< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Titkos génmanipulációs emberkísérletet hajtottak végre Csonka Andráson

| Mobile | RSS

Titkos génmanipulációs emberkísérletet hajtottak végre Csonka Andráson

2015. április 30. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Sarka Kata és Ábrahám Edit sem úszta meg
Titkos génmanipulációs emberkísérletet hajtottak végre Csonka Andráson

Emberkísérlet, ráadásul titkos génmanipulációval ötvözve? A legtöbben egy ilyen ajánlatra kapásból nemet mondanának, vagy ki tudja, mekkora összegért cserébe vállalnánk. Három ismert magyar híresség mégis belement.

Kirobbanó formába hozták a sztárokat, mégpedig egy rendhagyó emberkísérlet során. Ábrahám Edit, Sarka Kata és Csonka András örömmel vett részt a T-kód kutatócsoport kísérletében, ahol a baktövis gyógynövény öregedésgátló hatásait vizsgálták az emberi szervezetre. A három hónapos tesztidő után mindhárom híresség elégedetten nézett tükörbe, fittebbnek, fiatalabbnak és kisimultabbnak érezték magukat. Most elárulják a titkukat.

A magyar fejlesztők tizennégy hónappal ezelőtt kezdtek “titkos kutatásba”, céljuk az volt, hogy találjanak egy növényt, majd annak felhasználásával kifejlesszenek egy hatóanyag-kombinációt, melynek segítségével a szervezet egyidejűleg támogatható kívülről és belülről a bőr öregedésének lassítását segítő, kizárólag növényekből nyert hatóanyagokkal, emellett hatékonyan vehetik fel a harcot az egészségkárosító folyamatokkal is. A kutatók vezetője Dr. Székács Béla, a Magyar Tudományos Akadémia doktora nemzetközileg is elismert gerontológus volt, aki négy évtizede az öregedés folyamatait és annak lassítását, a hibás működésből adódó folyamatok visszafordítását kutatja.

A fiatal és gyönyörű Sarka Kata retteg az öregedéstől, a betegségektől és soha sincs tökéletesen megelégedve a külsejével, ezért mindig újabb megoldásokat keres. “A család, a munka és a sport együttese nagyobb összpontosítást igényel, ezért szívesen vállaltam a baktövis csodanövény tesztelését. A fizikai teljesítményem sokkal jobb lett, a kísérlet során részt vettem egy memóriateszten, ami kiválóan sikerült, a lépcsőzést is nagyon jól bírtam. Ha belenézek a tükörbe, azt látom, hogy sokat változtam a tesztidő alatt, feszesebb lett a bőröm, sokkal egészségesebb lett a színe” – magyarázta a mindig tökéletes külsejű Kata.

Ábrahám Edit több mint tíz évig forgatott a Barátok Közt stábjával, mielőtt a napi tizenkét óra munkában annyira elfáradt, hogy maga kérte, írják ki a sorozatból. “Az elmúlt években kicsit elfáradtam, emiatt túl sok ránc jelent meg az arcomon. Nemcsak a kinézetem, de a motivációm is megerősödött, mióta részt vettem a T-kutatócsoport programjában. Az ismerőseim azt mondják, hogy sokkal energikusabbnak látnak, és kérdezik, hogy mi a titkom, hogy nem igazán öregszem és a ráncaim is eltűntek. A bőröm színe is szebb, három hónap alatt éveket fiatalodtam” – mondta el Edit, aki úgy gondolja, hogy a minden betegség alapja, a lelki terhek.

“Elvégeztem egy agykontroll tanfolyamot, mindennek az okát máshogy látom, sokkal pozitívabban gondolkodom, és véletlenül sem szeretnék ártani senkinek. Abban hiszek, ha valaki a lelki életét rendbe teszi, akkor az élet más területén is rendeződni fognak a dolgai. A betegségeknek is lelki okai vannak, az embernek lelkileg is meg kell erősítenie magát. Ha teljesen egyben vagyok, akkor sokkal jobban boldogulok az élet egyéb területein is. Szinte soha nem veszek be fájdalomcsillapítót, inkább a természetes gyógymódokat alkalmazom, teákat iszom és vitaminokat szedek. Többnyire az alternatív megoldásokat keresem meg, ilyen megoldás számomra a baktövis is” – szögezte le a Barátok közt egykori Berényi Cludiája.

Csonka András betöltötte az ötvenet, de ügyel arra, hogy fiatalos maradjon. “Hiú ember vagyok, de a munkámból adódóan ez nem is meglepő. Szerencsés vagyok, hogy rám talált Székács professzor, mert így jóval fiatalabbnak néztek a valós koromnál. Nem szeretnék hamar megöregedni, a plasztikai műtétektől tartok, sok rossz példát láttam magam előtt, nem is feküdnék szívesen kés alá” – mondta el a színész, akiről köztudott, hogy megrögzött hipochonder.
forrás:ma.hu

Leave a Reply 714 megnézve, 2 alkalommal mai nap |