< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Mekkora bajban van a Fidesz Veszprém után?//// Was ist in Schwierigkeiten nach dem Fidesz Veszprem?

| Mobile | RSS

Mekkora bajban van a Fidesz Veszprém után?//// Was ist in Schwierigkeiten nach dem Fidesz Veszprem?

2015. február 26. | hozzászólás | Közélet

Mekkora bajban van a Fidesz Veszprém után?

Simicska. Navracsics. Habony. Kubatov. Szijjártó. Szervezeti összeomlás. Egyelőre ezek a magyarázatok születtek a Fideszben a hétvégi veszprémi vereségre. Bűnbakkeresés és elemzés a kormánypártban az elmúlt hónapok vesszőfutása után.

Simicska trollkodása. Navracsics árulása. Az Orbán környezetében felemelkedett konjunktúralovagok tevékenysége. Ebben látja a veszprémi vereség fő okát a Fidesz-közeli PestiSrácokon megjelenő Tutiblog. Az atv.hu forrásai ehhez még hozzátették, hogy a Fidesz az utóbbi időszakban kiüresedett, amire szerintük Veress Áron ügye volt a kiváló példa, akiről a párton belül is akkor derült ki sokak számára, hogy a Fidesz régen fantomizálódott ifjúsági tagozatát „vezeti”, amikor hamis százeurósokkal bukott le a Keletiben.

Az elmúlt napokban a nyilvánosságban keringő magyarázatokat csoportosítva négy magyarázattal találkozhatunk:

– a Fidesz szervezeti összeomlása
– Simicska Lajos lázadása
– az Orbán körül feltűnő „újhullámos” fideszesek által generált problémák
– Navracsics Tibor „árulása”.

Ellenség a kapukon belül?

„Ha baj van, nyilván minden érintett a saját ellenlábasaiban találja meg a felelőst” – értékelte a helyzetet az atv.hu-nak a kormányzati döntéshozatalra rálátó forrásunk, aki szerint ami Veszprémben történt, az nem katasztrófa, de nagyon komoly figyelmeztetés a Fidesz számára.

„A választók nincsenek forradalmi hangulatban, de az egykori Fidesz-szavazók távolmaradása komoly figyelmeztetés” – fogalmazott informátorunk, aki szerint önmagában sem a szervezeti válság, sem a Simicska-konfliktus, sem a „régiek” és az „újhullámosok” közötti ellentétek, sem a „Navracsics-probléma” nem magyarázza a helyzetet. Mivel viszont „az eddig elhangzott magyarázatok jelentős részének van igazságtartalma, éppen ezért nem elég, ha Simicska bocsánatot kér, vagy Lázár János visszafogja magát, a felsorolt területek mindegyikén van tennivaló”.

A Lendvay utca fantomja

Amikor 2013-ban Együtt-közeli fiatalok elfoglalták a hivatalosan máig a Fidesz székházának nevezett Lendvay utcai épületet, elhanyagolt, alapjáraton is alig üzemelő irodát találtak benne egy csomó, méltatlan körülmények között tárolt rendszerváltás-korabeli relikviával.

A Fidesz szervezeti problémái nem tegnap kezdődtek, a Fidesz mint párt hosszú idő óta kiürült (a kormányzati szerep fokozta ezt a folyamatot). Már a 2006-os vereséget is a 2002 után átszervezett párt működési anomáliáival magyarázták, ám – mint azt 2006 ősze után a Fidesz nem kevesebb, mint nyolc alkalommal bizonyította – a szervezeti problémákkal küzdve is toronymagasan tud nyerni országos választásokon.

Így történt ez

– a 2006. októberi önkormányzati választáson
– a 2008. márciusi népszavazáson
– a 2009-es EP-választáson
– a 2010-es országgyűlési választáson
– a 2010-es önkormányzati választáson
– a 2014-es országgyűlési választáson
– a 2014-es EP-választáson
– a 2014-es önkormányzati választáson.

Tóth Csaba, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója szerint hibát követne el a Fidesz, ha azt gondolná, hogy technikai kérdéseken úszott el a választás.

„Bármilyen szervezeti adatbázis és mozgósítás arra alkalmas, hogy azonosítsa a potenciális szavazókat. Ha e szavazók a Fidesz politikája miatt nem akarnak szavazni, a szervezet semmit nem tehet” – mondta az atv.hu-nak Tóth Csaba, aki szerint további tanulsága a történteknek, hogy a Fideszt valószínűleg felülmérik a közvélemény-kutatások, hiszen a párt rendre gyengébb eredményeket produkál, mint az országos kutatásokból következne.

Az országos ügyek demotiváló hatása Tóth szerint kétségtelen, noha sem a fideszes médiarendszer egységének megbomlása, sem a korrupciós ügyek nem konkrétan a veszprémi választókra hatottak.

A kudarcot szervezeti vagy kommunikációs okokra visszavezető magyarázatok Lakner Zoltán szerint is sántítanak, ahogy sántítottak 2006 és 2008 között is, amikor a baloldal vezetői éltek velük előszeretettel.

“Emlékezzünk, hogy 2006 és 2008 között az összes Megbeszéljük tele volt a ‘kormány politikája tökéletes, csak a kommunikáció rossz’ mondatot ismételgető betelefonálókkal, és ilyesmiket mondtak maguknak a szocialista és liberális politikusok is” – emlékeztetett a politológus.

Szabadságharc és szinergiák

Ahogy a szervezeti válság önmagában nem feltétlenül magyarázza a veszprémi vereséget, úgy valószínűleg az is legfeljebb részigazság, amiről G. Fodor Gábor írt a választás utáni blogbejegyzésében. A Századvég stratégiai igazgatója „a médiaviszonyok átalakítása kellemetlen következményének” nevezte a fiaskót.

A miniszterelnöki főtanácsadó által körülírt folyamat az Orbán-Simicska szakítás volt, ami szorosan összefügg a szervezeti problémákkal. A 2002-es vereség után a Fidesz, a holdudvarába tartozó üzleti csoportok és 2010-től a kormány működése szorosan összefonódott. Nem volt ritka a szakemberek áramlása a Simicska-féle médiabirodalom, a Fidesz sajtóosztálya, később pedig a kormányzat között, de az Átlátszó leltára szerint a Fidesz működtetésében kulcsszerepet játszó nagyvállalkozó gyakorlatilag saját apparátussal rendelkezett a kormányzaton belül, amit a miniszterelnök a 2014-es országgyűlési választás után kezdett el felszámolni.

Amióta tavaly tavasszal összekülönbözött vele, Orbán mindent megtett azért, hogy a kormányt és a Fideszt függetlenítse Simicska befolyásától.

A miniszterelnök a jobboldali médiumok vezetőinek tartott januári eligazításon kifejtette, hogy a 2013-ban elfogadott pártfinanszírozási szabályok önálló lábra állították a pártokat, ezért a magyar politikai rendszer nincs többé kiszolgáltatva a gazdasági erőcsoportoknak, köztük a médiatulajdonosoknak sem.

Mindez Orbán szerint nemcsak a pártfinanszírozás korábbi, átláthatatlan rendszerének felszámolását jelenti, de közvetve a mindenkori kormányhoz közel álló médiumok állami hirdetésekkel történő megsegítésének is véget vet. Pénzügyi értelemben tehát a kormányfőnek sikerült függetlenítenie a Fideszt Simicska befolyásától, ám két ponton a jelek szerint a vártnál nagyobb nehézségekbe ütközött.

Egyrészt – bár az állami tévé és rádió gyakorlatilag kormányszócsővé vált – Simicska a jelek szerint az orbánista vezetők távozása után is szilárdan kézben tartja a Magyar Nemzetet, a Hír Tévét, a Lánchíd Rádiót, de a Heti Választ is; ráadásul az ő és szövetségesei érdekeltségi körébe tartozik a Metropol című ingyenes napilap és az egyetlen országos kereskedelmi rádió, a Class FM és a legnagyobb regionális adó, a Music FM.

Másrészt a 2010 utáni Orbán-kormányt a hozzá lojális apparátusi dolgozók szerint informálisan jelentős részben Simicska irányította, ami a helyzet fonákságán túl bizonyos értelemben az apparátus olajozott működtetését is lehetővé tette. Az Orbán-Simicska szakítás után azonban a szó technikai értelmében hiányzik a kormányzati apparátusból Simicska úthengerszerű menedzseri mentalitása és érdekérvényesítő képessége.

Az „újhullámosok” bukása?

A Fidesz „újhullámosainak” emelkedése 2002-2003, a Fidesz „szövetséggé alakítása” és tömegpárttá szervezése után kezdődött el. Ekkor tűnt fel Orbán mellett többek között – a „polgári Magyarország” hívószavát kitaláló Wermer András helyett – Habony Árpád, ekkor lett a fővárosi Fidesz-szervezetben végrehajtott tisztogatások egyik felelőse Kubatov Gábor, akik azóta is kulcsszerepet játszanak nemcsak a párt kampányaiban, de politikájának alakításában is.

A Vs.hu a veszprémi választás nyomán arról írt, hogy a Fidesz veresége egy korszak, mégpedig az úgynevezett „Habony-Kubatov-féle aranykor” végét jelentheti. A lap forrásai szerint Kubatov 2006 óta használt és (az első „bevetést”, 2006. áprilisát leszámítva) sikeres mozgósító-gépezete és az intuitív Habony „csodaötletei” ideje járt le, de a két kulcsember esetleges háttérbe szorulásával több jöhet, mint kommunikációs váltás: Habony és Kubatov több mint egy évtizede Orbán legbizalmasabb embereinek számítanak.

A nyilvánosság előtt a legtöbb bírálat G. Fodor Gábort, az elmúlt évek nagy nyertesének számító Századvég stratégiai igazgatóját érte. A Tutiblog idézett posztjában „a mérhetetlen ostobaságaival a közbeszédet immár cunamiszerűen elborító G. Fodor Gábor”-ról írt, aki szerint a Magyar Narancsnak a kampányhajrában adott interjújával G. Fodor megmutatta, „miben hisz az a machiavellista agytröszt, amely a 2010-es és 14-es választási győzelemsorozat ellenére a közelmúltban átvehette a vezető szerepet a holdudvarban”.

A Magyar Nemzet ennél keményebben fogalmazott. A lap szombati publicisztikája szerint „G. Fodor Gábor atombombát dobott a polgári-keresztény értékrendet magáénak tudó emberek sokaságára”.

„Ha igaz, amit G. Fodor állít, akkor az alapjaiban rengetheti meg a polgári-keresztény kormányzásba és politikába vetett hitet. Teljesen szétverheti azt az érték- és szimbólumrendszert, amely nagyon sok jóérzésű ember sajátja. És amit – tegyük hozzá – a Fidesz alaptáborának tagjai is magukénak vallanak, s ami oly sok viszály után is egyben tartja őket” – írta a Magyar Nemzet.

Lesz-e tisztáldozat?

A probléma az, hogy ahogy a Fidesz 2006 őszén kezdődött sikerszériája az emlegetett „újhullámosok” és személyesen Orbán Viktor teljesítményéhez kötődött, úgy a kudarcért viselt felelősséget sem igen lehet eltávolítani a miniszterelnöktől.

Pláne, hogy a kormány és a Fidesz felső vezetése is tele van a 2003 után a csúcsra ért újhullámosokkal. Rogán Antalt a belvárosi ingatlanügyek koptatják napról napra, Lázár János a norvég-üggyel és a Pokorni Zoltán által emlegetett „urizálás” vádjával küzd, Szijjártó Péternek inkompetenciája, vagyonosodása és a nevével fémjelzett oroszbarát külpolitika kudarca okoz problémát.

