< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Orbántól elfordulnak a magyarok

| Mobile | RSS

Orbántól elfordulnak a magyarok

2015. március 22. | hozzászólás | Közélet

Orbántól elfordulnak a magyarok

A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung című konzervatív német vasárnapi lap a magyar kormány helyzetéről közölt cikket. Stephan Löwenstein a Néhány hibával több a kelleténél című írásában kiemelte, hogy Orbán Viktor nemrég még “duzzadt az erőtől”, de most “elfordulnak tőle a magyarok”.

A szerző az utóbbi időszak időközi választásaival kapcsolatban kiemelte, hogy Orbán és pártja rövid idő alatt jelentős mértékben veszített támogatottságából. Az internetadó, az úthasználati díj, a vasárnapi zárva tartás és a reklámadó ügyével kapcsolatban pedig úgy vélte, hogy a kormány hibák sorozatát követte el.

Hozzátette: “a kormány a botrányok és elhibázott vállalkozások dacára nem akarja megérteni, miért fordul el tőle a nép”.

Kifejtette, “sokáig jól működött”, hogy Orbán “provokálta Brüsszelt vagy Amerikát”, és a negatív külföldi reakciók révén “a sorok összezártak a miniszterelnök mögött”.

A március 15-ei nemzeti ünnepen “ismét ezen a billentyűzeten játszott”, arról beszélt, hogy Magyarország a szabadságáért bátran küzdő kis ország a nagyhatalmak között, “de kérdéses, hogy ezzel a számmal még egyszer fel tudja-e sorakoztatni maga mögé az ő magyarjait” – írta Löwenstein.

MTI – Sztárklikk
forrás:stop.hu

Leave a Reply 161 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: