< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Plusz egymilliárd forintot biztosít a kormány árvízi és belvízi védekezésre

| Mobile | RSS

Plusz egymilliárd forintot biztosít a kormány árvízi és belvízi védekezésre

2015. február 25. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Plusz egymilliárd forintot biztosít a kormány árvízi és belvízi védekezésre

Plusz egymilliárd forintot biztosít a kormány árvízi és belvízi védelemre a költségvetési soron szereplő összegen felül – ismertette Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a kormány szerdai döntését az MTI kérdésére válaszolva.

Giró-Szász András elmondta, hogy emellett a kormány elé került a budapesti Déli pályaudvar jövőjével kapcsolatos kérdéskör is. „A pályaudvar jövőjével kapcsolatban felkérte a kormány a nemzeti fejlesztés minisztert, hogy vizsgáljon meg minden lehetőséget és folytasson minél szélesebb körű konzultációt ebben a kérdésben a társadalmi, a civil, az önkormányzati és a gazdasági szférában egyaránt” – mondta az államtitkár.

Az Amnesty International Magyarországról szóló, szerdán közzétett jelentésére reagálva az MTI kérdésére azt mondta: „a kormány arra törekszik, hogy a transzparencia minél mélyebb és a lehető legszélesebb körű legyen minden területen”.

(MTI)
forrás:kormányportál

Leave a Reply 123 megnézve, 1 alkalommal mai nap |