< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Segítségért könyörgött, majd meghalt a Honvédkórház bejáratánál

| Mobile | RSS

Segítségért könyörgött, majd meghalt a Honvédkórház bejáratánál

2015. március 16. | hozzászólás | Közélet

Segítségért könyörgött, majd meghalt a Honvédkórház bejáratánál

 

Illusztráció/Thinkstock

Egy középkorú férfi vasárnap délben a Honvédkórház bejáratától mindössze hat méterre halt meg – írja a Blikk .

hirdetés

A napilapnak egy olvasójuk mesélte el az esetet, ahogy a Blikk írja, a szemtanú még a történet felidézésekor is sokk-közeli állapotban volt.

– Tizenegy óra körül érkeztem látogatóba a kórházba – mondta az asszony, aki a bejárattól pár méterre látta meg a férző fejű és segítségért könyörgő férfit. A nő elmondása szerint azonnal berohant a kórház aulájába, a  rendészeten, a recepciónál pedig azt mondták, tudnak a férfiról, akit kiraktak a sürgősségiről. “Nem tudnak vele mit csinálni,” mert alkoholos állapotban van – hallotta döbbenten az indokot a segíteni akaró asszony, akinek  – mint a lapnak elmondta – még a lélegzete is elakadt, amikor a látogatás végeztével a kórházból kilépve újra meglátta a – mint kiderült:hajléktalan – férfit: akkor már fekete zsákkal letakarva feküdt a földön, körülötte mentők.

– Hogyan lehetséges ez? Segítséget kér, és ott kell meghalnia a kórház bejáratánál? Úgy hallottam, egy idegen hívott hozzá végül mentőt, ám akkor azok már nem tudtak rajta segíteni. Ezek szerint legalább egy órán át haldoklott, és nem segítettek rajta! – mondta a Blikknek az események hatása alatt álló nő.  A Honvédkórház ügyeletén a lap tudósítójával közölték: nem nyilatkozhatnak, ám felhívták a figyelmét, hogy katonai objektum területén tartózkodik, így távoznia kellett.

forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 126 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: