< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Egy komment, ami nem Baksról érkezett…ám, Baksról szól!

| Mobile | RSS

Egy komment, ami nem Baksról érkezett…ám, Baksról szól!

2015. április 25. | hozzászólás | Közélet

Egy komment, ami nem Baksról érkezett….ám Baksról szól!

Tisztelt főszerkesztő Úr!

Én is Bakson születtem, így elég jól ismerem az ott lévő problémákat.
A faluban mindig is volt feketemunka- Marika idejében tombolt csak igazán- Búzánál érte el a csúcsot.

A kontár súlyos idegbetegséggel s különböző idegi bajokkal küzd. Sosem volt benne felelősség tudat, már az iskolában is ilyen „barbár” volt.

Azt tudom, – a családomtól- hogy egyetlen szabálysértési eljárás nem történt lassan húsz éve a falumban. Ennek oka a képviselő-testület is. A jelenlegi testület semmit nem ér.
Kecskemétiné megérne egy misét. Ő a legnagyobb nyaló gép. Semmihez nem ért s nem értett. A postától is elzavarták, s azt követően több boltban is „dolgozott” de ott is kitelt a becsülete. A belső információból tudom, hogy a mínuszból él s élt! A kiadása meghaladja a bevételeit. Több éve már nincs munkahelye. Ismerem a faügyet, amit eltusoltak, a kirándulás szervezését s annak bevételeit.

A doktornő vagyonnyilatkozata hamis ez belső infó! Ha az egymillió forintot elosztjuk 365 nappal és kifizetjük a takarítónő pénzét, s a költségeket, akkor Ő is keményen mínuszból él. Nem beszélve a lakások vásárlásáról a kocsik fenntartásáról…stb.

Dobost nem ismerem, csak a belső információk alapján. A képviselő-testületnek kellene bejelentéssel élni az egyesület ellen, a jótékonysági bálok rendezése végett s megkeresni a befolyó pénzek útjait, kinek a zsebébe vándorolt…az áfás számlákat be tudja e mutatni…ebben nagy felelőssége van a Búza gyereknek.

Búza Zsolt ellen teljes vagyonosodási vizsgálatot visszamenőleg kell kérni a képviselőknek… nem pampogni meg sutyorogni kell, merjenek intézkedni. Azért választották meg őket.

Soós Anita helyettes polgármestert még lánykorából ismerem, sosem volt egyenes jellem…

Teljes körű pénzügyi vizsgálatot mért nem kérnek a hivatal ellen. Mért hagyják ott a jegyzők Baksot? Az igaz, Búzával nem lehet kijönni! Nem értem magunkat, mért választották vissza a Búzát.

Ha megjelenteti, akkor megköszönöm. Az adataimat legyen szíves zártan kezelni.!

ui: a belsőinformációm alapján azt is tudom kik írták alá Ön ellen az ügyészségi feljelentést, amit lesöpörtek az asztalról!

2015-04-25 -lio-

Leave a Reply 366 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: