< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Se lakás, se autó? Hivatalosan ,,csórók” a képviselők

| Mobile | RSS

Se lakás, se autó? Hivatalosan ,,csórók” a képviselők

2015. március 3. | hozzászólás | Közélet

Se lakás, se autó? Hivatalosan ,,csórók” a képviselők

Úgy tűnik, Lázár János a többi képviselővel ellentétben 17 ingatlanával jól bevásárolt magának és családjának. A képen a miniszter fia tulajdonában lévő luxuslakás. FOTÓ: Tóth Gergő/Népszava

Az atv.hu megvizsgálta a parlamenti képviselők vagyonnyilatkozatát, amiből érdekes adatok kerültek napvilágra. Kiderült például, hogy 14 képviselőnek semmilyen ingatlan nincs a nevén, Lázárnak viszont 17 ingatlana is van.
hirdetés

14 képviselőnek semmilyen ingatlan nincs a nevén, így Hoffmann Rózsának, az előző Orbán-kormány köznevelésért felelős államtitkárának, Szászfalvi Lászlónak, aki 2010 és 2012 között az egyházi ügyekért felelős államtitkár volt, Volner Jánosnak, a Jobbik alelnökének, Farkas Gergelynek, a Jobbik frakcióvezető-helyettesének vagy Velez Árpádnak, az MSZP volt párigazgatójának.

Néhányuknak se autójuk, se lakásuk nincs, például Vona Gábornak, a Jobbik elnökének, Ágh Péternek, a Fidelitas elnökének, Farkas Gergelynek, a Jobbik Ifjúsági Tagozata elnökének, Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselőnek, Szabó Szabolcsnak, az Együtt politikusának, vagy Z. Kárpát Dánielnek, a Jobbik képviselőjének.

Vannak, akik viszont olyan sok ingatlannal rendelkeznek, hogy nem is tudták mindet bezsúfolni az előre megadott helyekre. Hargitai Jánosnak, a Fidesz képviselőjének 10 pótlapot kellett csatolni a vagyonnyilatkozatához, csak így tudta az összes birtokát feltüntetni. Font Sándornak, aki szintén a Fidesz képviselője sem volt elég helye, legalább 10 ingatlant külön kellett felsorolnia. Az is kiderült, hogy Lázár Jánosnak, a Miniszterelnökséget vezető miniszternek összesen 17 ingatlana van – írja az atv.hu.

forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 129 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: