< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Halálos áldozata is van az ítéletidőnek

| Mobile | RSS

Halálos áldozata is van az ítéletidőnek

2015. április 10. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Halálos áldozata is van az ítéletidőnek

Videón a tornádó, ami letarolt egy egész várost Chicago mellett

Legalább egy ember meghalt, és egy kisebb város szinte teljesen eltűnt, miután Chicago környékén végigsöpört egy tornádó. A pusztító természeti jelenségről egy nő videót is készített.

 
Fotó: YouTube/WhatNow03

Legalább egy ember az életét vesztette, az anyagi kár pedig felbecsülhetetlen a Chicago észak-nyugati részén fekvő Fairdale-re csütörtök este lecsapott tornádó pusztítása után – jelentették az amerikai hírügynökségek. A természeti jelenség lényegében a földdel tette egyenlővé a várost, a tisztségviselők is küszködtek a szavakkal, miközben bejelentették a tragédia hatásait. “Az egész város eltűnt” – fogalmazott Daniel Protheroe, az egyik helyszínre érkező tűzoltó. “Ez volt az egyik legrosszabb dolog, amit valaha láttam az életemben. Szívszorító volt” – mondta.

A Rockfordi Tűzoltóság csoportvezetője, Matthew Knott elmondta, hogy hét sérültet szállítottak a környékbeli városok kórházaiba, a sérüléseik mértéke a könnyűtől a nagyon súlyosig terjed. A helyi idő szerint este fél 11 körül lecsapott vihar után az éjszaka a sérültek további keresésével telt, egyelőre további adatokat nem hoztak nyilvánosságra sem az ő számukról, sem pedig arról, hogy mennyibe fog kerülni és főleg mikorra tudják újjáépíteni a letarolt várost.

Az ítéletidő végigsöpört szinte az egész keleti parton, az alábbi felvételt Fairdale-től néhány kilométerrel távolabb, Rochelle város közelében készítette egy nő.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 186 megnézve, 1 alkalommal mai nap |