< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Mennyit fizetett Orbán a kétharmadért?/// Wie viel Sie für das Urban kétharmadért bezahlt?

| Mobile | RSS

Mennyit fizetett Orbán a kétharmadért?/// Wie viel Sie für das Urban kétharmadért bezahlt?

2015. március 3. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Mennyit fizetett Orbán a kétharmadért?

Az Együtt azt szeretné tudni, mennyit fizetett Orbán Viktor Vona Gábornak a kétharmados többségért? Mit ígért a miniszterelnök az ál-ellenzéki Jobbiknak a “passzív támogatásért”?

A mai napon különleges dolog történt a Magyar Országgyűlésben. A magát kereszténydemokratának hazudó Fidesznek azért lett meg a kétharmada az egyik szavazásnál, mert az egyik jobbikos képviselő nem volt jelen. Amennyiben Apáti István ott van, meg lehetett volna akadályozni az adott a törvénymódosítást. Ő azonban nem volt bent a munkahelyén.

Ezzel egy régóta sejtett dologról hullt le a lepel: összenőtt, ami összetartozik, a Jobbik “passzívan támogatja” a kétharmadot. Orbánnak semmi sem drága, bármit megtesz, bárkivel összeáll a hatalomért. A Jobbik pedig nem csupán politikailag és erkölcsileg vállalhatatlan párt, de ellenzékisége is ál-ellenzékiség. Egyetlen kérdés maradt csupán: mennyit fizetett Orbán Viktor Vona Gábornak a “passzív támogatásért”? Mit ígérhetett vajon Magyarország regnáló miniszterelnöke a rendszeresen zsidózó és cigányozó Vonáéknak? – teszi fel a kérdést az Együtt sajtóközleményében.

A Jobbik tagad

Nincs semmilyen együttműködés a Fidesz és a Jobbik között – jelentette ki Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője keddi sajtótájékoztatóján, közölve: Apáti István azért nem vett részt a keddi parlamenti szavazásokon, mert halálos fenyegetéseket kapott a “helyi cigánymaffia” tagjaitól, ezért családjával maradt.

Az ellenzéki politikus ezt arra reagálva közölte, hogy baloldali pártok Apáti István távollétével magyarázták, hogy el tudtak fogadni kétharmados kormányzati előterjesztést kedden a parlamentben, noha a kormányoldalnak nincs ekkora arányú többsége.

Mirkóczki Ádám visszautasította, hogy egyezséget kötöttek volna a kormánypárttal. Nincs megvásárlás vagy háttéralku – szögezte le a szóvivő.
Képviselőjük, Apáti István távolmaradását azzal indokolta, hogy ő és családja a hétvégén halálos fenyegetéseket kapott a “helyi cigánymaffia” tagjaitól, és tekintettel arra, hogy néhány hónapos gyermeke van, ezekben a napokban otthon maradt a családjával. A politikus hétfőn feljelentést tett és vállalja a következményeket, ha a frakció szankcionálja a hiányzást – mondta a szóvivő.

A jobbikos politikus a “baloldali hisztériázóktól” azt kérte, számoljanak el, hány és milyen esetekben szavaztak együtt az országot tönkretevő stratégiai ügyekben. Bírálta, hogy bármilyen magánéleti helyzet adódik egy párt életében, a baloldal kizárólag a politikai haszonszerzést nézi.

