< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: Informátor: Hatalmas földönkívüli hajók rejtőznek a Hold mögött

| Mobile | RSS

Informátor: Hatalmas földönkívüli hajók rejtőznek a Hold mögött

2015. április 20. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság

Informátor: Hatalmas földönkívüli hajók rejtőznek a Hold mögött

Egy kormányzati informátor nemrég kijelentette, hogy magas rangú tisztviselők értetlenül állnak a tény előtt, hogy számos földönkívüli hajó dokkolt le a Hold szemközti oldalán.

Dr. Eric Nortont, az NSA és a NASA egyik külső tanácsadóját 12 éve azért alkalmazzák, hogy nyomon kövesse a különböző tárgyak pályáját az űrben, többek közt meteorokét, üstökösökét stb., de az utóbbi időben követett néhány azonosítatlan járművet is, melyek a Föld felé tartottak.

2012 január 22-én Dr. Nortont a McDonald obszervatóriumba, Texasba hívták, ahonnan “hatalmas, háromdimenziós, fekete struktúrákat látott az űrben, egyenes vonalú formációban haladva a Föld bolygó irányába. Úgy tűnt, hogy az objektumok valamilyen erőteret bocsátanak ki, amely eltérítette az űrrészecskéket, hogy ne érjenek a felszínükhöz, ami majdnem olyan, mint a Föld körüli mágneses mező.

A tárgyak kezdtek olyan közel kerülni, hogy a teleszkópokkal nagy részletességgel lehetett látni ezeknek a dolgoknak a szerkezeti jellemzőit. Úgy voltak kialakítva, mint egy háromdimenziós ‘L’ alakú hajó. 2013 januárjában a tárgyakat körülbelül 320 ezer kilométerre a Mars bolygó mellett követtük nyomon. Amint elérték ezt a pontot, szinte azonnal eltűntek a tárgyak a teleszkópok lencséi elől, mintha aktiváltak volna valamiféle láthatatlanná tévő pajzsot egy gombnyomásra. Tudtam, hogy a kormány felső köreiben aggódtak ezen dolgok miatt, mivel állandóan titkosszolgálati ügynökök őrizete alatt álltam. 2013-ban csaknem egész évben hitetlenkedve néztük az eget. Nem tudtuk, hogy mi folyik, hogy hova lettek ezek a dolgok. Számításaim szerint ezek az objektumok már annyira közel lehetnének, hogy semmi problémát nem okozna őket látni az éjszakai égbolton, ha láthatóak maradtak volna számunkra. Nem tudtuk, hogy továbbra is közelednek, vagy már elhagyták a Naprendszert.”

Dr. Nortont hazaküldték, és további utasításra várt, ha szükség lett volna rá, de nem hallott semmit a helyzetről körülbelül hat hónapon keresztül. Ahogy lecsendesedett minden felfordulás a kormány körül, úgy leállítottak számos űrmegfigyelő programot is. Dr. Norton végül felhívta az egyik közeli barátját, akivel bizalmasan dolgozott együtt, aki elmondta Nortonnak, hogy “a tárgyak ismét megjelentek, és újrapozicionálták magukat a Hold mögött” egy körkörös igazodással, ami lehetővé tette számukra, hogy dokkoljanak a Hold túlsó felén, hogy láthatatlanok maradjanak az eget figyelők előtt.

Norton hozzátette, hogy valamennyi űrfigyelő program leállítása nélkülözhetetlen volt ahhoz, hogy “titokban tartsák, hogy mi történt.”

“Nem tudjuk, hogy mik ezek, mit csinálnak, vagy mit fognak csinálni. Tudjuk, hogy voltak ingadozások a Föld gravitációs mezőjében, és abban a gravitációs mezőben, amely összekapcsolja a Holdat a Földdel.”

Dr. Norton szerint ha erről az információról tudomást szereznének az emberek nagy tömegei, az összes vallás összeomlását okozhatná, ahogy “magának a társadalomnak az összeomlását is.”

Dr. Eric Nortonnal készült telefonos interjú

Sokak véleménye szerint jelenlegi társadalmunk kész elismerni más életformák létezését más bolygókon. A legnagyobb félelem inkább azok részéről várható, akik gazdasági rabszolgaságban tartanak bennünket évezredek óta, és amiért irányításuk, valamint Fiat valutájuk illúziója darabokra hullana. Ameddig csak lehet, ragaszkodnak ehhez az illúzióhoz, miközben a többieket a közmondásos sötétségben tartják, mintegy utolsó lehetőségként annak érdekében, hogy fenntartsák szintén illuzórikus hatalmukat.

Ha a földönkívüliek megváltoztatják a bolygónk gravitációs mezőjének mágneses hullámait, ez kihathat az agyunkra, konkrétabban arra, hogy mit vagyunk képesek megtenni.

Például, egy kis változás a mágneses mezőben befolyásolhatja a Schumann rezonanciát, melynek frekvenciája a tiszta szeretetből, vagy ahogy egyesek nevezik, a “Krisztusi tudatosságból” származik. Ez megnyithatja az elménket a legteljesebb kollektív képességeinkre is, ahol mindenkinek megvan a pillanatnyi készsége, mint például a telekinézis, az érzékeszerveken túli észlelés, és egyéb pszichés vagy metafizikai képességek.

A Föld jelenleg egy mágneses pólusváltáson megy keresztül, ami nem történt meg legalább 700 ezer éve ezen a bolygón, ezért lehetséges, hogy ennek a látogatásnak ehhez van köze?

Sokan gondolják úgy, hogy a Hold egy hatalmas műhold, ezért fennáll a lehetősége annak, hogy akik idehelyezték, azok most visszatértek.

Miközben sok a találgatás, senki sem tudja igazán megmondani, hogy kik ők, vagy miért vannak a Holdon. Csak az idő fogja elárulni.
forrás:új világtudat.hu

Leave a Reply 270 megnézve, 1 alkalommal mai nap |