< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Közzé is tette Újabb kegyetlen kivégzésekről készített videót az Iszlám Állam//// Published its Another cruel executions captured video from the Islamic State

| Mobile | RSS

Közzé is tette Újabb kegyetlen kivégzésekről készített videót az Iszlám Állam//// Published its Another cruel executions captured video from the Islamic State

2015. április 20. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Közzé is tette
Újabb kegyetlen kivégzésekről készített videót az Iszlám Állam


Huszonnyolc, állítólag etióp keresztény férfi kivégzéséről tettek közzé videofelvételt vasárnap az Iszlám Állam dzsihadista szervezethez köthető líbiai szélsőségesek.

A dzsihadisták honlapján megjelent 29 perces felvételen férfiak két csoportja látható: 16 férfit fejeznek le a tengerparton és 12 másikat lőnek fejbe sivatagos területen. Az előbbi csoportot Líbia keleti, a másikat déli részén tartották fogva.

A felvételen egy pisztollyal hadonászó álarcos férfi a kivégzés előtt hosszú szónoklatot tart arról, hogy a keresztényeknek át kell térniük az iszlám hitre, máskülönben a Korán által előírt különadót kell fizetniük.

A videón “az ellenséges etióp egyház” tagjaiként mutatják be az áldozatokat. Az IÁ “médiaszárnyának”, az al-Furkannak a logója látható rajta és a videó hasonlít az IÁ által korábban végrehajtott vérengzésekről készült felvételekhez. Február közepén az IÁ egy olyan videót tett közzé, amelyen 21 férfit, javarészt egyiptomi kopt keresztényt fejezett le hasonlóképpen, a tengerparton.
forrás:ma.hu

A következő fordítása: Közzé is tette Újabb kegyetlen kivégzések ről készített videót az Iszlám Állam Huszonnyolc, állítólag etióp keresztény férfi kivégzéséről tettek közzé videofelvételt vasárnap az Iszlám Állam dzsihadista szervezethez köthető líbiai szélsőségesek. A dzsihadisták honlapján megjelent 29 perces felvételen férfiak két csoportja látható: 16 férfit fejeznek le a tengerparton és 12 másikat lőnek fejbe sivatagos területen. Az előbbi csoportot Líbia keleti, a másikat déli részén tartották fogva. A felvételen egy pisztollyal hadonászó álarcos férfi a kivégzés előtt hosszú szónoklatot tart arról, hogy a keresztényeknek át kell térniük az iszlám hitre, máskülönben a Korán által előírt különadót kell fizetniük. A videón “az ellenséges etióp egyház” tagjaiként mutatják be az áldozatokat. Az IÁ “médiaszárnyának”, az al-Furkannak a logója látható rajta és a videó hasonlít az IÁ által korábban végrehajtott vérengzésekről készült felvételekhez. Február közepén az IÁ egy olyan videót tett közzé, amelyen 21 férfit, javarészt egyiptomi kopt keresztényt fejezett le hasonlóképpen, a tengerparton. forrás:ma.hu
Inkább ezt szeretném lefordítani: Közzé is tette Újabb kegyetlen kivégzésekről készített videót az Iszlám Állam Huszonnyolc, állítólag etióp keresztény férfi kivégzéséről tettek közzé videofelvételt vasárnap az Iszlám Állam dzsihadista szervezethez köthető líbiai szélsőségesek. A dzsihadisták honlapján megjelent 29 perces felvételen férfiak két csoportja látható: 16 férfit fejeznek le a tengerparton és 12 másikat lőnek fejbe sivatagos területen. Az előbbi csoportot Líbia keleti, a másikat déli részén tartották fogva. A felvételen egy pisztollyal hadonászó álarcos férfi a kivégzés előtt hosszú szónoklatot tart arról, hogy a keresztényeknek át kell térniük az iszlám hitre, máskülönben a Korán által előírt különadót kell fizetniük. A videón “az ellenséges etióp egyház” tagjaiként mutatják be az áldozatokat. Az IÁ “médiaszárnyának”, az al-Furkannak a logója látható rajta és a videó hasonlít az IÁ által korábban végrehajtott vérengzésekről készült felvételekhez. Február közepén az IÁ egy olyan videót tett közzé, amelyen 21 férfit, javarészt egyiptomi kopt keresztényt fejezett le hasonlóképpen, a tengerparton.

forrás:ma.hu

Published its
Another cruel executions captured video from the Islamic State

Twenty-eight allegedly Ethiopian Christian man’s execution has been published video footage Sunday of the Islamic State of Libyan jihadist organization linked extremists.
The group released two 29-minute recording jihadist website visible men: 16 men head out to the beach and 12 other shot in the head desert. East, was detained in the former group and the other in the south of Libya.
The recording of a gun-wielding masked man long before a speech about the execution, that Christians should also refer to Islam, or else to pay a special tax imposed by the Koran.
In the video “enemy Ethiopian church” members are presented as the victims. IA “media wing” of al-Furkannak the icon shown in the video and it is similar to a previously performed by the IA vérengzésekről made recordings. In mid-February the IA has published a video in which 21 men, mostly Coptic Christians in Egypt’s head off in a similar way to the beach.
Source: ma.hu
Google Fordító cégeknek:Fordítói EszközökWebhelyfordítóExportpiac kereső eszköz
Azonnali fordítás kikapcsolásaA Google Fordító névjegyeMobilKözösségAdatvédelem és Szerződési F

Leave a Reply 271 megnézve, 1 alkalommal mai nap |