forrás:stop.hu

Írjon be szöveget, adjon meg webhelycímet vagy fordítson le egy dokumentumot.
Keresési javaslat: Mennyit fizetett Orbán a kétharmadért? Az Együtt azt szeretném tudni, mennyit fizetett Orbán Viktor Vona Gábornak a kétharmados többségért? Mit ígért a miniszterelnök az ál-ellenzéki Jobbiknak a “passzív támogatásért”? A mai napon különleges dolog történt a Magyar Országgyűlésben. A magát kereszténydemokratának hazudó Fidesznek azért lett meg a kétharmada az egyik szavazásnál, mert az egyik jobbikos képviselő nem volt jelen. Amennyiben Apáti István ott van, meg lehetett volna akadályozni az adott a törvénymódosítást. Ő azonban nem volt bent a munkahelyén. Ezzel egy régóta sejtett dologról hullt le a lepel: összenőtt, ami összetartozik, a Jobbik “passzívan támogatja” a kétharmadot. Orbánnak semmi sem drága, bármit megtesz, bárkivel összeáll a hatalomért. A Jobbik pedig nem csupán politikailag és erkölcsileg vállalhatatlan párt, de ellenzékisége is ál-ellenzékiség. Egyetlen kérdés maradt csupán: mennyit fizetett Orbán Viktor Vona Gábornak a “passzív támogatásért”? Mit ígérhetett vajon Magyarország regnáló miniszterelnöke a rendszeresen zsidózó és cigányozó Vonáéknak? – teszi fel a kérdést az Együtt sajtóközleményében. A Jobbik tagad Nincs semmilyen együttműködés a Fidesz és a Jobbik között – jelentette ki Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője keddi sajtótájékoztatóján, közölve: Apáti István azért nem vett részt a keddi parlamenti szavazásokon, mert halálos fenyegetéseket kapott a “helyi cigánymaffia” tagjaitól, ezért családjával maradt. Az ellenzéki politikus ezt arra reagálva közölte, hogy baloldali pártok Apáti István távollétével magyarázták, hogy el tudtak fogadni kétharmados kormányzati előterjesztést kedden a parlamentben, noha a kormányoldalnak nincs ekkora arányú többsége. Mirkóczki Ádám visszautasította, hogy egyezséget kötöttek volna a kormánypárttal. Nincs megvásárlás vagy háttéralku – szögezte le a szóvivő. Képviselőjük, Apáti István távolmaradását azzal indokolta, hogy ő és családja a hétvégén halálos fenyegetéseket kapott a “helyi cigánymaffia” tagjaitól, és tekintettel arra, hogy néhány hónapos gyermeke van, ezekben a napokban otthon maradt a családjával. A politikus hétfőn feljelentést tett és vállalja a következményeket, ha a frakció szankcionálja a hiányzást – mondta a szóvivő. A jobbikos politikus a “baloldali hisztériázóktól” azt kérte, számoljanak el, hány és milyen esetekben szavaztak együtt az országot tönkretevő stratégiai ügyekben. Bírálta, hogy bármilyen magánéleti helyzet adódik egy párt életében, a baloldal kizárólag a politikai haszonszerzést nézi.

forrás:stop.hu

Wie viel Sie für das Urban kétharmadért bezahlt?

Gemeinsam wollen wir wissen, wie viel Sie zwei Drittel der Viktor Orbán Gábor Vona többségért bezahlt? Wie der Premierminister versprochen, die Pseudo-Opposition Jobbik “passive Unterstützung”?

Das Besondere passiert heute im ungarischen Parlament. Der Fidesz selbst kereszténydemokratának liegen, denn es war eine der Zweidrittelmehrheit, weil einer der Jobbik Vertreter nicht anwesend war. Wenn Stephen Apati es hätte, dass die Änderung des Gesetzes verhindert werden können. Allerdings war er nicht im Arbeitsplatz.

Mit fiel ein lang Verdacht, was den Schleier: verschmolzen, die zusammengehören, desto besser “, passive Unterstützung” die Zweidrittelmehrheit. Orbán nichts teuer, alles tun, um ein Team mit jemand um die Macht. Jobbik ist nicht nur politisch und moralisch inakzeptabel Partei, aber die Opposition ist auch pseudo-opposition. Bleibt nur die Frage: Wie viel bezahlt Viktor Orban Gabor Vona “passive Unterstützung”? Welche Verheißungen wurden amtierende ob Ungarns Ministerpräsident und die Juden regelmäßig cigányozó Vonáéknak? – Ersucht die Pressemitteilung zusammen.

Jobbik bestreitet

Es gibt keine Zusammenarbeit zwischen Fidesz und Jobbik – sagte Mirkóczki Adam, Jobbik Sprecher Dienstag auf einer Pressekonferenz und sagte ihnen: Apati Stephen nicht am Dienstag im Parlament eine Abstimmung über Teilnahme, weil er mit dem Tode bedroht “local Gypsy Mafia” Mitglieder, so dass seine Familie verlassen.

Als Reaktion auf diese Oppositionspolitiker sagte, dass die linken Parteien Apati Stephen Abwesenheit wurde erklärt, dass sie zwei Drittel der Regierung Eingaben an das Parlament am Dienstag erhalten konnte, obwohl die Seite nicht über eine Mehrheitsregierung eine solche Skala.

Mirkóczki Adam weigerte sich kompromittieren würde die Regierungspartei abgeschlossen haben. Kein Kauf oder Hintergrund Schnäppchen – er bestand darauf, Sprecher.
Vertreter, Stephen Apati Abwesenheit argumentiert, dass er und seine Familie über das Wochenende Todesdrohungen von den “lokalen Gypsy Mafia” Mitglieder und in Anbetracht der Tatsache, dass Ihr Kind ein paar Monate alt, blieb zu Hause mit seiner Familie in diesen Tagen. Der Politiker war am Montag und die Konsequenzen, wenn der Anteil zu bestrafen das Fehlen Vorwurf – sagte der Sprecher.

Jobbik-Politiker der “Linken hisztériázóktól” gebeten, einen Bericht darüber, wie viele und in welchen Fällen die Zerstörung des Landes mit strategischen Fragen abgestimmt. Kritisierte, dass keine privaten Situationen im Leben einer Partei nur auf der Suche auf der linken Seite des politischen Gewinn.

Quelle: stop.hu

Leave a Reply 209 megnézve, 1 alkalommal mai nap |