Az atv.hu fideszes forrásai elképzelhetőnek tartják, hogy Orbán végül kész lesz tisztáldozatot hozni – az Index hétfői információit megerősítve a legvalószínűbbnek Szijjártó háttérbe szorítását tartják. Az Index hétfőn arról írt, hogy a külügyi és a külgazdasági tárca szétválasztásával távolítaná el a miniszterelnök a diplomácia éléről Szijjártó Pétert. A lépés egyben Orbán szakítását is jelezné az oroszbarát külpolitikával.

Navracsics és a többi „áruló”

Már Veszprém előtt – a Fidesz elmúlt éveihez képest szokatlanul – felerősödtek a kritikus hangok a párt politikájával szemben.

Nyilvános kritikát fogalmazott meg Bencsik János volt államtitkár, akkurátusan összeírva kifogásait; önmagát egyfajta páriaként sajnáltatva jelezte fenntartásait Navracsics Tibor; Illés Zoltán volt államtitkár pedig az ATV-ben egyenesen Orbán Fidesz-elnökségből történő távozását sürgette és egy 2018 előtt megalakuló „új jobbközép kormány” képét vetítette előre.

Az uniós biztost a kampány elszabotálásával vádoló blogbejegyzés éppen arra vezette vissza Navracsics passzivitását, hogy „mivel nem Navracsics embere, a fiatal “pragmatikus” Ovádi Péter lett a jelölt, hanem Némedi, Navracsics Tibor emberei láthatóan magasról tettek a kampányra”.

Arról egyelőre nem tudni, hogy Orbán és a Fidesz-vezérkar osztja-e a Navracsicsot a veszprémi kampány elszabotálásával vádoló véleményeket, de nem kizárt, hogy miközben Simicska embereinek kiszorítása még folyik a kormányzati apparátusból és egyebek mellett az MTVA beszállítói közül, a Fideszben új front nyílt és 2006 óta először megjelentek a kritikus hangok a párt politikájával szemben.

forrás:atv.hu

Was ist in Schwierigkeiten nach dem Fidesz Veszprem?

Simicska. Navracsics. Wenn Bony. Kubatov. Szijjártó. Organisatorische Zusammenbruchs. Denn jetzt waren diese Erklärungen der Fidesz das Wochenende Niederlage Veszprém. Sündenbock und nach Analyse der Regierungspartei in den vergangenen Monaten durch Komma läuft.

Simicska trollkodása. Navracsics Verrat. Das wirtschaftliche Umfeld der Stadt Ritter aufgestiegen Aktivität. Dies sieht der Hauptgrund für die Niederlage von Veszprém auf dem Blog ist auf jeden Fall in der Nähe von Fidesz Pest Lads Staaten. Die Quelle dieser atv.hu hinzugefügt sogar, dass Fidesz vor kurzem geräumt Sie denken, Aron Veress Sache war ein Paradebeispiel, der in der Partei kann für viele Menschen, die Fidesz lange fantomizálódott Jugendabteilung “führen” eingeschaltet werden, wenn Hunderte von gefälschten Euro fiel weit von der Keleti.

In den letzten Tagen, die öffentliche Sphäre umkreisen Erklärungen in vier Ausführungen gruppiert erfüllen:

– Organisations Zusammenbruch der Fidesz
– Louis Simicska Rebellion
– Rund um die Orban auffällig “neue Welle” Generated Fidesz Probleme
– Tibor Navracsics “Verrat”.

Feind in die Tore?

“Wenn es Probleme, natürlich alle in ihre Antipoden beteiligt, um die Verantwortlichen zu finden” – Bewertung der Lage im Urteil rálátó Regierungsquelle der atv.hu ist, der sagte, dass das, was in Veszprem passiert, es ist keine Katastrophe, sondern eine sehr ernste Warnung für Fidesz.

“Die Wähler sind nicht in einer revolutionären Stimmung, aber die ehemaligen Fidesz Wähler fehlen ernste Warnung” – sagte unser Informant, der, nach eigenen Konflikt zwischen entweder der Organisationskrise noch die Simicska Konflikt, nicht die “alten” und der “New Wave” oder die “Navracsics Problem” nicht die Situation zu erklären. Da jedoch “die Erläuterungen sind gesagt worden, um einen wesentlichen Teil der Wahrheit zu haben, daher ist nicht genug zu entschuldigen Simicska oder John Lazarus an sich halten in jedem der genannten Gebiete zu tun ist.”

Das Phantom der Straße Lendvay

Wenn im Jahr 2013 besetzt nahe beieinander Jugendlichen das Hauptquartier der Fidesz noch offiziell als Lendvay Straße Gebäude, vernachlässigt, kaum Leerlaufbetriebsbüros in es fand ein in prekären Bedingungen gelagert viel, Regime-Ära Reliquien.

Fidesz hat keine Organisationsprobleme begann gestern, wie der Fidesz-Partei seit langem leer (die Regierung verstärkte ihre Rolle in diesem Prozess). Bereits 2006 schlug die Partei neu organisiert nach 2002 Betriebsstörungen erklärt, aber – wie im Herbst 2006 nach der Fidesz nicht weniger als acht Mal bewiesen – kämpfen, um organisatorische Probleme zu hohe Turm kann eine nationale Wahl zu gewinnen.

Dies geschah

– Die Kommunalwahlen im Oktober 2006
– März 2008 Referendum
– Die Wahlen zum Europäischen Parlament 2009
– Die 2010 Parlamentswahlen
– Die 2010 Kommunalwahl
– Die 2014 Parlamentswahlen
– Die Wahlen zum Europäischen Parlament 2014
– Die 2014 Kommunalwahl.

Csaba Toth, strategischer Direktor des Instituts für Republika Fidesz würde einen Fehler machen, wenn wir denken, dass technische Probleme bei der Wahl schwebte.

“Jede Organisation, Datenbank und Mobilisation dient dazu, die potenziellen Wähler zu identifizieren. Wenn diese Wähler nicht für Fidesz Politik wählen wollen, die Organisation kann nichts tun, “- sagte der atv.hu Csaba Toth, der ist nach einer weiteren Lehre aus, was in dem Fidesz passiert wahrscheinlich zusätzlich zu den Urnen zu messen, als die schwächere Partei bzw. zu Ergebnissen führen, als die nationalen Forschungen deuten darauf hin.

Demotivierend von nationalen Angelegenheiten nach Toth kein Zweifel, und keine Störung der Integrität des Fidesz-Media-System noch die Korruptionsfälle nicht gezielt beeinflusst die Wähler von Veszprém.

Der Kommunikationsfehler oder organisatorischen Gründen, Erklärungen lahm von Hüftdysplasie führenden laut Zoltan Lakner, wie er zwischen 2006 und 2008, als die linksgerichteten Führer gerne mit ihnen zu leben humpelte.

“Lassen Sie uns nicht vergessen, dass zwischen 2006 und 2008 Wir werden diskutieren, alle waren voll von” Die Politik der Regierung ist perfekt, nur schlechte Kommunikation “betelefonálókkal wiederholende Sätze, und die Dinge, wie sie selbst sozialistische und liberale Politiker” – eine Erinnerung an die Politikwissenschaftler.

Freiheit und Synergien

Wie die Organisationskrise nicht unbedingt erklären, die Niederlage von Veszprém, kann es sehr wohl ein Teil der Wahrheit, über die Herr Gabor Fodor schrieb einen Blogeintrag nach der Wahl sein. Strategic Director des Jahrhunderts “von den Beziehungen zu den Medien Verjüngungskur unangenehme Folgen” des Fiasko bezeichnet.

Von der Chefberater des Premierministers umschrieben war der Prozess Orban Simicska Pause, die in engem Zusammenhang mit organisatorischen Problemen verbunden ist. Nach der 2002 Niederlage der Fidesz, die den holdudvarába Unternehmensgruppen und 2010 angehört, sind die Regierung Management eng miteinander verknüpft. Es war nicht ungewöhnlich Freizügigkeit von Fachkräften Simicska Medienimperium, Fidesz-Presseabteilung und später zwischen der Regierung, sondern die transparente Bestands nach Fidesz Betrieb eine wichtige Rolle spielen große Unternehmer praktisch getrennte Mitarbeiter hatten in der Regierung, die der Ministerpräsident der 2014 Parlamentswahlen nachdem er begann, in Rechnung stellen.

Seit dem vergangenen Frühjahr Streit mit ihm, hat Orban alles getan, um sicherzustellen, dass der Fidesz-Regierung und die Entkopplung Simicska Einfluss.

Die Ministerpräsidenten im Januar Briefing Führer der rechten Medien wurde erklärt, dass die Parteienfinanzierung Regeln im Jahr 2013 angenommen wurde, lag die Quote von den Parteien unabhängige, so der ungarische politische System ist nicht mehr von der Gnade der wirtschaftlichen Machtgruppen, darunter den Eigentümern der Medien nicht.

Dies ist nicht nur ein ehemaliger undurchsichtige System der Parteienfinanzierung unter Orban Bekämpfung, sondern indirekt, indem die öffentliche Werbung für die Regierung Medien sind ebenfalls in der Nähe zu einem Ende. Finanz Sinne der Ministerpräsident wurde Entkopplung Simicska Einfluss der Fidesz, aber zwei Punkte scheinen höher als erwartet Schwierigkeiten zu sein.

Auf der einen Seite – obwohl das staatliche Fernsehen und Radio waren praktisch kormányszócsővé geworden – Simicska scheinen nach dem Ausscheiden von Führungskräften orbánista Hand Festhalten der ungarischen Nation zu sein, Nachrichten des Kamels, die Kettenbrücke, um das Radio, sondern kann auch zu wählen; Darüber hinaus ist der Umfang seiner Interessen und Verbündete war Teil der freien U-Zeitung und der einzige nationale kommerzielle Radio und der größte regionale Class FM-Transmitter, FM Music.

Auf der anderen Seite ist die Regierung Orbán nach 2010, so die Abteilungs loyale Mitarbeiter informell weitgehend gerichtet Simicska, die in gewisser Weise den reibungslosen Betrieb der Vorrichtung fonákságán die Situation zu aktivieren. Doch nach der Pause Orban Simicska Mangel an Regierungsapparat von Simicska rollenartige Mentalität der betrieblichen und technischen Kapazitäten der Interessenvertretung im Sinne des Wortes.

Die “New Wave” fallen?

“New Wave” des Plus von Fidesz 2002-2003, Fidesz nach “Allianz bilden” und die Organisation der Massenpartei begonnen. Dann erschien neben Orban auch – anstelle von “Zivil Ungarn” Slogan Schöpfer Wermer Andrew – Wenn Bony Arpad wurde er Mitarbeiter der Hauptstadt Fidesz Körper durchgeführt löscht Gabor Kubatov, die immer noch nicht nur in den Partei-Kampagnen, aber bei der Gestaltung der Politik eine wichtige Rolle spielen .

Das Ergebnis der Wahl Vs.hu Veszprém schrieb, dass Fidesz Niederlage könnte das Ende einer Ära, nämlich die sogenannte bedeuten “Wenn das goldene Zeitalter des Bony-Kubatov.” Quellen sagten, das Panel Kubatov seit 2006 und verwendet (die ersten “Missionen”, im April 2006 ausgenommen) für die erfolgreiche Mobilisierung-Maschine und intuitive Wenn Bony abgelaufen “Wunder Ideen” Zeit, aber die beiden wichtigsten menschlichen Potentials es tendenziell mehr verwenden kann als Kommunikationsaustausch zu kommen: Wenn Bony und Kubatov mehr als einem Jahrzehnt Orban größte Männer zählen.

In der Öffentlichkeit, die Kritik G. Gabor Fodor, strategischer Direktor der Vorjahressieger der großen Computer Century es. Die Tuti Blog geschaffene Position des die im Jahr 2010 “die immense Dummheiten öffentlichen Diskurs hat die Tsunami Grenzen überwältigend G. Gabor Fodor ‘zu schreiben, der nach der ungarischen Orange Kampagne Sprint ein Interview mit G. Fodor zeigte,” was wir glauben, ist die machiavellis Think Tank, und Trotz 14 Wahlsieg in der Serie vor kurzem die Hauptrolle in dem Hof ​​des Mondes. ”

Die Magyar Nemzeti noch schwerer damit. Zurück publizistische Samstag, dass “G. Gábor Fodor Atombombe auf zivil-christlichen Wertesystem des Eigentums an viele Menschen, die kann. ”

“Wenn es wahr ist, dass G. Fodor erzeugt, ist es grundsätzlich rengetheti die zivile Verwaltung und Politik-christlichen Glaubens. Völlig zerschlagen, das System der Werte und Symbole, die sehr viel ist sein eigener Herr jóérzésű. Und was – fügen wir hinzu – Mitglieder der Basislager des Fidesz identifizieren können, und die zur gleichen Zeit halten sie nach so viel Streit “- von der ungarischen Nation geschrieben.

Wird es ein klares Opfer sein?

Das Problem ist, dass im Herbst 2006 als Fidesz Erfolg, den wir über die “New Wave” und persönlich Viktor Orban Leistung gebunden gesprochen begann, konnte ich es kaum für das Scheitern, um den Premierminister zu entfernen tragen Verantwortung.

Vor allem, dass der Fidesz-Regierung und der Geschäftsleitung ist auch mit dem Höhepunkt im Jahr 2003 nach dem New Wave mit Erreichen verpackt. Antal Rogan Innenstadt Immobilien Abrieb von Tag zu Tag, behauptet John Lazar von der norwegischen Geschichte und Zoltan Pokorni “urizálás” unter dem Vorwurf des kämpfen, Peter Szijjártó Inkompetenz, Reichtum und mit dem Namen des pro-russischen Außenpolitik Ausfall Problem markiert.

Der Fidesz atv.hu Quellen betrachtet vorstellen, dass Orban Offizier schließlich bereit, Opfer zu bringen – Montag bestätigte die Informationen über den Index Szijjártó Zurückstufung als sehr wahrscheinlich. Der Index am Montag schrieb, dass das Außenministerium und das Außen Trennung der Ministerpräsident Peter Szijjártó der Rand der Diplomatie zu entfernen. Der Umzug auch an, Orban auch mit dem pro-russischen Außenpolitik zu brechen.

Navracsics und “Verräter”

Schon vor Veszprem – ungewöhnlich im Vergleich zu den letzten Jahren seiner Fidesz – haben die kritischen Stimmen gegen die Parteipolitik verstärkt.

Öffentliche Kritik von ehemaligen Außenminister John Bencsik zusammen ordentlich schriftlichen Einwendungen; selbst eine Art páriaként sajnáltatva angegeben Reservierungen Tibor Navracsics; Staatssekretär Zoltan Illes hieß und das Bild wird, bevor 2018 eine gebildet werden “neue Mitte-Rechts-Regierung”, prophezeite der ATV war gerade zum Rücktritt von Präsident Orbans Fidesz in Kraft.

Die EU-Kommissarin elszabotálásával Kampagne beschuldigte die Blog-Post wurde zurück nach Navracsics Passivität geleitet, dass “da kein Navracsics Mann, der junge” pragmatischen “Ovádi Peter wurde ein Kandidat, aber Alsónémedi Tibor Navracsics Menschen scheinen eine Höhe in der Kampagne zu haben.”

Es ist noch nicht zu Orban und Fidesz Mitarbeiter Aktien der NAVRACSICS bekannt die Kampagne Veszprém elszabotálásával beschuldigt Meinungen, aber es ist möglich, dass während Simicska Menschen drängten geht weiter in der Regierung Vorrichtung und unter anderem die MTVA Lieferanten der Fidesz neue Front Geöffnet seit 2006, und zuerst in den kritischen Stimmen gegen die Parteipolitik.

Quelle: atv.hu

Leave a Reply 125 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: