< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Orbán Viktor vejének cége közbeszerzést nyert

| Mobile | RSS

Orbán Viktor vejének cége közbeszerzést nyert

2015. április 14. | hozzászólás | Közélet

Orbán Viktor vejének cége közbeszerzést nyert

Áprilisban már három közbeszerzést is megnyert Tiborcz István cége: az Elios Zrt. korszerűsítheti a közvilágítást Gyálon és Alsópáhokon, de elnyerte a Szusza Ferenc Stadion pályavilágításához kapcsolódó munkákat is. Orbán Viktor vejének cége a három tenderen összesen 340 millió forintot nyert el.

Hétfőn jelent meg a közbeszerzési értesítőben, hogy az Elios nyerte a közvilágítás korszerűsítésére kiírt gyáli tendert. Az uniós forrásból megvalósuló fejlesztést nettó 193,6 millió forintért végezheti a cég.

Az Elios 37,4 millió forintért – szintén uniós forrásból – Alsópáhokon is felújítja a közvilágítást, derült ki a múlt pénteki közbeszerzési értesítőből. Tiborcz István cége nyerte az újpesti futballstadion pályavilágításához kapcsolódó munkákat is. A Szusza Ferenc Stadion színes tv-s közvetítésre alkalmas világításának rekonstrukciójára 109,9 millió forint nyert a miniszterelnök vejének cége.

Jól megy az Eliosnak mostanában
Forrás: Facebook / Orbán Viktor

Tiborcz István Vácra is fényt visz

Mint arról márciusban beszámoltunk, félmilliárd forintért szerel fel több ezer ledes fényforrást Tiborcz István cége Vácon, így az Elios tovább folytatja sikerszériáját az uniós támogatással megvalósuló közvilágítás-rekonstrukciós beruházások terén.
forrás:origo.hu

Leave a Reply 214 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: