< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: A Pentagon kijátssza Kína ellen a katonai kártyát, ahogy Washington D.C. küzd a pénzért

| Mobile | RSS

A Pentagon kijátssza Kína ellen a katonai kártyát, ahogy Washington D.C. küzd a pénzért

2015. május 3. | hozzászólás | Fecsegő hírek

A Pentagon kijátssza Kína ellen a katonai kártyát, ahogy Washington D.C. küzd a pénzért

A nyugat csődjét a múlt héten újra későbbre halasztották a meghamisított könyveléssel, amely Washington D.C.-t és Görögországot is (tehát az EU-t) visszatartotta az összeomlástól, ahogy a nagy téttel járó új pénzügyi rendszer tárgyalásai tovább folytatódnak.

Hogy támogassa az alkupozíciót, a Pentagon néhány nagyszabású lépést tesz Kína ellen. Pentagon források szerint a múlt heti nepáli földrengés nagy energiájú elektronikus hullámoktól keletkezett. A cél az volt, hogy üzenetet küldjenek Kínának és Indiának, az amerikai védelmi miniszter Ashton Carter jövő hónapra tervezett indiai útja előtt, a források szerint. Az alapvető üzenet az volt, hogy “csak a Pentagon tudja megvédeni Indiát Kína ellen.”

 

Ez a demonstráció egy összehangolt támadás része volt a Pentagon részéről, amiben Indiának, Oroszországnak, Kínának és Japánnak volt része, hogy lássák a kínai mozgásokat a Dél-kínai-tengeren bizonyítékként, hogy Kína egy agresszor, amit meg kell fékezni. Ezen előrenyomulás részeként a Pentagon hamarosan bejelenteni készül, hogy véget vet a Vietnam elleni fegyverembargónak, és 8 amerikai katonai bázist hoznak létre a Fülöp-szigeteken, folytatták a források. Pentagon források szerint a “sárga veszedelemmel” kapcsolatos mélyen gyökerező orosz félelmek ismét a felszínre kerülnek, és hogy Oroszország együttműködik velük Kína ellen katonailag.

Mindezen lárma hátterében az a tény áll, hogy Washington D.C., a Pentagon aktuális fizetőtisztje a világ többi része miatt elmulasztott teljesíteni egy fizetést március végén (ahogy azt a múlt heti hírlevélben említettük). Most a vállalati média és az Egyesült Államok Pénzügyminisztériuma is megerősítette, hogy az Egyesült Államok úgy tesz, mintha adósságának a növekedése megállt volna március 15-ike óta.

http://cnsnews.com/news/article/terence-p-jeffrey/40-days-treasury-says-debt-has-been-frozen-18112975000000

Más szóval, hamis pénzügyi kimutatásokat tesznek közzé.

Ugyanez igaz az euróövezetre, ahol a görög válság megoldását tovább halogatják annak érdekében, hogy megakadályozzák az euró összeomlását.

A nyugati és keleti titkos társaságok közötti szigorúan titkos tárgyalásokon a Fehér Sárkány Társaság, amerikai és ázsiai források szerint sok mozgás történt, és egy alapvető keret került kialakításra egy új, meritokratikus hivatal létrehozására, mely átvenné az IMF és a Világbank funkcióit, melyről megállapodás született. Történt sok más dolog is, amit nem lehet nyilvánosságra hozni annak érdekében, hogy megvédjék a tárgyalásokat a szabotázstól. Ugyanakkor a Brit Nemzetközösség, a Vatikán, a kínaiak, a Pentagon és a BRICS egyetértenek az általános elvekben.

Ennek megerősítése most már több szinten is látható. Ahogy a múlt héten említettük, a Vatikán ezt egy magas szintű fórumon fogja megvitatni április 28-ával kezdődően. Alcuin és Flutterby, egy weboldal, mely feltehetően a brit titkosszolgálathoz köthető, egy részletes tanulmányt tett közzé, melyben elmagyarázzák, hogyan foglalta el az oligarchia a demokráciát az USA-ban, és a meritokráciát javasolják, mint megoldást.

http://alcuinbramerton.blogspot.com

Jelenleg már magas szintű pénzügyi dokumentumokat és kézzel írt feljegyzéseket küldenek tovább szigorúan analóg alapon, hogy felkészüljenek ennek az új szervezetnek és rendszernek a bejelentésére. Az analóg kommunikáció miközben biztonságot nyújt a kíváncsi szemek elől, egyben lassú is, így még túl korai pontos időpontot említeni, hogy mikor lesz az egész nyilvános.

Eközben a Pentagon által működtetett Veterans Today weboldal nagyon részletes és folyamatos hírszerzési információkat nyújt a kazár maffia oligarchiáról, mely ellopta az Egyesült Államok Köztársaságát a saját népétől.

http://www.veteranstoday.com/2015/04/19/israel-and-the-khazarian-mafia-now-secretly-condemned-and-plotted-against-by-worlds-top-military-and-intel/

(http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/04/izraelt-es-kazar-maffiat-mar-titokban.html#.VT-kiKlSnJA)

A kazárok ezért az életükért harcolnak, és több tagadhatatlan jele van az USA hadiipari komplexumán belüli polgárháborúnak is. Ezt már észrevette a Pentagon és az oroszok is. Vannak például amerikai katonai frakciók, melyek a szíriai kormány mellett és ellene is harcolnak, mindkét forrás szerint. Jelenleg Egyiptom, miután a Pentagon elrendelte, hogy ne védjék meg Szaúd-Arábiát, arra készül, hogy lerohanja Líbiát, Moszad források szerint. Az európaiak felkínálták az egyiptomiaknak Líbia olajmezőinek ellenőrzését, cserébe azért, hogy segítenek megállítani az ISIS miatt Európába érkező súlyos menekültáradatot. Ahogy Irakban is, ahol továbbra is folytatódik egy összetett játék nyugati zsoldosokkal, akik az izraeli/szaúdi ISIS megbízott hadsereg mellett és ellen is harcolnak.

A végjátékban egy mérsékelt szúfi muzulmán szövetség, és a régi szunnita/siíta megosztottság vége várható a Közel-Keleten. Ez a megosztottság mellesleg már nagyrészt megoldódott a 20. századig, amikor a kazárok elkezdték felszakítani a régi sebeket annak érdekében, hogy megosszák és meghódítsák a Közel-Keletet.

Ezen a héten továbbá tanúi lehetünk Washington D.C.-ben Shinzo Abe, japán miniszterelnök előadásának. Meghívták, hogy mondjon beszédet az amerikai szenátus és a kongresszus közös ülésén ugyanazok a kazár bábmesterek, akik az izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu beszédét rendezték meg. Abe meghívást kapott, hogy olvasson fel egy beszédet (Melyet Michael Green, Richard Armitage, Gerlad Curtis bábmesterek és munkatársaik írtak) jutalomként, hogy ellopták a Japán Nemzeti Nyugdíjbiztosítási Alap, a Posta Takarékpénztár, és a Mezőgazdasági Bank (Norinchukin) pénzét annak érdekében, hogy elhárítsák kazár mestereik csődjét.

Azonban azt halljuk, hogy a japán nacionalisták megakadályozták Abet abban, hogy teljesen aláássa Japán szuverenitását vállalva, hogy oligarchák által irányított bíróságokat helyez a japán kormány fölé, ahogy azt a TPP megállapodás írja elő, melyet a kazárok próbálnak becsúsztatni Japánban. Más szóval, Abe látogatása egy nagy előadás lesz, kevés tartalommal.

Dél-Korea eközben sokkal határozottabban lép fel a kazárok ellen, mint ahogy arra Abe rabszolga kormánya hajlandó. Több volt, mint puszta pénzügyi érdek (kínai pénz) azon döntésük mögött, hogy szembeszállnak az Egyesült Államokkal, és csatlakoznak a kínaiak vezette Ázsia Infrastruktirális Befektetési Bankhoz. Április 16-ika volt az első évfordulója annak a komp katasztrófának, amely közel 300 elit koreiai középiskolás diák eltűnéséhez vezetett. Koreai királyi családi források szerint szinte nem is találtak testeket a kompon. Ha felidézzük az incidenst, a korai jelentések szerint a süllyedés egy robbanással kezdődött. A későbbi jelentések nem tesznek erről említést.

Továbbá abban az időben ismeretlen tengeralattjárókról szóltak beszámolók azon a környéken. A nácikról ismert, hogy egy világméretű tengeralattjáró hálózatot tartottak fenn a 2. Világháború után. A nácik több ezer tudóst és sok, 16 és 24 év közötti szőke nőt vittek titkos helyekre a déli féltekén a 2. Világháború alatt. Ami ezután következik spekuláció, de ezeket a fiatal koreaiakat jó eséllyel tenyésztési céllal rabolták el a nácik. Ennek volna értelme, mivel az eredeti náci megszállottság a “tiszta árja vérrel” kapcsolatban beltenyészethez, és genetikai hanyatláshoz vezetett volna. Egy napon mindenre fény derül.

Volt egy másik X-akták típusú incidens a múlt héten az Egyesült Államokban. Az alábbi cikk szerint a kolorádói rendőrség arról számolt be, hogy egy ember “megölte” a számítógépét. Ez a cikk lehet hamis, de tény, hogy a fejlemények ezen pontján egy rendőrnek jól meg kell fontolnia, hogy rálő egy számítógépre, ami egyenlő lenne a “megölésével”. Más szóval belépünk egy imeretlen erkölcsi világba, ahogy az emberek, és egyre inkább az emberszerű mesteséges intelligencia közötti kapcsolatokat kezeljük. Mely ponton lesz egy robot vagy egy szex baba elleni visszaélés ugyanazon a jogi szinten, mint az állatok bántalmazása? Mikor lesz gyilkosság egy számítógépre leadott lövés? Ezek olyan kérdések, melyeket komolyan kell vennünk, mivel a számítógépek egyre több szinten kezdik leelőzni az embereket.

http://thesmokinggun.com/buster/colorado/colorado-computer-killer-786520

A kínaiak is beléptek egy eddig tabunak számító területre az utóbbi időben, amikor első alkalommal próbálták megváltoztatni egy emberi embrió génjeit. Miközben a számítógépek kétévente megduplázzák feldolgozási teljesítményüket, az embernek meg van tiltva, hogy javítson a saját genomján. Ha a kínaiak elkezdik gyártani a zseniket nagy mennyiségben géntechnológiai úton, akkor legtöbbünket arra fognak ítélni, hogy a Neandervölgyiek sorsát kövessük, és a helyünkre a genetikailag tökéletesített Homo sinensis lépjen?

A világnak szüksége van rá, hogy gyorsan kidolgozzon új szervezeti struktúrákat, hogy képes legyen kezelni az ismeretlen új világot, amelybe belépünk, mivel a régi rendszer folytatja elkerülhetetlen összeomlását. Ezek azok a fajta kérdések, amivel egy teljesítményelvű társadalom megbirkózhatna, de az aktuális rendszereink erre nem képesek.

Benjamin Fulford

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

forrás:újvilágtudat.hu

Leave a Reply 336 megnézve, 1 alkalommal mai nap |