< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: G. Fodor Gábor visszatért – és kijózanodást javasol a Fidesznek

| Mobile | RSS

G. Fodor Gábor visszatért – és kijózanodást javasol a Fidesznek

2015. április 23. | hozzászólás | Közélet

G. Fodor Gábor visszatért – és kijózanodást javasol a Fidesznek

Pökhendi módon nem mérte fel, mit okozhat, ha politikai terméknek nevezi a polgári Magyarországot, de ma már örül a pofonnak, ami ezért neki jutott. G. Fodor Gábor az időközi Fidesz-vereségeket azzal magyarázza, hogy az emberek azt érzik, a kormány, amely korábban mellettük állt a nagyokkal és hatalmasokkal szemben, mintha most szembefordult volna velük. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.
Hirdetés

„Tudom, hogy a jobboldali értelmiség egy része haraggal gondol rám. Volt itt minden: felnégyelés meg kiátkozás. Hetekig tartott a cirkusz körülöttem. A Heti Válasz hasábjain Török Gáborral folytatott vitából azért léptem ki, mert úgy éreztem, ezekben a beszélgetésekben menthetetlenül én lennék az elemzés tárgya, magyarázkodni azonban nincs értelme. Az utcán viszont ezzel ellentétes folyamat zajlott le. A hétköznapi emberektől sokkal inkább biztatást kaptam, értékelték az őszinteségemet” – állítja G. Fodor Gábor, miután szembesítettük azzal, hogy sokak szerint ő is elvett a Fidesz lelkéből, amikor a politikát a pillanat uralásaként, a polgári Magyarország eszményét pedig termékként azonosította.

G. Fodor arról is beszél, néha miért az a benyomása, hogy a KDNP rohamléptekkel tart az SZDSZ-esedés irányába, miért javasol kijózanodást a Fidesznek, továbbá véleményt mond a Lázár–Rogán–Szijjártó–Habony-vonalról. Az interjúból kiderül még, hogy magát is azok közé sorolja-e, akiket Bencsik András Demokrata-főszerkesztő „lehetetlenül szűk nadrágban és zakóban mozgó újhullámos ficsúrokként” írt körül.

A nagyinterjú az április 23-i Heti Válaszban olvasható. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

forrás:heti válasz.hu

Leave a Reply 174 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: