< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Továbbra is téma Orbán elmeállapota/// Continuer à être l’état du sujet Orban d’esprit

| Mobile | RSS

Továbbra is téma Orbán elmeállapota/// Continuer à être l’état du sujet Orban d’esprit

2015. március 13. | 1 Hozzászólás | Fecsegő hírek

Továbbra is téma Orbán elmeállapota

Nézzünk bele ezekbe a szemekbe. Mi olvasható ki belőle? Rábízná a cége vezetését? Fotó: MTI

Budapest – Nem szűnnek a találgatások Orbán Viktor miniszterelnök mentális állapotával és állítólagis grazi orvosi kezelésével kapcsolatban. Az állandóan ellenséget vizuáló és permanens harcban álló Orbán produkálja azokat a tüneteket, amelyek egyes skizofrén betegségekkel kapcsolatosak. Mióta megjelent egy kényszeres szájmozgást és kontrollálhattalan nyelvmozgást bizonyító felvétel, a témát nem lehet csupán rosszindulatnak vagy a bulvársajtó felvetésének minősíteni. Egy országnak joga van tudni, hogy a miniszterelnökét milyen betegséggel kezelik, ha kezelik, és milyen típusú gyógyszereket szed. Ha skizofrén, az nem magánügye.

Orbán siel valahol a Facebook bejegyzése szerint, de a közösségi oldalakon tudni vélik, hogy sokat emlegetett kezeléseinek egyikére utazott el az ünnepek alatt. A liberális sajtó illetlennek tartja az Orbán mentális állapotával kapcsolatos felvetéseket, de az alábbi felvétel megjelenése után ezt a kérdést megnyugtatóan ki kellett volna vizsgálni. A felvétel 2012. augustzus 20-án a kitüntetések átadásán készült, Orbán gyanús nyelvmozgása az 50. másodperc után látható:

Szakemberek szerint a felvételen látható jelenség oka többféle lehet, de leggyakrabban a Tardive Dyskinesia jelenségével azonosítják, amelyet skizofrénia és más pszichiátriai betegségek ellen használt gyógyszerek szedése is kiválthat. A szakirodalom szerint a leggyakoribb tünetek a nyelési nehézség, csámcsogó szájmozdulatok, az ajkak gyakori nyalogatása, nyelvkiöltögetés, a száj körkörös bizarr mozdulatai, a beteg a nyelvét nem tudja kinyújtva tartani. A tüneteket a gyógyszeradag csökkentésével lehet mérsékelni, vagy más gyógyszert kell alkalmazni, de figyelembe kell venni, hogy ez miképpen befolyásolja az alapbetegséget.

A látható kényszeres mozgásokat másfajta gyógyszerek és szerek is kiválthatják, de legsúlyosabb esetben skizofrénia kezelésekor is megjelenhetnek. A szakirodalom a skizofréniáról a következőket írja: “A skizofrénia nem egységes kórkép, összefoglaló neve a pszichotikus állapotok közé sorolt agyi betegségeknek, melyeknek közös jellemzője, hogy a beteg akarata, gondolatai és érzelmei szétesnek. A pszichotikus állapotok a realitásérzék elvesztésével, érzékcsalódásokkal, hallucinációkkal, az érzelmi élet zavaraival, téveszmékkel, tudatzavar jelentkezésével járó elmegyógyászati betegségek. Ez az állapot más betegségekben is előfordulhat, amikor a felsorolt tünetek közül csak egy-egy dominál. Mai nézeteink szerint több tényező játszik szerepet kialakulásukban, de e kórképek kiváltó oka lényegében ismeretlen.”

Következménye az lehet, hogy “a beteg úgy rakja össze a külvilág történéseit, hogy azokból egy veszélyes, ijesztő kép áll össze. A tünetek elmúltával a beteg többnyire világosan látja a roham idején észlelt világ és tettei irracionális voltát. A betegség ezen aktív szakaszaiban a beteg veszélyes lehet önmagára és környezetére”.

Orbán Viktor esetleges betegségéről nincsenek hivatalos információk. De miniszterelnök esetében az egészségi állapot nemcsak magánügy. Az ország polgárainak joga van tudni azt, hogy az országot mentálisan egészséges emberek vezetik. Ezért jogos igény az, hogy a polgárok választ kapjanak arra, hogy a látható tünetek mögött milyen okok, esetleg milyen betegségek húzódnak meg. Az ország sorsát meghatározó vezető esetében közérdekű információ az, hogy a mára teljhatalommal felruházott miniszterelnök milyen betegségben szenved, ha szenved. Ha a miniszterelnök beteg, és annak köze van a skizofréniához, akkor az alkalmatlanná teheti az ország vezetésére. A magyar közvéleménynek a megdöbbentő felvételek láttán joga van tudni, hogy Orbán Viktor skizofrén paranoiás betegségben, esetleg más neurotikus betegségben szenved vagy nem.

Annál is inkább, mert kutatások egybehangzóan kimutatták, hogy valamennyi diktátor személyiségét skizofrén betegségek befolyásolták. A skizofrén beteg nem reálisan értékeli és érzékeli a külvilágot, tévképzetei, üldözési mániái alakulnak ki, paranoiás lesz, és téves helyzetfelismerése miatt a környezetére veszélyes válaszokat ad. Miniszterelnök esetében ez életveszélyes helyzetet idéz elő.

A nyilvánosságra került felvételek alapján az ellenzéknek, a parlamentnek, a köztársasági elnöknek, de Orbán saját pártjának is fel kellett volna már régen tennie a kérdést a miniszterelnöknek, hogy milyen gyógyszereket szed, milyen betegséggel kezelik, és szakembereknek nyilatkozniuk kell arról, hogy az adott betegséggel kormányozhat-e valaki egy országot úgy, hogy hatalmának gyakorlatilag nincsenek korlátai.

A kérdés felvetése nem illetlenség, hanem demokratikus minimum. Ha Amerikában egy elnökről ilyen felvételek jelennének meg, szemei, arca gyanúsan megváltozik, tekintete zavaros és vizenyős, az ország azonnal tudni akarná, hogy mi baja van, mivel kezelik, és alkalmas-e egy ország vezetésére. Ebben semmi rosszindulat nincs, a vezető tartozik a népének azzal, hogy az erre vonatkozó tényeket közli.

forrás:amerikai népszava online.hu

Continuer à être l’état du sujet Orban d’esprit

Regardons dans ces yeux. Que peut-on lire hors de lui? Confier la gestion de votre entreprise? Photo: MTI

Budapest – ne est pas plus la spéculation en matière de santé mentale du Premier ministre Viktor Orban et le traitement médical de Graz állítólagis. Les visuels et d’ennemis permanents belligérantes constamment Orban produit les symptômes de la schizophrénie sont associés à certaines maladies. Depuis que je ai publié un compulsif mouvement des lèvres et de la langue de commande de mouvement peut compléter dossier de la preuve, le sujet ne est pas seulement la malice ou suggestions tabloïds se qualifier. Un pays a le droit de savoir ce que le premier ministre a considéré la maladie, l’absence de traitement, et ce type de médicaments que vous prenez. Si vous êtes schizophrène, ne est pas une affaire privée.

Messages Orban Siel quelque part Facebook, mais considèrent le web social sache qu’il se est rendu à l’un des traitements souvent mentionnés pour les vacances. La presse libérale garde hypothèses indécents sur l’état mental de M. Orban, mais après la sortie de ce disque la question suivante aurait dû enquête satisfaisante. L’enregistrement a été réalisé le 20 2012 honneurs augustzus transfert, Orban suspect langage de mouvement se affiche après 50 secondes:

Selon les experts, les inclusions visibles phénomène peut être dû à beaucoup, mais le plus souvent identifié avec le phénomène de la dyskinésie tardive, ce qui peut déclencher la prise de médicaments pour la schizophrénie et d’autres maladies psychiatriques ainsi. Selon la littérature, les symptômes les plus communs de la dysphagie, grignotant mouvements de la bouche, lécher fréquente des lèvres, nyelvkiöltögetés, mouvements bizarres circulaires de la bouche, le patient ne peut pas être étirée pour tenir sa langue. Les symptômes de la drogue peuvent être atténués par la réduction de la dose ou un autre médicament doit être utilisé, mais devraient être considérés comment cela affecte la maladie sous-jacente.

Les mouvements compulsifs vu dans d’autres types de médicaments et de drogues peuvent également déclencher, mais les cas les plus graves peuvent apparaître dans le traitement de la schizophrénie. La littérature sur la schizophrénie écrit: “La schizophrénie est pas une maladie unique, le nom commun énumérés dans des conditions psychotiques comprennent maladies cérébrales qui ont en commun est que les désirs, les pensées et les sentiments du patient se désintègrent. Les états psychotiques perdre le sens des réalités, des délires, des hallucinations, turbulence émotionnelle, troubles psychiatriques, erronées associés aux troubles de la conscience. Cette condition peut également se produire dans d’autres maladies dans lesquelles les signes en une seule prédominante. Aujourd’hui notre point de vue de plusieurs facteurs impliqués dans leur développement, mais la cause de ces troubles est essentiellement inconnu. ”

Conséquence peut-être que «le patient a mis en place les événements du monde extérieur afin d’en extraire une image effrayante dangereuse est constituée. La dernière des symptômes du patient sont généralement détectés au moment de l’attaque clairement voir le monde et la nature irrationnelle de ses actions. Cette étape active de la maladie, le patient peut être dangereux pour lui-même et l’environnement “.

Toute maladie de Viktor Orban est aucune information officielle. Mais le Premier ministre de la santé ne est pas seulement une affaire privée. Les citoyens de ce pays sachent que le droit de diriger le pays chez les personnes en bonne santé mentale. Il est donc légitime d’exiger que les citoyens reçoivent une réponse sur les raisons derrière les symptômes visibles, ce qu’il pourrait mentir. Décisif pour le sort de leader information publique du pays est investi des pleins pouvoirs au premier ministre a subi ce que la maladie vous souffrez. Si le Premier ministre est malade, et il a à voir avec la schizophrénie, il peut inapte à diriger le pays. Le visage public hongrois des images choquantes ont le droit de savoir Viktor Orban schizophrénie paranoïaque, ou une autre maladie névrotique ou non.

Même plus, parce que la recherche a montré de façon constante que tous les dictateurs schizophrènes troubles de la personnalité affectés. Les patients schizophrènes ne évaluent pas de façon réaliste et détectent le monde extérieur, les délires, de la paranoïa formé sera paranoïaque, et la détection de position incorrecte de l’environnement dangereux donne des réponses. Ministre de causer situation mortelle.

Basé sur a été publié enregistrements de l’opposition, le Parlement, le Président de la République, mais Orban propre parti aurait également dû être utilisé pour prendre la question au premier ministre de prendre les médicaments, ce sont traités, et les professionnels doivent déclarer que la maladie si quelqu’un peut gouverner un pays afin que le pouvoir est pratiquement pas de limites.

La question n’a pas impoli, mais moins démocratique. Si l’Amérique semble dans ces enregistrements sur une chaise, ses yeux, son visage étrangement changé, les yeux larmoyants et nuageux, le pays tout de suite voulu savoir ce qui était mauvais parce qu’il est maintenu et adapté pour un lecteur de pays. Il n’y a pas de malice, la tête appartient au peuple qui communiquent les faits pertinents.

Source: online.hu référendaire US

Leave a Reply 449 megnézve, 1 alkalommal mai nap |