< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: A DK szerint a Duna-parti holokauszt emlékmű egyik cipőjébe köpött a Jobbik képviselője

| Mobile | RSS

A DK szerint a Duna-parti holokauszt emlékmű egyik cipőjébe köpött a Jobbik képviselője

2015. március 14. | hozzászólás | Életképek/bulvár

A DK szerint a Duna-parti holokauszt emlékmű egyik cipőjébe köpött a Jobbik képviselője

szerző: markoferko

A DK azt kéri, hogy Polt Péter legfőbb ügyész hivatalból indítson vizsgálatot Kulcsár Gergely jobbikos képviselő ügyében, aki egy e-mail tanúsága szerint beleköpött a fővárosi Duna-parton található, a holokauszt áldozatainak emléket állító vascipők egyikébe.

Gréczy Zsolt szóvivő és Varga Zoltán elnökségi tag sajtótájékoztatót tartottak és ott beszéltek arról, hogy a birtokukba jutott egy email, amit Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő küldött barátainak. A párt állítja, hogy megvizsgáltatták az írást, és száz százalékosan biztosak benne, hogy valódi.

Az e-mail mellé bemutattak egy fényképfelvételt, amelyen a vascipők mellett guggoló, a jobb keze hüvelykujját felfelé tartó politikus látható. A levél szövege szerint a fotó akkor készült, amikor Kulcsár Gergely “egy kis feltöltődésre” vágyott, és meglátogatta a Duna-parton, “a képen látható vidám helyet”.

Varga Zoltán hangsúlyozta, hogy nem magánlevélről van szó. Az e-mail címzettjeit – Mirkóczki Ádám képviselő kivételével kitakarták – de a DK debreceni elnökének elmondása szerint a Jobbik ismert jelenlegi, illetve volt politikusai szerepelnek közöttük. Gréczy Zsolt elmondta, pártjuk arra kéri Polt Pétert, hogy hivatalból indítson eljárást Kulcsár Gergely ellen. (via MTI)
forrás:444.hu

Leave a Reply 176 megnézve, 1 alkalommal mai nap |