< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Jó irányba halad a Győr

| Mobile | RSS

Jó irányba halad a Győr

2015. március 10. | hozzászólás | Sport

Jó irányba halad a Győr

Susann Müller, a Győr és Anastasyia Lobach, a román Baia Mare játékosa a március 8-i mérkőzésen. MTI Fotó: Kovács Anikó

A címvédő Győri Audi ETO KC – biztos csoportmásodikként – remek második félidei játékával 29-23-ra legyőzte a romániai Baia Marét a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. Kemény küzdelem jellemezte a vasárnap esti mérkőzést, főleg az első félidőben.
hirdetés

A Nagybánya több alkalommal vezetett is a Győr ellen, de a 25. percre az ETO átvette a vezetést, amelyet utána ki sem engedett a kezéből. A meccs végére állandósult az 5-6 gólos előny, és végül magabiztosan győzött a hazai csapat. „Kemény hét van mögöttünk, és előttünk is. A támadójátékunk kiváló volt, a védelemben voltak hiányosságok, de jó úton haladunk, van időnk, hogy kijavítsuk a hibáinkat” – jelentette ki Ambros Martin, a győriek vezetőedzője.

Susann Müller igazi kemény meccset játszottak a nagybányaiakkal, igaz, az első félidőben akadtak még problémáik, nem jól járatták a labdát, nem volt meg az igazi sebességük.

Az csak a jövő heti zárófordulóban dől el, hogy a magyar klub kivel találkozik a negyeddöntőben. A győriek – akik a francia Metz otthonában zárják a középdöntőt – a másik csoport harmadikjával meccselnek majd a májusi, budapesti négyes döntőbe kerülésért. A német Thüringer HC, a macedón Vardar Szkopje és akár még az orosz Dinamo Szinara is a lehetséges ellenfelek között szerepel, de az biztos, hogy a visszavágó lesz az Audi Arénában.
Női BL, középdöntő, 5. forduló
2. csoport:
Győri Audi ETO KC-Baia Mare (román) 29-23
Sävehof (svéd)-Metz (francia) 21-23
Viborg (dán)-Larvik (norvég) 23-29
Az állás: 1. (és már csoportelső) Larvik 18 pont, 2. (és már csoportmásodik) Győr 143. Viborg 7, 4. Metz 6 (224-226), 5. Baia Mare 6 (230-248), 6. Sävehof 3.
1. csoport:
Dinamo Szinara (orosz)-Thüringer HC (német) 30-30
Krim Ljubljana (szlovén)-Vardar Szkopje (macedón) 29-47
Leipzig (német)-Buducsnoszt Podgorica (montenegrói) 19-32
Az állás: 1. (és már csoportelső) Podgorica 17 pont, 2. (és már továbbjutott) Dinamo 11, 3. (és már továbbjutott) Szkopje 9 (249-227), 4. (és már továbbjutott) Thüringer HC 9 (231-228), 5. Leipzig 6, 6. Ljubljana 2.
A csoportokból az első négy helyezett jut a negyeddöntőbe.

forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 185 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: