< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Megint jön a lehűlés

| Mobile | RSS

Megint jön a lehűlés

2015. április 27. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Megint jön a lehűlés

Változékonyra fordul ismét az időjárás. A nyáriasan meleg időt átmenetileg eső, szél és pár fokkal alacsonyabb hőmérséklet váltja. Keddre és péntekre ígér az előrejelzés igencsak esős időt.

Hétfőn napközben gomolyfelhők képződnek, délutántól záporok, zivatarok alakulnak ki, főleg keleten. Napközben többfelé megerősödik, a Kisalföldön néhol viharossá fokozódik a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet még 26 fok körül valószínű.

Kedden erősen felhős időre kell számítani, és országszerte várható eső, zápor, helyenként zivatar is lehet. A szél megerősödik, több helyen viharossá fokozódik. A hajnali 10, 15 fok után 12 és 21 fok között alakul a csúcshőmérséklet, a Dunántúlon lesz a hűvösebb.

Szerdán nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, a Tiszántúlon pedig késő délutántól kezd tisztulni az ég. Alapvetően napos idő várható, és délelőtt a Tiszántúlon is megszűnik az eső. A szél viszont még sokfelé erős marad. 13 és 17 fok között alakul a hőmérséklet napközben.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön egy picit tovább melegszik az idő, pénteken, vagyis május elsején viszont újra hűvös, esős időre van kilátás.

Fotó: met.hu
forrás:hvg.hu

Leave a Reply 92 megnézve, 1 alkalommal mai nap |