< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Leszúrta anyját, majd nyávogva vágta le a saját péniszét

| Mobile | RSS

Leszúrta anyját, majd nyávogva vágta le a saját péniszét

2015. március 4. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Kábítószer miatt borult el a fiatal férfi agya
Leszúrta anyját, majd nyávogva vágta le a saját péniszét

A fürdőszobába bezárkózva tudott annyi időt nyerni a nő, hogy felhívja a rendőröket, miközben fia az ajtón kívül tombolt alkoholtól és gyógyszertől megbomlott elmével. A nőt 11-szer szúrta meg.

Fotó: freedigitalphotos.net/kibsri

Kis híján megölte az anyját, a nő mégis kiállt a fia mellett, mikor 16 hónappal a borzalmas támadás után végre sor került a fiatal férfi ügyének bírósági tárgyalására. A 21 éves Charles Mann 2013. december 29-én reggel 6 óra körül támadt rá az anyjára, a nő 6:20-kor hívta fel a mentőszolgálat központját. A férfi előzőleg nagy mennyiségű alkoholt és gyógyszert fogyasztott, amitől kényszerképzetei támadtak, ezért ragadta meg a kést és esett neki vele az anyjának.

“A fiam épp most támadt rám és leszúrt” – mondta Emma Mann a telefonban, mikor végre sikerült bezárkóznia a fürdőszobába. Az orvosok később 11 késszúrást számoltak össze a nő testén, és miután elbarikádozta magát, a férfi saját maga ellen fordult: levágta a péniszét, közben pedig fejhangon utánozta egy macska nyávogását. A rendőrség megérkezésekor ki akart szökni az ablakon keresztül, de ez nem sikerült, ezért csak megállt a rendőrökkel szemben és azt mondta: “leszúrtam többször, megöltem őt. Leszúrtam az anyukámat, és meg kell büntetni engem azért, amit tettem”.

Az ügyész szerint a brit nyugat-sussexi Haywards Heathben élő férfi azt is mondta a tiszteknek, hogy “pedofil vagyok, nem akarok élni. Vigyél a fényre, látom a vámpírokat”. Miután a most lezajlott tárgyaláson bűnösnek vallotta magát, összesen hat hónapnyi börtönre ítélték. Amikor a tárgyalóterembe lépett, anyja a szájával a “szeretlek” kifejezést formálta, így biztosítva fiát a támogatásáról és megbocsátásáról. A bíró az enyhének tűnő büntetés magyarázataképp megjegyezte, hogy Mann viselkedése teljesen ellentétes volt a rá jellemző viselkedéssel, és egyértelműen a kábítószer okozta pszichózisnak tudható be.
forrás:ma.eu

Leave a Reply 117 megnézve, 1 alkalommal mai nap |