< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Spiegel: Orbán választása Európa vagy halál//// Spiegel: Choisissez Orban l’Europe ou la mort

| Mobile | RSS

Spiegel: Orbán választása Európa vagy halál//// Spiegel: Choisissez Orban l’Europe ou la mort

2015. április 30. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Spiegel: Orbán választása Európa vagy halál

A halálbüntetés ismételt bevezetésének felvetésével ismét jobboldali-nacionalista keményvonalasnak mutatkozik Orbán Viktor. Ám ha meglépi, akkor Magyarország nem maradhatna tagja az EU-nak – írja a Spiegel.

Még két éve sincs, hogy a magyaroknál életbe lépett az új büntető törvénykönyv, amely az egyik legszigorúbb szabályozást tartalmazza Európán belül. De még ez sem elég kemény a miniszterelnöknek, a politikus nyilvánosan arról beszél, hogy újra be kell vezetni a legsúlyosabb büntetési módot.

A BTK-ban benne van a többi közt, hogy az elítélteknek bizonyos esetekben valóban életük végéig rács mögött kell maradniuk.

Ellenben jelentős mértékben igazolja az önvédelmet, ideértve, hogy adott körülmények között mentesül a felelősségre vonástól az, aki lelő egy egyszerű tolvajt.

Orbánnak azonban választania kell: vagy az uniós tagság, vagy a halálbüntetés visszaállítása. Utóbbi ugyanis az alapjogi charta értelmében tilos – írja a Spiegel.

forrás:168óra.hu

Spiegel: Choisissez Orban l’Europe ou la mort

La réintroduction de la peine de mort, ce qui soulève une fois de plus il ya un nationaliste de droite de la ligne dure compétents Viktor Orban. Toutefois, si étonnant, donc la Hongrie ne pouvait pas rester un membre de l’UE – écrit Spiegel.

Non il ya deux ans que les Hongrois est entré en vigueur le nouveau Code pénal, qui contient une des réglementations les plus strictes en Europe. Mais même cela ne suffit pas dur du Premier ministre, le politicien parler publiquement à nouveau être introduit à la méthode de la peine la plus sévère.

La Faculté des arts a été inclus parmi les autres que les prisonniers doivent rester dans certains cas vraiment reste de leur vie derrière les barreaux.

En revanche, justifier considérablement l’auto-défense, y compris les circonstances que vonástól responsabilité exonérée qui tire un voleur simple.

Cependant, Orbán doit choisir: soit l’adhésion, ou rétablissement de la peine de mort. Ce dernier est interdite en vertu de la Charte des droits fondamentaux – écrit Spiegel.

Source: 168óra.hu

Leave a Reply 819 megnézve, 1 alkalommal mai nap |