< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Meglepődött a csinos nő az eredményen 100 férfinak ajánlott szexet – kitalálja, hányan mondtak igent?

| Mobile | RSS

Meglepődött a csinos nő az eredményen 100 férfinak ajánlott szexet – kitalálja, hányan mondtak igent?

2015. április 28. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Meglepődött a csinos nő az eredményen

100 férfinak ajánlott szexet – kitalálja, hányan mondtak igent?

Hasonló felmérések már születtek: vadidegeneknek ajánlottak már szexet férfiak is, nők is, de utóbbiak közt ezidáig nem volt olyan, ahol kereken 100 férfinak tettek volna ajánlatot. Vajon hányan fogadták el?

Fotó: YouTube

Láttuk már, mi történik, ha egy férfi megkérdez 100 nőt, hajlandó lenne-e vele szexelni: nulla volt azok száma, akik igent mondtak. Láttuk, mi történik, ha kicsit emelik a tétet, 200 nőből már akadt kettő, aki igent mondott, na jó, valójában egy mondott egyértelmű igent, egy másikról viszont kiderült, hogy “hivatásos”, szóval ő nem is annyira számít. Aztán a nők is vérszemet kaptak és megpróbálták megismételni a kísérletet, egyszer 14 férfit állított le egy ifjú hölgy, közülük heten mentek volna bele az alkalmi légyottba, aztán az amerikai felmérések után áthelyezték a helyszínt Európába, ahol a férfiak még bevállalósabbnak tűntek: 8-ból hétszer jött volna össze a villámrandi.

Ezúttal viszont Andrea Wendel úgy döntött, finomítja az eredményeket, egy nagyobb mintánál valószínűleg pontosabb értékek jönnek ki, úgyhogy meg sem állt 100 férfi megkérdezéséig. A kísérletbe egy barátnőjét is bevonta, ketten együtt teljesítették a kitűzött 100 fős “mintavételt”, a kérdés mindvégig az volt: hajlandó-e szexelni velük a megszólított fiatal vagy kevésbé fiatal férfi.

A korábbi eredmények után egészen más arányt vártunk volna, de vagy a férfiak lettek szégyenlősebbek az előző év óta, vagy Andrea csupa hűséges úriembert szemelt ki. Egyetlen szabály volt csak a kísérlet kezdetekor: nem szólít le csoportba verődött férfiakat – csoportnak számított már a 2 fő is – és olyanokat, akik a párjukkal andalognak.

És hogy mi lett az eredmény? Eláruljuk: a korábbi 50 és közel 90 százalékos arány után most mindössze 30 férfi ment volna el Andreával szinte kérdés nélkül, a másik 70 viszont különböző okokra hivatkozva elutasította az ajánlatot. A felvételek helyszínét a készítő nem hozta nyilvánosságra, de a videómegosztón hozzászólók úgy vélik, valószínűleg a Kaliforniai Egyetem környékén készülhetett, a Santa Barbara-i campusnál.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 109 megnézve, 1 alkalommal mai nap |