< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Megvolt Deutsch drogos pere, Juhász el sem ment a tárgyalásra

| Mobile | RSS

Megvolt Deutsch drogos pere, Juhász el sem ment a tárgyalásra

2015. március 6. | hozzászólás | Közélet

Megvolt Deutsch drogos pere, Juhász el sem ment a tárgyalásra

Megszületett az elsőfokú ítélet a “Juhász Péter szerint Deutsch Tamás drogozott” ügyben – a Cink szerint titkokban. Az együttös politikus azt akarta bebizonyítani, hogy a fideszes drogozott, ehhez képest Juhász el sem ment a tárgyalásra.

Miután tavaly valamilyen, azóta sem világos késztetésből bedobta a Fidesz a kötelező drogteszt ötletétét, Deutsch Tamás egy interjúban azt mondta, soha nem próbált ki drogokat, mert egy gyerekkorában látott film elijesztette tőlük. Nem sokkal később az Juhász Péter azzal robbantott, hogy Deutsch igenis drogozott már, és erre tanúi is vannak. Deutsch válaszul beperelte.

A Cink most azt írja, “teljes titokban” lezajlott a per: Juhász azonban meg sem jelent a tárgyaláson. A politikus a lapnak azt mondta, nem kapta meg az idézést, és azt gyanítja, hogy a korábbi főbérlője vehette át a neki érkezett küldeményt, amiről őt elfelejtette értesíteni. Hozzátette: várhatóan péntekre foglalhatják írásba az elsőfokú ítéletet, ami után ő fellebbezni fog, és biztos folytatja a pereskedést, tanúkkal.

Deutsch szerint nem titokban zajlott a tárgyalás, “teljesen normális polgári per volt”, Juhász kérte, hogy pereljen, de a jogi képviselője sem jelent meg, így a keresetének maradéktalanul helyt adott a biróság.
forrás:propeller.hu

Leave a Reply 192 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: