< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Lázár: Valaki vagy nyalakodik, vagy politizál

| Mobile | RSS

Lázár: Valaki vagy nyalakodik, vagy politizál

2015. március 30. | hozzászólás | Közélet

Lázár: Valaki vagy nyalakodik, vagy politizál

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető minisztere interjút adott az Indexnek Hódmezővásárhelyen. A főbb állítások:

Nem ért egyet Csányi Sándor állami kitüntetésével. Lázár korábban az ország első számú uzsorásának nevezte azt az OTP-vezért, akit március 15-én Orbán Viktor kitüntetett.
Szerinte a Tarsoly Csaba-féle pénzemberek világszerte sündörögnek és nyalakodnak.
Ilyen Simicska Lajos is, aki biztosan próbált személyi döntéseket hozni állami ügyekben, de biztosan nem sikerült neki, állítja Lázár.
„Csak a rendőrségben és az ügyészségben bízhatunk” – a miniszter így reagált arra, hogy hiába robbant ki a Quaestor-botrány, Tarsoly Csabát csak két héttel később vették őrizetbe.
Nem zavarja, hogy Orbán Viktor a háza szomszédságába építtetett egy stadiont. Nem volt még focimeccsen, de az „objektumban” kétszer járt, ha már annyit hallott róla.
Szerinte Mészáros Lőrincnek el kell tudnia számolni a vagyonával. A felcsúti polgármester kifelejtett egymilliárd forintot és egy orosz céget a vagyonnyilatkozatából.
A Jobbikot nyilas pártnak tartja, akik soha semmi jót nem hoztak még az országra, a Fidesz pedig sosem fog koalícióra lépni velük.
Elképzelhetetlennek tartja, hogy olyasmi derüljön ki Orbánról, ami megrendíti benne az ő vagy a köz bizalmát. Álljon a támadás mögött Simicska vagy külföldi titkosszolgálat.
Ha a Fidesz nyer 2018-ban, hetven-nyolcvan évre meghatározó erő lehet Magyarországon. A miniszter szerint nagy a tét, ezért van most minden vita.
forrás:index.hu

Leave a Reply 238 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: