< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Népszavazással gyengítenék meg Orbán rendszerét – percről percre

| Mobile | RSS

Népszavazással gyengítenék meg Orbán rendszerét – percről percre

2015. március 16. | hozzászólás | Közélet

Népszavazással gyengítenék meg Orbán rendszerét – percről percre

 

 

Így tüntettek a civilek – videó

Véget értek az állami rendezvények

Az előzetes programtervnek megfelelően zajlottak vasárnap a nemzeti ünnep központi rendezvényei. Az érdeklődést jelzi, hogy a Budai Várban csaknem százezren vettek részt az ünnepi eseményeken – közölte a Nemzeti Rendezvényszervező Hivatal.

Az Országos Mentőszolgálat operatív törzsbeli tájékoztatása szerint az ünnepi rendezvényeken tizenegy embert kellett ellátniuk .

„Petőfit ma elvinnék a rendőrök” – Pécsett is tüntettek

Mintegy ezren vettek részt Pécsett azon az ellenzéki all star tüntetésen, ahol többek között Konok Péter, Tamás Gáspár Miklós, Majtényi László és Juhász Péter mondott beszédet. Konok szerint Pelikán elvtárs ma is otthon érezné magát, Majtényi szerint a Harmadik Köztársaság züllöttsége miatt bukott el, Juhász pedig mindenkit szerveződésre és ellenállásra buzdított.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FCcg5HpXOdw

#M1: kínzó kérdés

Ezúttal Sepsiszentgyörgyöt nem sikerült kapcsolni. Kár, hogy nem kezdtem el számolni az elején. Most már nem bírom magamban tartani a kérdést: tisztelt MTVA, mi történt azokkal az emberekkel, akik eddig a kapcsolásokat végezték? Kiderült róluk, hogy a nagyapjuk SZDSZ-es volt? Mert az eddig is látszott, hogy alapvetően nyelvi kérdés képernyőre kerülni, és repül mindenki, aki nem nyal elég mélyen és nem hajlandó a direkt hírhamisításra. Az is nyilvánvaló, legkésőbb mától, hogy mire képes ez a konrtraszelektált rongyosgárda: öt óra egy hír átfutása.

De a szerelőket minek kellett kirúgni?

Hyperlapse videó a tüntetők vonulásáról

(Forrás: NarratorBlog.com)

#M1: természetesen ismétlik az Orbán-beszédet

Fél 9-től mégpedig, ha valaki kíváncsi lenne OV egyik legbénább szónoklatára. Nyilván hamarosan bejelentik, mikor adják Tóbiás Józsefet és Vona Gábort, elvégre ez itt egy objektív hícsatorna, ugyebár.

Olvassa el a 19 kérdést

Vagyonnyilatkozatok, trafikok, orvosi szakkollégiumok – elsőre bonyolultnak tűnő kérdések.

#M1: megint nem lett meg a tömeg

Ismét elkerülte egymást az MTV riportere és a felvonuló tömeg, mint az emlékezetes 2012-es Opera előtti tüntetésnél. Ezúttal viszont egy sima, nem ellenzéki fáklyás felvonulást nem sikerült közvetíteni. Ugyanis először nem jött össze a nagykanizsai kapcsolás – ez amolyan védjegye a közhírtévének, vacak nyolcvanmilliárdból nem várhatunk csúcstechnológiát –, aztán mire sikerült, addigra a nyilván rengeteg fáklyás ember odébbállt.

 

Fotó: M1

 

 

 

Egy kis pihenő a rendezvények után

Fotó: Fülöp Máté

 

 

#M1: gomolyfelhők Nyírszőlősön, meg ne nézegessed a jogaidat

Papp Lászlóné fotózta ezt a szép gomolyfelhőt az M1 időjárás-jelentésének, amely ezzel a két figurával azt a benyomást kelti, mintha egyedül nem bírnák áttekinteni az egész országot, ezért külön ember kell, hogy elmondja, hány fok lesz a Dunántúlon.

 

Fotó: M1

 

 

Kecskeméten pedig szép tanácsi önkormányzati ünnepség volt, ahol Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony elmondta, ne azt nézzük, mihez van jogunk, hanem hogy mit tehetünk a hazáért.

Mondjuk vannak helyzetek, amikor azt tehetjük a hazáért, hogy igenis azt nézzük, mihez van jogunk. (-w-)

forrás:hvg.hu

Leave a Reply 110 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: