallowed them, having descended from the bus

2015. február 25. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Megnyílt a lábuk alatt a járda
Elnyelte őket a föld, miután leszálltak a buszról

Egy utcai térfigyelő kamera vette fel a hátborzongató pillanatot, amikor egy férfit és egy nőt szó szerint elnyelt a föld, másodpercekkel azután, hogy leszálltak a buszról: víznyelő mosta ki a talajt.

Fotó: YouTube

Csak egy enyhe horpadás jelezte a járdaköveken, hogy valami nincs rendben az alatta lévő talajjal, de senki nem tulajdonított jelentőséget neki – egészen addig, míg kis híján tragédia nem történt. Az utcai térfigyelő kamera felvételén kiválóan látszik, ahogy az emberek egymás után szállnak le a buszról és mindannyian elsietnek onnan, ám egy férfi csak kissé távolabb lép a busz ajtajától és visszafordul, hogy bevárja a vélhetően vele együtt lévő nőt. A következő pillanatban szó szerint megnyílik a lábuk alatt a járda és mindketten a mélybe zuhannak.

Az esetről csak annyit tudni, hogy valahol Dél-Koreában történt, most a víznyelő keletkezésének okát vizsgálják a szakemberek – ezt jellemzően a talajerózió okozza, de annak kiváltó oka számtalan jelenség lehet. Megnyugtató ugyanakkor, hogy a helyi sajtóhírek szerint a pár mindkét tagja néhány könnyebb sérüléssel úszta meg a legalább 3 méteres zuhanást. A járda érintett szakaszát közben kordonnal kerítették el és a buszmegállót is áthelyezték néhány méterrel odébb.
forrás:ma.hu

Opened under the feet of the sidewalk
The earth swallowed them, having descended from the bus

A street surveillance camera picked up the creepy moment when word of a man and a woman absorbed under the earth, seconds after I got off the bus: gully washing off the ground.

Photo: YouTube

Only a slight dent in the járdaköveken indicated that there is something wrong in the soil beneath it, but no one did not attach importance to him – until tragedy almost happened. The street surveillance camera recording seems perfect, one after the other as people get off the bus and we all hurrying away from there, but a man can only take a bit away from the bus door and turned back to the woman waits with him believed in. The next moment, literally opens the pavement beneath their feet and they both fall into the abyss.

In case you just know that somewhere in South Korea happened now investigate the cause of the sinkhole formation of professionals – this typically causes soil erosion, but it can cause a number of phenomena. Reassuring, however, that according to local press reports for both partners to some lighter injuries escaped at least 3 meters fall. The relevant section of sidewalk during cordon was fenced off and the bus stops were moved a few feet away.
Source: ma.hu

Leave a Reply 181 megnézve, 1 alkalommal mai nap |