< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Bárándy: amit Lázár állít, az butaság

| Mobile | RSS

Bárándy: amit Lázár állít, az butaság

2015. április 8. | hozzászólás | Közélet

Bárándy: amit Lázár állít, az butaság

A Quaestor-ügyben sok gondolkodni való nincs azon, hogy kit mivel kell meggyanúsítani, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Bárándy Gergely.
Lejátszás

A kormány kérdezése volt az egyetlen napirendi pont ma a parlamentben, így a brókerbotrány volt a központi téma. Az MSZP csak ezzel az üggyel foglalkozott, a kormány szerint viszont a szocialistáknak inkább a Buda-Cash ügy miatt kéne aggódniuk. Polt Péter azt válaszolta az eljárás tempóját firtató kérdésemre, mondta Bárándy, hogy ez az ügymenet így is szokatlanul gyors volt. Bárándy szerint viszont az ügyészségnek egy ilyen egyértelmű ügyben, egy ilyen cégstruktúrában rég meg kellett volna gyanúsítani Tarsolyt. Arról nem, is beszélve, hogy közben bekerült a képbe Orgován Béla is, és még mindig nem történt semmi, tette hozzá.

Bárándy kiemelte, ahhoz hogy valakit meggyanúsítsanak, nem kell minden körülményt feltárni egy ügyben. Elég bármelyik részcselekvés miatt valakit meggyanúsítani, ahhoz, hogy a zár alá vétel megtörténhessen. Szerinte, ha hamarabb történik a gyanúsítás, akkor elképzelhető, hogy nem 160 milliárd értékben sikerült volna vagyont zárolni, hanem 300 milliárdot. Bárándy hangsúlyozta, arról sem tudni, hogy ha Tarsolyt nem is, de bárki mást kihallgattak volna. A fideszes védekezésről szólva a politikus azt mondta, a szocialista kormányok idején senki nem adott pénzt a Quaestornak. Amit Lázár János állít az „butaság”, tette hozzá.

atv.hu

forrás:atv.hu

Leave a Reply 125 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: