< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Juhász Péter: Lehet Orbán háza előtt demonstrálni

| Mobile | RSS

Juhász Péter: Lehet Orbán háza előtt demonstrálni

2015. április 24. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Juhász Péter: Lehet Orbán háza előtt demonstrálni

A rendőrség tudomásul vette az Orbán Viktor háza elé bejelentett demonstrációt, amelyet az Együtt szervez – közölte a Facebookon Juhász Péter. Az ellenzéki párt kedden reggel 9 órára szervezi a demonstrációt Orbánék fővárosi, Cinege út 5. szám alatti ingatlana elé.

Juhász Péter / Facebook

„Hiába a TEK összes hazugsága, hogy nem lehet Orbán háza előtt tüntetni. A képen látható dokumentum ennek az ellenkezőjét bizonyítja, a rendőrség tudomásul vette a bejelentésemet, nem utasította el, nem tiltotta meg a gyülekezést” – írta a Facebookon Juhász Péter.

A politikus közölte, egy levelet fog vinni, amiben felszólítja a kormányfőt, hogy váltsa le Rogán Antalt a kormányzó párt frakciójának éléről.

Juhász szerint ennek indoka, hogy még a Polt Péter volt fideszes képviselő által vezetett ügyészség is nyomoz, mert a gyanújuk szerint több mint 500 millió forint kárt okozó csalás történt a belvárosban, amikor Rogán vezette a kerületet. Egyértelmű Rogán politikai felelőssége. Egy ilyen ember nem vezetheti a kormányzó párt parlamenti frakcióját – írta Juhász Péter.

Az ellenzéki politikus szerint két lehetőség van:

„Azt képviseli Orbán Magyarország állampolgárai előtt, hogy egy ilyen súlyos gyanúba keveredett ember nem lehet a kormányzó párt frakciójának vezetője, ezért leváltja őt.

A másik lehetősége, hogy ennek ellenére sem váltja le, amivel azt üzeni, hogy egy ilyen ember és tevékenysége mutatja a követendő példát a Fidesz frakció tagjainak.

Most Orbán választ” – írta Juhász Péter.

Juhász a demonstráción való részvétel mellett arra buzdítja az állampolgárokat, hogy kommentben fogalmazzák meg ők is a véleményüket, amelyet ki fog nyomtatni és elviszi a miniszterelnök házához.
forrás:168óra.hu

Leave a Reply 216 megnézve, 1 alkalommal mai nap |