< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Ördög Nóráék a hosszú, vad szexet szeretik

| Mobile | RSS

Ördög Nóráék a hosszú, vad szexet szeretik

2015. április 22. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Ördög Nóráék a hosszú, vad szexet szeretik


Budapest — Gondolta volna, hogy a mindig szende és visszafogott Ördög Nóra (33) egy igazi vadmacska az ágyban? Pedig így van.

Ez akkor derült ki, amikor a TV2 kétgyermekes sztárja kedvesével, Nánási Pállal (41), Kasza Tibi műsorában vendégeskedett. Kasza Mr. és Mrs. játékot játszatott Nóriékkal a ma este látható műsor felvételén. Ennek az a lényege, hogy kérdéseket tesznek fel a szerelmeseknek, hogy kiderüljön, mennyire ismerik egymást. Nos, Kasza ezúttal is hozta a szokásos formáját. Olyan pikáns szextitkokról faggatta ugyanis a csatornánál dolgozó kolléganőjét a szerelmével, amit az embernek talán eszébe sem jutna megkérdezni egy kétgyermekes anyukától, ám aki ismeri a Kasza! című műsort, tudja, hogy Tibi számára nincs meredek kérdés, és ezt a hozzá szívesen ellátogató hírességek mindig elfogadják.

Eleinte csupán arra volt kíváncsi, melyikük mondta ki először, hogy szeretlek, s ki kezdeményezte kettejük közül az első csókot. Ám Kasza nem érte be ennyivel. Kíváncsi volt Nóriék „huncutkodásának” a részleteire is.
Nánási Pál és Ördög Nóri egymás kezét fogva mesélt a

Kasza! show-ban szerelmi életükről / Fotó: TV2

Amikor azt kérdezte, hogy ki szereti jobban a hosszú szeretkezéseket, nem szólaltak meg, csak mindketten felemelték a kesztyűjüket, jelezve, hogy mindketten. És ugyanez volt a helyzet akkor is, amikor arról faggatta őket, ki a vadabb az ágyban. Nánási Pali halkan nevetve csak annyit mondott: szerintem mindketten azok vagyunk. Ördög Nóri ugyan nem kívánt nyilatkozni, de Kasza szívesen mesélt a nem akármilyen adás részleteiről.

Az ének iskolája műsorvezetője pizzafutárnak álcázta magát
Ördög Nóra vallomása: Voltak már nehéz korszakaim – videó!
Ördög Nóra felcsapott búvárnak
– Miután észrevettem, hogy Nóri mindig befejezi helyette a mondatot, próbáltam egy kicsit összeugrasztani őket, de esélyem se volt rá. Látszott, hogy egymásnak vannak kitalálva. Az egész interjú alatt végig szorították egymás kezét – magyarázta lapunknak Kasza, aki szerint jól fogadták Ördög Nóriék a szexszel kapcsolatos kérdéseket. – Abszolút jó fejek voltak. A legmocskosabb és a legmerészebb kérdéseimre is őszintén válaszoltak. Baromi jó humoruk volt. Azon is csak nevettek, amikor elmeséltem nekik a megismerkedésük történetét. Nóriék azt állították korábban, hogy egy munkamegbeszélésen jöttek össze egymással, de az én beteg elmémben a közös nyuszis fotózás volt a kiváltó ok.
forrás:propeller.hu

Leave a Reply 270 megnézve, 2 alkalommal mai nap |