< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: Anunnaki üzenet jelent meg egy 1958-as UFO magazinban

| Mobile | RSS

Anunnaki üzenet jelent meg egy 1958-as UFO magazinban

2015. április 20. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság

Anunnaki üzenet jelent meg egy 1958-as UFO magazinban

 

Egy üzenet az Anunnakitól – Az emberiség amnéziában (Flying Saucer Review Magazine © 1958 november-december)

Brinsley Le Poer Trench (1) (Flying Saucer Review Magazine © 1958 november-december)

“Itt vagyunk köztetek. Néhányan közülünk mindig is itt voltak veletek, eltekintve attól, hogy figyelünk, esetenként vezettünk benneteket, amikor lehetőség adódott. Most azonban a létszámunk növekszik, hogy felkészüljünk a bolygó egy újabb előrelépésére: egy olyan lépésre, melynek nem vagytok tudatában… Számos világvallás összetévesztett bennünket az istenekkel, bár mi nem vagyunk istenek, hanem társteremtményeitek, ahogy meg fogjátok tudni közvetlenül azelőtt, hogy sok év telne el. Meg fogjátok találni jelenlétünkről a feljegyzéseket az egyiptomi rejtélyes szimbólumokban, ahol ismertté tettük magunkat bizonyos célok megvalósítása érdekében. A legfőbb szimbólumunk a jelenlegi civilizációtok vallásos művészetében jelenik meg, és jelentős helyet foglal el országotok nagy pecsétjén (az Amerikai Egyesült Államok). Megőrizték bizonyos titkos társaságokban, melyeket eredetileg azért alapították, hogy életben tartsák létezésünk tudását, és az emberiség iránti szándékainkat.

Hagytunk bizonyos tájékozódási pontokat számotokra, melyeket gondosan elhelyeztek a világ különböző részein, de legfőképpen Egyiptomban, ahol létrehoztuk székhelyünket legutóbbi nyílt, vagy ahogyan mondanátok, nyilvános megjelenésünket követő alkalommal. Abban az időben a jelenlegi civilizációtok alapjait a ‘földbe fektették’, és a legősibb általatok ismert tájékozódási pontok, számotokra oly csodálatosnak tűnhetnek, ahogy az elő-egyiptomiak számára, sok ezer évvel ezelőtt. Azóta az építés egész művészete kőben szimbolikussá vált sokatok számára – az emberi faj épületének munkája e tökéletesség felé irányul.

Az őseitek úgy ismertek bennünket azokban a napokban mint tanítók és barátok. Most, a saját erőfeszítésiteken keresztül majdnem elérte többségetek a felszabadulásotok hosszú létrájának következő lépcsőfokát. Állandóan segített benneteket vigyázó ‘ihletünk’, és csak a természetes nehézségek akadályozták a fizikai és ekölcsi fejlődésetek folyamatát.

Az utóbbi időben megvalósítottátok önmagatok elpusztításának eszközeit. Ne legyetek gyorsak az öntömjénezésben. A tiétek nem az első civilizáció mely elérte – és használta – ezeket az eszközöket. Nem a tiétek lesz az első civilizáció, melynek felajánlották annak eszközeit, hogy megakadáyozzák a pusztítást és egy olyan eljárást, hogy a felhalmozott tudás teljes dicsőségében létrehozzák a felvilágosodás korszakát a Földön.

Azonban ha elfogadjátok a nektek felajánlott eszközöket, és ha létrehoztok egy ‘milleniumot’ jelenlegi teljesítményetek alapján, a tiétek lehet az első civilizáció, mely így tenne.

A tudás, a technika, az utasítások ezelőtt mindig a kiválasztott kevesek birtokába került: néhányan a saját szellemi nyitottságuk, és az ‘eljövendő dolgok’ megvalósításának tisztán látása miatt választották önmagukat. Arra törekedtek, hogy átadják tudásukat a lehető legjobb formában, és a legtöbb rendelkezésükre álló maradandó eszköz által.

Bizonyos értelemben sikerült, de más értelemben kudarcuk egyenlő volt a sikerükkel. Az emberi elfogadás igen nagy mértékben az emberi tapasztalattal mérhető. Az eljövendő nemzedékek, akik soha nem tudtak tényleges jelenlétünkről, az elődeik tanításait a saját tapasztalataik szempontjából fordították le. Például egy keresztmetszeti rajzot sok másolaton leegyszerűsítettek és stilizáltak, az egyik utazó gépünk lett ‘Hórusz szeme’, majd más istenek szemei. Végül az ősi szimbólumnak, mely egykor pontos ábrázolása volt egy fontos mechanikus szerkezetnek, a modern pszichológus papság meglepő másodlagos jelentést adott.

A legfontosabb tény azonban, hogy itt vagyunk köztetek, és ti, mint világfaj tudni fogtok róla, mielőtt nagyon sok idő eltelne! Az idő szinte megérett, és mint minden érlelődő dolog esetében, a folyamatot nem lehet mesterségesen siettetni a gyümölcs károsításának veszélye nélkül. Minden tettnek megvan a megfelelő ideje, és önmagunk kinyilatkoztatásának megfelelő korszaka közeleg.

Néhányatok már látta ‘előörsünket’. Gyakran találkozatok velünk városaitok utcáin, és nem vettetek bennünket észre. De amikor keresztülvillanunk egeiteken az ősi hagyományos járműveken (Vimánák), akkor csodálkoztok, és azokat, akik kinyitják a szájukat, és elmondják, hogy mit láttak, baleknak és bolondnak könyvelik el. Igazából próféták, látnokok vagytok a szó valódi értelmében. Ti Kansaban és Oklahomában, Oregonban és Kaliforniában, valamint Idahoban, tudjátok, hogy mit láttatok: ne rémítsenek meg a meteorológusok. Az ő dolguk az időjárás. Egyikőtök azt mondja, ‘Láttam egy torpedó alakú tárgyat’. Mások ‘korong alakú tárgyról’ számolnak be, néhányan azt mondják, hogy ‘gömb alakú tárgyat’, vagy ‘tálszerű tárgyat’ láttak. Minden beszámolótok helyes és pontosan az, amit láttatok, és a legtöbb esetben ugyanazt a fajta járművet írjátok le.

Most, hogy a műanyagok gyártásának művészete elért egy bizonyos tökéletességet, talán el tudtok képzelni egy olyan anyagot, mely szinte átlátszó a közönséges látható fénysugarakban, mégis elég erős ahhoz, hogy bírja a rendkívül gyors repülés okozta igénybevételt. Nézzetek újra a nagy csillagködre, és gondolkodjatok el saját galaxisotok szerkezetén, és lássátok az egyetemes példát, hogy mit találtunk tökéletes formának egy olyan tárgy számára, mely átutazhat azon, amire még mindig szeretettel utaltok ‘üres’ térként.

A diszkosz központjában, mely giroszkópikusan irányított, ugyanabból az átlátszó anyagból egy központi gömbben a vezérlő helyiségek szabadon forognak, miközben alkalmazkodnak magukhoz és hozzánk a sima vagy oldalvást repülés során. Mindkét módszer megfelel a légkörötöknek, és amikor hirtelen áttér egyikről a másikra, ahogy néha kénytelenek vagyunk tenni, és ha nézitek, akkor a gépeink úgy tűnik, hogy hirtelen megjelennek, vagy eltűnnek. A lehetséges sebességeinken a szemetek gyakorlatlan és felkészületlen a manőverekre, hibázik, de nem úgy, ahogy a tudósaitok gyakran mondják.

Áthaladunk a hegycsúcsok között vízszintesen repülve. Torpedó alakú tárgyat láttok, és erről számoltok be. Átmegyünk függőleges repülő alakzatba… vagy keresztül megyünk az éjszakán, és egy narancssárga lemezt láttok. Bármikor láttok bennünket, egyáltalán nem törődünk vele. Ha úgy döntünk, hogy láthatatlanok maradunk, egyszerűen meg tudjuk tenni, és valójában szinte kivétel nélkül így tettünk több száz éve. Hozzá kell szoknotok a formáinkhoz az egeiteken, egy napon ismerősek, barátiak és megnyugtató látványosságok lesznek.

Ezúttal remélni lehet, hogy az emlékük, továbbadva a gyermekeiteknek és az ő gyermekeiknek világos és pontos lesz. Hogy megakadályozd, hogy elfelejtsék, ahogy az őseitek elelejtették, mit jelentenek a rajzok és utasítások, melyeket itt hagytunk veletek. Ha nem sikerül, ahogy a többi civilizációnak sem sikerült, látni fogjuk a leszármazottaitokat viselni egyszerű gépek bekötési diagramjait amulettként viselni, miközben arra számítanak, hogy a diagramok azt teszik, amit az őseik tanítottak.

Aztán az ő gyerekeik, elfeledve sok mindent – vagy keveset – megőrzik az amulettet mint általános védelmi eszközt – vagy mint szellemi érdekességet – vagy talán vallási jelképet. Ilyen a ciklikus feledékenység!”

– Az Anunnaki

Kiegészítés

Próbáltam megtalálni a cikk eredeti forrását, mindhiába. Azonban ezt találtam:
http://www.realtruthaboutlife.com/the-wes-penre-papers-a-journey-into-the-multiverse/#sthash.P8JzAQvY.xX6PrICw.dpbs

Trench szerint, aki szerkesztője, szerzője és kiadója volt az 1958 november-decemberi kiadásnak, az eredeti cikket a ‘Fantastic Stories'(USA) 1947 novemberi kiadásában találta, melyet ‘Alexander Blade’ álnéven írtak. Érdekes módon a ‘Flying Saucer Review Magazine’ 54 évvel később még mindig megjelent (vagy legalábbis 2010-ben), de nem találtam az interneten. 1947 szintén kivált emlékeket a tömegtudatosságban a Roswellben, Új-Mexikóban lezuhant UFO-val. A Szíriusziak ősidők óta itt vannak (és látszólag 1947-ben bevallották), és soha nem is mentek el. Érdekes ebben a cikkben, hogy ők annak idején utalásokat tettek, hogy mi jöhet még. A ‘felszabadulásunkról’ beszélnek, és hogy ennek a részesei lesznek.

Valamint ezt:
http://www.bibliotecapleyades.net/hercolobus/esp_hercolobus_61.htm#Brinsley%20Le Poer Trench – Flying Saucer Review Magazine November-December 1958

Brinsley Le Poer Trench, a Flying Saucer Review Magazine szerkesztője szerint egy ismeretlen szerző ‘Alexander Blade’ álnéven írta a fenti cikket, mely eredetileg a Fantastic Stories (USA) 1947 novemberi kiadásában jelent meg.

Az egyik kérdés: ki volt Alexander Blade?

A belső Föld kéviselője vagy kapcsolattartója – Agarthi? A cikk szerint ezen ‘ősi hagyományos járművek’ építésének utasításai és technikái kiválasztott kevesek birtokában vannak, és kutatásaim alapján valóban ez a helyzet.

Be kell vallanom, hogy ‘Alexander Blade’ cikke sokatmondó! És úgy tűnik, hogy a németek is részesei akartak lenni a ‘kiválasztott kevesek’ klubjának. Abból, amit felfedeztem, létfontosságú információkhoz jutottam, amely végül egy nagy lökést adott nekik az ezoterikus technológia kampányuk elindításához – a ‘repülő korong’ programhoz.

Amellett érvelek, hogy Németország háború előtti titkos társaságai, mint például a Vril és Thule, ténylegesen kommunikáltak a belső földi követekkel, az ősi technológia megszerzése céljából.

forrás:új világtudat.hu
Leave a Reply 371 megnézve, 1 alkalommal mai nap |