< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Kokó szakított Orbánnal

| Mobile | RSS

Kokó szakított Orbánnal

2015. május 10. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Kokó szakított Orbánnal

Kovács Kokó István bokszoló kritikai fordulatot mutatott be a napokban.

Az Orbán Viktorból újabban kiábrándulni látszó Hír tévé az Orbán Viktorból újabban kiábrándulni látszó jobbos személyiségek gondolatait felvonultató Civil kaszinó c. beszélgetős műsorban mondta Kovács a következőket:

 

“Én soha nem voltam Fidesz-közeli ember. Értékeket és elveket vallottam, amik nagyon sokszor egybeestek a Fidesz értékeivel és elveivel.”

Kovács magyarázata részben zavaros, mert előbb azt mondja, hogy ő sosem volt “fideszes”, de később azt fejti ki, hogy sosem volt “Fidesz-közeli”.

Ez többek között azért meglepő, mert nem is kell az időben 2002-ig visszamenni (erre utal Kokó is a beszélgetésben), hogy olyan fotót találjuk, ahol Orbán Viktor közelében reprezentatív szerepkörben láthatjuk viszont Kovács Kokó Istvánt, egykori világbajnok és olimpikon ökölvívót.

Ez a kép a Fradi-pálya átadásán készült:

Kovács István Orbán Viktorral 2014-ben (MTI Fotó: Beliczay László)
Kovács István Orbán Viktorral 2014-ben (MTI Fotó: Beliczay László)

Kovács István az első Orbán-kormány hajráját tolta meg 2002-ben. A kampányban Egerszegi Krisztina mellett ő volt a Fidesz-támogatók közül az egyik híres, sikeres sportolóarc (1:10-től).

A támogatás nyilván szívből jött, de a kormány meghálálta a kedvességet: Akkoriban a Széchenyi-tervből 25 millió forintos vissza nem térítendő támogatást kapott Kovács István a Box utca nevű éttermének beindításához. (via Fullánk)

forrás:444.hu

Leave a Reply 209 megnézve, 1 alkalommal mai nap |