< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Randira hívták a szabaduló Damut

| Mobile | RSS

Randira hívták a szabaduló Damut

2015. április 8. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Randira hívták a szabaduló Damut

 
Szabadulásának hírére telefonok, üzenetek tömegét kapja Damu Roland. A hívások azonban célt tévesztenek: egy családanya kapja azokat.

Damu Roland hétfő óta szabad – ami neki nagy öröm, az másnak némi bosszúság. Olcsák Tünde napjai ugyanis meglehetősen furcsán telnek azóta. Egészen pontosan: gyakran csörög a telefonja, és olyan SMS-ek, hívások érkeznek rá, amelyekre ő bizony cseppet sem kíváncsi.

Hogyne: ezek a hívások, üzenetek azonban nem neki szólnak, hanem Damu Rolandnak. A történet még hat éve kezdődött. A szolnoki édesanya ekkor cserélt telefonszámot egy mobilszolgáltatónál.

– Amikor kisétáltam az üzletből, bekapcsoltam a készüléket és azonnal csörögni kezdett. Pedig senki sem tudhatta a számom. Szakmai, üzleti és magánjellegű hívásokat egyaránt kaptam. Már néhány hívás után tudtam, kié lehetett ez a szám előttem. Az elmúlt években szerencsére egyre kevesebb alkalommal keresték már őt, nyilván azért is, hiszen mindenki tudta, épp a büntetését tölti. Most azonban, hogy szabad, újra pittyegni kezdett a készülék, sorra érkeznek az üzenetek.

Olcsák Tünde meglepődött, amikor „új” telefonszámán találkozókra hívták, színészi munkát ajánlottak neki

Olcsák Tünde meglepődött, amikor „új” telefonszámán találkozókra hívták, színészi munkát ajánlottak neki

És hogy mit szól mindehhez Damu Roland? Tünde elárulta, öt évvel ezelőtt megkereste őt a színész a számcsere miatt, s megbeszélték a teendőket.

– Roli megkeresett, és beszéltünk. Arra kért, ha keresik, ne adjam meg senkinek az új számát. Így is tettem. Remélem, új életet tud végre kezdeni, és élete hátralévő részében minden úgy alakul majd, ahogyan mindig is tervezte. Én pedig állom a sarat a jövőben, remélhetőleg már nem kell sokáig az „ő életét élnem”. Hat éve kísért engem – mondta Tünde.

A Bors talált egy olyan hölgyet is, aki a napokban szintén felvette a kapcsolatot Rolanddal. Azaz csak felvette volna, de az ő üzenete is célt tévesztett. A nő lapunknak csak annyit mondott, az ő kapcsolatuk a családjaikon keresztül jött létre. És nem beszélne arról, miért is kereste Rolit.

Damut hiába hívtuk, csak annyit közölt, a Borsnak nem nyilatkozik.

Vajna Timi utazgatott Damu szabadulása napján

Egészen Afrikáig repült férje magánrepülőgépén Vajna Tímea a Bors hírei szerint, miközben volt párja, Damu Roland hétfő hajnalban Tökölön szabadult a börtönből. Úgy tudjuk, a fiatal ara Marokkóban, a marrakesi vásárban költötte a zöldhasút, Andy Vajna oldalán.

Csupán néhány napos kiruccanásról volt szó, Timi a Húsvét délutánját ugyanis a családdal töltötte Magyarországon.

forrás:bors.hu

Leave a Reply 183 megnézve, 1 alkalommal mai nap |