< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Kirúgták a tuskó mentősnőt: haldoklók mellett szelfizett

| Mobile | RSS

Kirúgták a tuskó mentősnőt: haldoklók mellett szelfizett

2015. március 10. | hozzászólás | Közélet

Ízléstelen képeket posztolt a mentőápoló

Kirúgták a tuskó mentősnőt: haldoklók mellett szelfizett

Nem rejtette véka alá a véleményét a munkájáról a mentősnő: a mentőautóban haldoklók mellett készített fotókat, miközben középső ujját mutatta fel és azt írta: “hogy utálom a munkámat!”

Fotó: freedigitalphotos.net/cooldesign

Haldokló beteg előtt szelfizett, máskor egy súlyos állapotban lévő ember felé mutatta a középső ujját – és ez csak kettő azok az ízléstelen képek kzül, amelyeket egy orosz mentősnő közzétett a közösségi médiában. A 25 éves nőt most kirúgták a munkahelyéről – adta hírül a Mirror című internetes lap. Tatiana Kulikova az orosz egészségügyi hatóság jelentése szerint több alkalommal is ízléstelen képeket tett közzé a közösségi oldalán, ezeket azóta már levetették onnan, de a vizsgálat szerint több alkalommal is visszaélt a betegek jogaival.

Az oroszországi Kirovban szolgálatot teljesítő nő szemmel láthatóan nem volt elragadtatva a munkájától, mert az egyik alkalommal a középső ujját mutatta fel, háttérben egy súlyos beteggel, a képhez pedig annyit írt: “egy másik idióta”. Máskor a két ujjával a győzelmet szimbolizáló V-betűt formázta, miközben egy szívroham miatt mentőbe került beteget fotózott és a “hogy utálom a munkámat” felirattal kommentálta a képet.

Különös módon most mégsem az ízléstelensége volt a fő indok, amiért felmondtak neki, a helyileg illetékes Artem Golubev a kirúgást azzal magyarázta, hogy a nő teljesen nyilvánvalóan nem a betegekre figyelt, miközben ezeket a fotókat készítette és posztolta. A betegek közül a képek elkészülte után nem sokkal többen is meghaltak, bár az nem világos, hogy van-e összefüggés a szakmai mulasztás és a haláluk között. “Nem lennék meglepve, ha a betegek családja beperelné mind őt (a mentősnőt), mind a mentőszolgálatot” – tette hozzá a 40 éves egészségügyi vezető.

Kulikova a kirúgást követően nem nyilatkozott az ügyben.
forrás:ma.hu

Leave a Reply 119 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: